Var daha geçen gün öğretmen bir arkadaşıma i20 aldık galeriden, illa alacam diye tutturdu. Listesi 660 olan arabaya 820 bin lira ödedi. Hyundai sadece al satçılara araç veriyor anladığımız kadarıyla biniciye satış yok. 2 ay araba aradı bulamadı, gittiği her galeri 3 tane daha gelecek, farklı renklerde gelecek diyormuş.
bir arkadaşım engelli indirimiyle araç alacaktı. 2 3 ay bayileri gezdi yüzümüze bakan yok diye araç alamadı. En son yurtdışından kendisi getirdi. özel tertibatlı olarak araç alabiliyorlarmış sanırım. 2022 model dizel 3008 gt full donanım bir araç buldu almanyadan 700 bin tl civarına maloldu.
Birkaç marka gezdim, şuan bayide liste fiyatına bir tek Alfa Romeo Tonale bulunabiliyor, o da bir kaç yıl sonra satması etmesi problem olur mu bilemedim ?
Alfa yillandikca dert benim gozlemledigim kadariyla. Misal, MiTo'larin fiyatlari ha gayret yerinde sayarken emsal arabalar makasi iyice acti 2022'nin basindan beri. Kisa surede elden cikarilacaksa cok ciddi problem olmaz, ama 10 yil binip sonra baska seye gecerim kafasindaysaniz uzebilir sanki.
öyle işte.
Reno sitesinde şu anda fiyatlar güncelleniyor diyor
Vw zam geldi
BMP
bir arkadaşımın 790a geçen ay aldığı corsa ultimate'i başka bir arkadaşım bugün 895e alıyor ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şimdi kur gidiyor diye amigdalası tetiklenen müşteriler bir süreliğine talebi yüzdürür. Sonrasında ertelenmiş kurumsal talepler ve sisteme küsüp ihtiyacını erteleyenler alır.
Sanıyorum bu rüzgar sıfır satışı yıl sonuna kadar götürür. Bakalım elinde yüzdürebileceğinden fazla stok ile yakalananlar veya kredisiz kalanlar neler yapacak
İçinde yaşamasak gerçekten eğlenceli ülke. 7/24 dinamik olmayana sistem tek atıyor![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)