Arkadaşlar aramızda Audi ya da Mercedes satış ile ilgili bir arkadaş var mı? Audi A4 veya Q3 ya da Mercedes c200 arayışımız var, bayiler ile görüşüp kayıt bıraktım ama başka neler yapılabilir bilmiyorum...
Arkadaşlar aramızda Audi ya da Mercedes satış ile ilgili bir arkadaş var mı? Audi A4 veya Q3 ya da Mercedes c200 arayışımız var, bayiler ile görüşüp kayıt bıraktım ama başka neler yapılabilir bilmiyorum...
Başka gelecek varmı acaba.Bunların gelişi sahibinden ilanlarını bir tık fiyat olarak geri çekmiş.Akşam ilanlara baktım bana öyle gelmiş olabilir tabi
Bu dönemde şak diye 2m bir araca akıl işi değil,akıllı işi de değilBankalar kredi musluklarını kapatmış durumda.Almak ayrı satmak ayrı dert.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bazı ilanlar eldekini yenileme maksadı ile rakamları geri çekilmiş olabilir. Kar realizasyonu da cezbediyor olabilir çünkü aksesuarına göre 1,4-1,8m arasına alındı o araçlar.
Aslında sene sonuna kadar ilk lot hariç başka mal olmayacaktı. Ancak minik bir lot bulununca bu ikinci parti ortaya çıktı. Gözüken kadarı ile bir sonraki parti 2023 model olacak. Ancak gti için çalışmaları vardı. 1,4 civarlarından satmak üzere ancak ne durumda bilgim yok.
Alınır & alınmaz kısmına gelince haklılık payınız var. Lakin kredi muslukları özellikle şirketler için önümüzdeki 4 ay içinde sonuna kadar düşük faiz ile açılacak. Seçim ekonomisi gereği bu hamle kaçınılmaz. Kaldı ki açıklamalardan emarelerini de görebilirsiniz. İşte bu kredi musluklarının açılması ile maalesef enflasyon canavarı son bir dans için piste çıkmak isteyecektir
Bir de yıl sonu geliyor ... Vergisel avantajların sürdüğü legal kaçınma yöntemlerini kullanmak isteyen şirketler olacaktır.
SGK lı çalışanım ben anlamam şirket mirketadamlar 1,8m a kadar 360,000 kredi verebiliriz max diyorlar.Satıyorum dediğinde gerçekten sayılı insan alabilir bu arabaları artık
911 rs6 tarzı araçlar artık hayal bile olamadığı için fiyat performans olarak ennnnn mantıklı araba kesinlikle golf R 7olur 7,5 olur 8 olur bilmem.
Keşke daha önce tanışma fırsatım olsaymış almanla.Çinle Japonla Fransızla gereksiz zaman ve para kaybetmişim
Hot hatch işi biraz kıyafet markası gibi. Baktın eline eldiven gibi oturdu sana en doğrusu o. Ama bir diğerine bambaşka bir marka / model öyle gelebilir. Yoksa hepsi çok çok güzel / keyifli araçlar.
Dün özellikle denedim comfort modda std. bir golf hatta belki daha yumuşak, r veya ring modunda ise tam bir holiganDaily drive bu kadar rahat olmasa benim dikkatimi çekmezdi sanırım. Ama bu durum bir başkası için gram önem arz etmiyor da olabilir.
360k tutarında bahsi geçen krediler, kredibilitenizden bağımsız yine verilmiyor. Özellikle kamu bankaları topa bastığından beri piyasada para kalmadı diyebilirim. Özel bankalar gelen son yönetmelik sebebi ile görece düşük faiz ile iş yapmak istemeyince işler bu noktaya geldi.
Fiktif oldu araçlar. Bugün bayilere faturası kesilir. Bugün-yarın müşteriye proforma yapılır. Fiziken teslimi haftaya kalır gibi.
Bende extra geri görüş kamera iptali varçok ağırlık yapıyordu sökün dedim
Mavi renk oldu kısmetse.Tuğbay sağolsun önce beyaz için konuştuk araba ayarladı ama sonra başka bayide mavi bulunca onu aldım.Sabah konuştuk haftaya perşembe teslim edebiliriz gibi dedi.Pazartesi netleşecek durum
Abi vallahi araçtan araca değişiyor ama genelde seramik şartı koyuyorlar proformaya, bazen garanti uzatma şartı da ekleniyor. Genelde de proformanın en sonunda yazıyorlar 6 ay satılamaz diye. Tabii tüm bunlar eklenince ve üstüne aracılar da eklenince rakamlar yukarı doğru gidiyor.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)