Stoklardaki ürünler artık Wp'a kadar düştü. AZ daha direnin sıfır bekleyen ama komisyon verip yersiz zenginleşmeye sebep olmak istemeyen arkadaşlar.![]()
Instagram: mutusgarage
geçen hafta arca'ya gittik. çatı katında 100den fazla araba vardı. troc için görüştük hanım görmek istiyorum deyince çıkarttılar çatıya. liste fiyatından veriyorlardı. rline troc beyaz acc opsiyonlu 1724 idi dün zam gelmiş.
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Canları sıkılmaz işte farklı farklı aracın içine oturup çay içerler. Ulan önceki aylarda insanları ne koparmıştık deyip sigara içip, geçmişi yad ederler.
Instagram: mutusgarage
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hadi piyasa uçtu o ayrı konu; milleti nasıl alıştırdılarsa artık, b suv'lar c segment araçlardan daha pahalı ya da aynı paraya satılıyor. Neden, çünkü bi karış daha yüksek![]()
Merhabalar
İsim yazdırdığım bayilerden aradılar bugün. 1.0 manuel golf impresson. Mevcut aracımı da bayiden sıfır almıştım. 300 ben tl kredi çekip almayı düşünüyorum. Ama bir kaç arkadaşım boş paket olduğu için alma vs diyorlar. Life için fark 200 ben tl olacağı için alamam haliyle. Benim gönlüm almaktan yana. Yorumu olan var mı ? Teşekkürler şimdiden
Motor çok tutumlu ve sessız uzun yolda 1.020 km yakıt almadan gıttıgım dahıl oldu. Çekısı hacmıne gore gayet başarılı, alt devırler bıraz keyıfsız ama bu hacım ve guctekı motora gore ıyı sayılır. Bırkac donanım eksıgı var arka kol dayama,koltuk arkası cep ve koltuk kumaşı lıfe pakete gore kullanıssız kalıyor. Trım sesı hemen hemen hıc yok. Aracı 2021 nısan ılk cıktıgında 210 bın tl almıstım, nereden nereye geldıler. Yınede suankı ortamda sıfır golf bulduysanız dusunmeden alın.
2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X
2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX
dün ankarada taigo buldum ilanda 1289 ama telde 1330 diyordu 4bin kmde ona paramız yetmedi bayiden sıfırını aldık 1310a
Hocam boş paket olsa ne olur. Zaten o sebeple 1.1-1.2 milyon TL'ye alıyorsunuz. Eğer manuel kullanmak sizin için sorun değilse haricen düşünecek bir şey yok. Bu fiyata çok güzel bir araba bence. İmkan var derseniz 1.5 motorunu öneririm, yoksa tabi ki alın geçin. Benzer fiyatlara Egea, Megane alınacağına Golf Golftür.
E90 330i
harem limanı / bu sabah
ağzına kadar opel dolu
tüm modellerden var , otomobili ticarisi vs.vs.vs.
Tesla Model Y Sr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)