e hadi hayırlısı. klavyesi kuvvetli olan kazanır o zmn. 2 yazılımcı kafa kafaya verip galeri açarsa paraya isim verirler.
e hadi hayırlısı. klavyesi kuvvetli olan kazanır o zmn. 2 yazılımcı kafa kafaya verip galeri açarsa paraya isim verirler.
Buna honda da denk geldim eski bir bayi çalışanı vasıtasıyla adetli pcx çıkarıldı, galeriye ilan koyuldu. Malesef ülkenin her köşesi gibi bu durum da fazlasıyla kokuştu. Markaların imajını fazlasıyla zedeler hale geldi. Ama markaların umrunda olmadığı süreçte hiçbir şey de değişmeyecek.
Instagram: mutusgarage
Fiat bayiisinde tanıdığı olan var mı? 100 adete kadar Ducato lazım 16+1 ya da panelvan farketmez
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Piyasa değerinden %15 20 daha ucuza takas için bayiye verecek aracınız varsa ve ayrıca tanıdığınızda varsa sizde sıfır araç sahibi olabilirsiniz.
Birçok bayi galericilik yapıyor.
Barış
Bugun 2023 express combı ıcın kapora verdım. Ilk aradıgım bayıde arac vardı. Çokta araştırmaya gerek duymadım.
***** sıtedekı ılanlar 580 bın den baslıyor 573 bın fıyat verıldı. Mantıklı olan yanı bu enflasyonda borçlanıp almaktı.
Esnaf odası kredısı tıcarı sıfır araçlarda %75 ıne 0.63 oranıyla kredi verıyor.
Şirket uzerıne araç almak ısteyen ve sıfır bayıde tıcarı arac bulabılen arkadaşlar mutlaka değerlendirsin
100 adet için direkt merkezle iletişime geçme gibi bir şey yok mu? filo indirimi olacak sonuçta, bayi kimmiş aw dedim içimden
hiç öyle adetli alım yapmadım bilmiyorum ama alacak olsam bayiyle muhatap olmadan farklı şekilde çözülmesi gerekir diye mantık yürütüyorum kendimce
Ankara'da egea 1.4 için bir bayi değerinin 60-70 bin altindan takas istiyor, bir bayi de zorunlu 3.2% faizle kredi diyor
hahahahahahahahahahah hergün daha ne kadar kötüye gidebilir ki derken daha da kötü örneklere denk geliyor. Müthişler hakkatten müthişler. Bir marka düşünün şu yapılanlara göz yumuyor onlara da helal olsun. Sorsan müşteriye memnuniyetle falan demeyi zorunlu hale getirmişlerdir, tüm müşteri memnuniyetini bir mottoyla çözebileceklerini sanıyorlar.![]()
Instagram: mutusgarage
Ben aracı olmadan vs. gittim Manisa Şendil'e. Doblo aracımız vardı. İlk sahibiyiz. 2 parçasında avuç içi kadar boya var. Km 260k. Motor mekanik vs. harika durumda full servis bakımlı. 2 kez arıza, gerisi bakım için gidilmiş. 178 bin lira fiyat geldi. 1 hafta içinde 225 liraya sattım. Zorlasam daha da yukarı giderdi. Yeni araç ise 5-6 ay sonra geldi. İstemezseniz iptal ederiz dediler.Araç almış olsam da gıcıklığına alırdım.
Geç de olsa aldık tabi aracı. Arkadaşlar takasa araç istiyorlar, ama yenisini vermek için kesin tarih yok. Kimse de takasa araç vermiyor. O yüzden sallıyorlar diye tahmin ediyorum. Mercedes internetten hiç bir satış temsilcisi olmadan satışlara başlayacak diye haber vardı doğru ise. Darısı diğer firmaların başına.
![]()
Yav şu konuya girdikçe sıfır araba alacak paramın olmadığına seviniyorum böyle bir rezalet olabilir mi ya![]()
ahahaha al bende de o kadar![]()
bide beni arıyor çevremdekiler bize araba bul diye
bi arkadaşım babasının üstüne ötv muafiyetli araba almak için 150.000 TL elden hava parası vermiş araba da yeni astranasıl olsa indirimli alıyorum diyo bide
![]()
bu devran dönme dolap gibi her daim döner durur.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)