Valla öyle... Ama elbet hem piyasa bi doyuma ulaşacak, hem de bu ortam sonsuza kadar gitmeyecek, illa ki bi düzelme, bi değişim olacak. O zaman izleyeceğizSS gibi "ooooaaaaaaaaaaaaaaaah, vooooaaaaaaaaaah" diyeceğiz :P
![]()
O zamana kadar da arabalarımız masraf çıkarmasın diye duaya devam :P
Peugeot 408 için yazılmıştım, bugün sıra geldi dediler ALLURE paket 1.360 kusur liste fiyatı var 1.580 istedi bayi ve temmuz teslim fiyat sabit değilspotta istediğim renk daha düşük fiyata hemen teslim dedim, sustu
![]()
BMP
Megane 1.3 tce otomatik için yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
İşin trajikomik tarafı pırlanta gibi bir merkez ekipleri var. Ancak piyasadan uzak olmanın sonucu sanırım bu. Şunu burada kimse sorsan böyle biteceğini direkt söylerdi ki yazıldı da forumda konuştuk böyle olacağını...
Bu millet derbi biletini satın alırken veya madencilik için gpu almak için bile bot yazdıSenin 300k kolay para kazanma ihtimali veren ürününe mi yazmayacak
![]()
Yine Ötv zammı haberleri dönmeye başladı kulislerde. Ama olur ama olmaz.
Ticareti olan varsa bayram sonrasına bırakmasın.
honda adv - 350 için yazıldım bayi de ki kadın 1 seneyi bulur size sıra gelmesi dedi. daha sonra bir kaç kişiye sordurdum. galerici bir arkadaş daha motor gelmeden 3 tane almış . 330 bin tl den satarım diyordu. gerçekten böyle düzeni oluşturan da bu düzeni devam ettirende gün yüzü görmesin. tek dileğim o.
Elleme Sekelesin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)