User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: F30 değişikliği düşüncesi

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    36-46-39 havasını arıyorsanız bulamazsınız F30'da.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F30 düşüncesinden vazgeçtim daha yeni model bir araç düşüneceğim.Teşekkür ederim yorumlarınız için.Benim kriterlerimdeki f30 lara istenen rakamlar 1400 üstü isteniyor o paralarada 2021-22 donanımlı vag grubu araçlar var cupra,a3,golf vs gibi

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1400 üzeri rakamlara donanımlı modelli az kmli F10 da olabilir, km takıntısı olmasa G30 da olur.
    #eksikpazar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F30 keyifli arabadır severim ben. M paketler apaçilerin elinde diye harmanlı luxury plus alıp kendim M yapmıştım zamanında. Aslında direk 40.yıl almak en mantıklısı.

Yazılım, filtre, dv, dp, egzoz ve 335 cooler takmıştım 230hp civarı aşırı zevkli oluyor. Ama o lanet olasıca N13 yok mu, ne yaparsan yap istersen 5 binde bir bakıma gir istersen sürekli buji bobin değiştir her gaza bastığında acaba tahrik yakar mı diye korkutuyor insanı.

40.yıl alana kadar F10 bakarım ben, N20 sorunsuz mis gibi motor. Sadece yazılımla da 250hp alıyorsun dertsiz tasasız biniyorsun. F10 zaten F30un 5 gömlek üstü her açıdan. 11-12lt yakar tek eksisi o o da 1700kg devasa arabaya normal.

Hayalet, vakum, elektrikli bagaj, elektrikli hafızalı direksiyon gibi extraları var, zaten konfor sessizlik yol keyfi vs hiç girmiyorum bile zaten o konuya. F10u satsam ne alacağım kara kara düşünüyorum ben de.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F30 düşüncesinden vazgeçtim daha yeni model bir araç düşüneceğim.Teşekkür ederim yorumlarınız için.Benim kriterlerimdeki f30 lara istenen rakamlar 1400 üstü isteniyor o paralarada 2021-22 donanımlı vag grubu araçlar var cupra,a3,golf vs gibi
    Cupra arkadaşta var, görüntü ve görsellik okey ama konfor sıfır. Taş gibi araba tavsiye etmem, heryeri de sert plastik.

Ben olsam illa vag olacaksa yeni a3 alırım.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çipura candır gerisi heyecandır valla bizim cihandan biliyom onda da çupra vardı çok güzel hem aile hem yol canavarı bi araba ,gündüzleri çocukları eşini gezdir arkada bebek koltuguyla geceleride kendini gezdir otobanda sıka sıkaa
    hayırlıs olsun
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

eminkilic61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rakamların bu kadar çıktığını bilsem, yazmazdım bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çipura candır gerisi heyecandır valla bizim cihandan biliyom onda da çupra vardı çok güzel hem aile hem yol canavarı bi araba ,gündüzleri çocukları eşini gezdir arkada bebek koltuguyla geceleride kendini gezdir otobanda sıka sıkaa
    hayırlıs olsun
    Cupra derken arkadaş 1.5 motor 150hp olandan bahsediyor ama

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    36-46-39 havasını arıyorsanız bulamazsınız F30'da.
    +1

Dalga geçiyor sanacaksınız ama F30 3.20d satıp E39 5.30i almıştım F30'un tabure koltuğuna sinir olup

He ama dizel için konuşmak gerekirse 2.0 184hp araba ile 1.5 dizel megane kadar yakıt tüketiyordum kendi çapındada gayet iyi yürüyor

Şimdilerde E90 deneyimliyorum
    - Bize Her Yer TRABZON

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle f30 yerine f10 tercih edilmeli. f30 artık çok ele ayağa düşmüş bi araç benim görüşüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu f30 ile ilgili açmamdan dolayı sanırım f10 tavsiyesi sıklıkla verildi ben biraz daha yeni model aileye gelebilecek rakam 1300-1350 civarında bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum maksimum.F10 benim için biraz fazla büyük kaçacak.Bana hitap eden tek araç şuanki piyasada yeni a3 sline onunda sıfırı gelmiyor bulamıyorum.Formentor mart ayında gelecekmiş 2023 ler gelmeye başladı rakam 1370 den başlıyor opsiyonsuz.Golf 8 rline elektronik olarak biraz fazla sıkıntısı olan bir araç golf golf biraz fazla kullandım mk7/7.5 farklı marka kullanmak istiyorum.a3 2020 1.5 tsi sport olanlar donanım olarak fakir doldurmak fazla maliyetli ona da ondan biraz ucak duruyorum.Kore/japon araçları alman araçlarına alışınca beni mutlu etmeyecek.3 ü birbirinden farklı tarz ama,
    formentor
    golf 8 rline
    ve a3 sedan sline en ağır basanı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F30 keyifli arabadır severim ben. M paketler apaçilerin elinde diye harmanlı luxury plus alıp kendim M yapmıştım zamanında. Aslında direk 40.yıl almak en mantıklısı.

Yazılım, filtre, dv, dp, egzoz ve 335 cooler takmıştım 230hp civarı aşırı zevkli oluyor. Ama o lanet olasıca N13 yok mu, ne yaparsan yap istersen 5 binde bir bakıma gir istersen sürekli buji bobin değiştir her gaza bastığında acaba tahrik yakar mı diye korkutuyor insanı.

40.yıl alana kadar F10 bakarım ben, N20 sorunsuz mis gibi motor. Sadece yazılımla da 250hp alıyorsun dertsiz tasasız biniyorsun. F10 zaten F30un 5 gömlek üstü her açıdan. 11-12lt yakar tek eksisi o o da 1700kg devasa arabaya normal.

Hayalet, vakum, elektrikli bagaj, elektrikli hafızalı direksiyon gibi extraları var, zaten konfor sessizlik yol keyfi vs hiç girmiyorum bile zaten o konuya. F10u satsam ne alacağım kara kara düşünüyorum ben de.
    Yavuz abi tüm arkadaşların olduğu gibi seninde f30 hakkında yorumunu merak ediyordum açıkcası kullandın biliyorum f30 biraz gönlümüzde kalıp mantığımın el vermediği araba oldu bunca yıldır.Mekanik sıkıntıları uzak tutuyor beni.F30 da bana biraz büyük kaçar şoförlük olarak çok şükür tırda direksiyon öğrendim 7 yaşımdan itibaren ama kalıp olarak aile olarak biz içinde biraz kayboluruz onun.Model yenilemek aklımdaki düşünce benim.Çünkü sürekli sıfırlarına araçların zam geliyor üst tarafla aradaki makas çok açılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit.F10 büyük kaçar demek istedim yorumumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru söylüyorsun yeni model araçlar çok daha fazla değerlendi, makas çok açıldı güncel gitmek lazım. Benim araba da 2016 sonu, çok sevsem de yenilemek istiyorum. G30 LCI istiyorum ama inanılmaz rakamlar telaffuz ediliyor. G20 için bile üste ciddi para eklemek gerekiyor. C alsak onun da 2020si falan sert gelir ufak kalır memnun etmez vs. ben de napacağımı bilmiyorum.

Ama senin için yeni A3 sline tavsiye ederim, golf falan hiç girme zaten yeteri kadar bindin. Formentor konusunda da sertliği ve plastik kalitesi üzebilir dediğim gibi.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu f30 ile ilgili açmamdan dolayı sanırım f10 tavsiyesi sıklıkla verildi ben biraz daha yeni model aileye gelebilecek rakam 1300-1350 civarında bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum maksimum.F10 benim için biraz fazla büyük kaçacak.Bana hitap eden tek araç şuanki piyasada yeni a3 sline onunda sıfırı gelmiyor bulamıyorum.Formentor mart ayında gelecekmiş 2023 ler gelmeye başladı rakam 1370 den başlıyor opsiyonsuz.Golf 8 rline elektronik olarak biraz fazla sıkıntısı olan bir araç golf golf biraz fazla kullandım mk7/7.5 farklı marka kullanmak istiyorum.a3 2020 1.5 tsi sport olanlar donanım olarak fakir doldurmak fazla maliyetli ona da ondan biraz ucak duruyorum.Kore/japon araçları alman araçlarına alışınca beni mutlu etmeyecek.3 ü birbirinden farklı tarz ama,
    formentor
    golf 8 rline
    ve a3 sedan sline en ağır basanı.

Golften sonra f30 a gecmek icin cok bir neden yok denilebilir daha konforlu ve daha genis degil e artik eskidiler baya
    Yeni ve yenilik iyidir
    O butceyle direkt bunu alirim bu arada hic dusunmeyin
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...73546764/detay
    "0" km fiyatida bu kadar varsa gelicek olan arac yakinlarda alinir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    net söylüyorum almam 2 yıl özel bmw servisindede çalıştım buna rağmen yinede almam
    ne su kaçağı biter,ne tekleme tüklemesi biter,bitmez yani e serisi bmwlerdeki kalitedede kendisinde malesef yok.
    Linea 1.6Mjet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba yaklaşık 2 yıldır bende f30 kullanıcısıyım. Aracımı forumda bulabilirsin. Leon golf honda Vs denemiş binmis birisi olarak bmw çok farklı gerçekten. Bir finans kuruluşunda çalışıyorum beyaz yakaliyim. Hafta sonusadece kullaniyorum. Nargile paket köz paket diyenleri çok fazla umursamiyorum. Çalıştım cabaladim aldım. 2 senedir bende bobin buji Vs bende sorun olmadi ve onemli bir ariza cikartmadi . 70 bin km de almıştım aracı . Şu An 93 bin km oldu. Gayet memnunum. Eğer satacak olsam kesinlikle yeni kasasını alırdım. İmkan olsa makyajlı kasasını tabiki.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gibi konulari gorunce istemsizce bir arkadasimin BMW hakkinda dedigi gelir "Benimle Masrafa Var misin". Ne yazik ki ulkemizdeki kullanici profili sayesinde ozellikle ikinci elinde cok acayip sorunlar cikartabilen bir marka, zaten yorum yapanlar genel olarak benzer seyleri soylemisler. Benim gozumde BMW imkan varsa sifir alinmali, veya sifirdan beri yakinen takibinde olan bir arac olmali, onun disinda bulunabilecek en temiz BMW dahi kafamda her daim soru isareti birakir.

Genel yorumlardan, ozel yorumlara gececek olursak, altindaki Golf bence muazzam. Degistirmek istemenin asil sebebi bence kafandaki araci tamamlamis olman, yani kendine yeni oyuncak araman Bu acidan bakinca, bence bildigin kulvardan devam et, elindekinin yerine yine VAG grubundan bir arac koy derim ben.
    öyle işte.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gibi konulari gorunce istemsizce bir arkadasimin BMW hakkinda dedigi gelir "Benimle Masrafa Var misin". Ne yazik ki ulkemizdeki kullanici profili sayesinde ozellikle ikinci elinde cok acayip sorunlar cikartabilen bir marka, zaten yorum yapanlar genel olarak benzer seyleri soylemisler. Benim gozumde BMW imkan varsa sifir alinmali, veya sifirdan beri yakinen takibinde olan bir arac olmali, onun disinda bulunabilecek en temiz BMW dahi kafamda her daim soru isareti birakir.

Genel yorumlardan, ozel yorumlara gececek olursak, altindaki Golf bence muazzam. Degistirmek istemenin asil sebebi bence kafandaki araci tamamlamis olman, yani kendine yeni oyuncak araman Bu acidan bakinca, bence bildigin kulvardan devam et, elindekinin yerine yine VAG grubundan bir arac koy derim ben.
    Algını kırmaya geldim

Eskiden böyle bir durum vardı evet, ama son bir kaç yıldır BMW'nin reliability skorları farklı kaynaklarda da olsa hep yüksek sıralarda.

Mesela ben f20de kronik szl arızası ve çok yoğun yağmurda sol arka paspas terlemesi (vapor barrier) sorunu dışında hiç bir şey yaşamadım.

f30, kullanıcı kitlesine ve ülkemizde dayatılan n13'e rağmen bence iyi dayanıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler