Hocam benim evden İzmir navde 503 km gösteriyor. 3 saat 20 dk’da gitmem için 150km/h gibi ortalama hız gerekir. Bu da 180’den aşağı düşmemek hatta daha fazlası demek. 2023 long range ile ben 180’le gidersem 30-32’den aşağı yakmaz. O da 250 km’de menzili bitirir. İkinci 250 km için tam fullemem lazım o da 50 dk bulur. Dolayısıyla yine gidemem

Gebze giriÅŸi filan mi kastediyorsunuz?
Son uzun yolumu anlatayım. Şarjım sadece işyerinde var. Evde yok, sıkıntı. Yola çıkmadan önce işyerine gittim(5 km) oraya arabayı şarja taktım, şirket aracıyla döndüm. Akşam git arabayı al gel. Yola çık yolda planlama yap. Çanakkale köprüsü üzerinden Ayvalıka gittim. Köprüyü geçtikten sonra trıgo gözüküyordu ki pek bi dc istasyon yok. Trugoya girdim yanıma da bi teslacı yanaştı, istasyon çalışmadı. Bi 10-15 dk sonra çalıştı bu sefer hız düşük. 30 dk boş yere sırf şarj için durdım. Tam şarj olmadan devam ettim bu sefer gittiğim yerde şarj lazım oldu. Ayvacık Akçay Ayvalık civarında kaç dc istasyon var nasıl nüfus var girin siz bakın. Hızlan diye harip bi istasyona girdim 40 ile şarj ediyor kızdım çıktım enkyakıta gittim 2 toggcu dayı 100’ü dayamaya çalışıyor. 1 saat dolandım geldim nihayet şarj edebildim. Yani ben bu çileyi niye çekeyim? Daha bir de dönüşü var. Taksit taksit şarj ederek döndüm. Şunu da ekleyeyim ilk aldığım zamanlar biraz daha iyiydi. İstasyon sayısı arttı ama kalitesi düştü. Dahası satışlar ve uzun yolda kullanım arttı. Haftaiçi olmasına rağmen Tesla sc ful idi.
Elektrikli arabalar ve Tesla ile alakalı eleştiride bulununca teslacı arkadaşlar bir aşağılama moduna giriyorlar ama bunlar benim yaşadıklarım. Memnun olanlara da saygı duyarım.