bu sıkıntı bendede vardı..hap olarak zyrtec yada allerset kullanıyordum..ülke ve hava değişince hastalık geçti![]()
bu sıkıntı bendede vardı..hap olarak zyrtec yada allerset kullanıyordum..ülke ve hava değişince hastalık geçti![]()
2000 A3 8L
Mart başı genel olarak hepimizde başlıyor demek hocam
Zytrec belli bir şeyden sonra etki etmesse fixduala geçin oda olmassa deleday suda eriyen tablet var onu yazdırın doktora hocam..
Kesin çözümü sen bulmuşsun hocam inşallah bizde genel olarak bu illetten kurtuluruz![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Aslında ediyor etmesine ama en başında falan ilaca geç başlar isem , başladığını farkedemez ise milk günü zorluk çekiyorum , 2. güne toparlıyorum.
ha bir de zyrtec ile ilgili şöyle bir anımı paylaşayım, askerde revire gittiğimde hastalığımdan ve zyrtecden bahsettiğimde doktor çok şaşırıp bu hapın çok ağır olduğunu kullanmamam gerektiğinin ve çıkınca tekrar doktoruma gidip başka yazdırmamı söylemişti ve beni korkutmuştu. ama görüyorum ki yaygın ve çok kullanılan bir hapmış. onun o tepkisine anlam veremedim. ( daha geçen sağlık ocağında yazdırdım , doktor engel görse yazmazdı herhalde )
geçen duramayacak hale gelip zyrtec'i içtim. bir uyku yaptım çok kötü oldum. Eczacı Aerius'u verdi şimdilik 1 tane içtim uyku yapmadı etkisi de daha hafif oldu ama iyi gibiyim. her gün içmelik hale şimdilik geçmedi bünyem.
Aerius kutusunu bitirdim, Crebros'a geçtim.
Burun spreyi kullanmıyorum henüz çok fazla kuruma oluyor, açılıyor gibi ama tam açılmıyor. Nasal döngü(burun tıkanıklığının yer değiştirmesi) sağlanamıyor yatarken ikisi de tıkanıyor. Gece uykularım perişanlık.
Burun spreyi çözüm olur mu?
Ben şunu anladım her hap herkese farklı etki yapıyor, Zytrec en sevilen ve en etkili hap fakat bende pek etki yaratmamıştı. Aerius duydum ama kullanmadım. Fixdualdan sonra etkisi biterse kullanmayı deneyeceğim..
Aslında ağır olan bir şey yok bizim bildiğimiz neden öyle dedi acaba ?
Gece onun için deniz suyu burun spreylerini tavsiye ederim hocam, çok rahatlatıyor ve kanalları çok iyi açıyor.
Linkini bırakıyorum;
Sterimar Deniz Suyu Burun Spreyi 50 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arkadaşlar bilmişlik yapmak istemem fakat kayıtsız kalamadım.
Allerji basit bir hastalık gibi görünür ( aksırık tıksırık vs ) fakat çok ciddi sonuçları olan hatta ilaç allerjilerinde ölümle sonuçlanan bir hastalıktır. Allerji'yi yaşayan çeken bilir sadece.
Bunun çözüm tek ama tek çözüm yeri Allerji İmmünoloji Hekimidir. Burada Zyrtec , Fixdual , Allerinit vs vs paylaşım iyi niyetli olsa da sonuçları çok farklı şeyler doğurabilir.
Hatta iyi niyetle tavsiye edilen burun spreyleri dahi orta vadede iyi ihtimalle geniz eti ameliyatlarına götürebilir işi.
Bana Zyrtec iyi geldi onu tavsiye ederim dediğiniz adamın epilepsi ya da böbrek fonksiyonlarında farkında olmadığı bir hastalığı var ise keşke geniz akıntım kalsaydı bu hale gelmeseydim dedirtebilir.
İlaç ve tedavi konusunda tek tavsiye gidip yaklaşmından memnun kaldığınız doktor önerisi olabilir gerisi başkasınınsağlığını iyi niyetle riske atmaya girer.
9 sene Allerji kliniklerinde görev aldım. Hekimlere İlaç ve Yeni Tedaviler konusunda eğitim verdim. Eşim ve kızım da çok ciddi allerjik semptomlar yaşıyor her defasında göğüs hastalıkları doktoruna oradan sevk ile allerjiye götürüyorum şunu kullan demiyorum haddim değil diyerek.
Sağlıklı günleriniz olsun.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Herkeste demekki farklı oluyor hocam..
Öncelikle detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz, engin tecrübelerinizi söylemeniz bizler için çok iyi oldu. Biz sadece bu durumu çeken arkadaşlar olarak aramızda fikir alışverişi yapıyoruz.
Ama tabi aramızda sizin gibi tecrübeli insanlar var ise tabiki de söyledikleri bizim için çok değerli oluyor.
Sonuç olarak sormak istediğim bir durum var bu illetten kurtulmanın bir yolu varmı, ve aşı tedavisi öneriyor musunuz ?
Açık ve net şekilde solunumsal sıkıntılarınız yok ise nefes alamayacak kadar ölüyorum sanacak kadar kötüleşmiyorsanız, ilaç kullandığınız zaman kabul edilebilir seviyede hapşırma aksırma burun akıntısı çekiyorsanız sadece aşı türevlerine gerek kalmaz muhtemelen. Ama artık hap yada inhaler astım ilaçları kullanmanıza rağmen günlük işlerinizi yapamayacak kadar kötüleşiyorsanız adres yine Allerji İmmünoloji Uzmanı. Aşı adı altındaki tedaviler "Monoklonal Antikor Tedavisi" daha çok solunumsal ağır semptomlar ya da cilt döküntülerinde kullanılıyor.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Güncel diyelim, ne durumdayız arkadaşlar var mı alerjisi artan ?
Hosbulduk , o dediginiz ilaclari daha once hic kullanmadim bilemiuyorum ama soyle aciklayabilirm , bizim burda ABD de bu ilac kimlikle satiliyor icinde 14 tane var her gun 1 tane . 2 haftada 1 bir kisiye yasal satisi serbest , dozu kuvvetli ama oda digerleri gibi belirli bi sure vicut alisinca etkisini azaltilar . ' clearetin D ' D yi ozellikle buyuk yazdim cunku sadece clearetin olarak satilan normal icin ama D li olani bizim gibi cekenler icin ozel alinan.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
" bi sure vicut alisinca etkisini azaltilar " , bir sure sonra vicut alisinca etkisi azaliyor olucakti , yazarkan hata yapmisim.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bu aralar sesim kısıldı, ilaç-ağız fısfısı - strepsil vs ile bir süre iyileştim.
Şimdilerde akşamları sesim kısılıyor, boğazımda hafif kaşıntı oluyor.
Gündüzleri sorun yok, evde birşey tetikliyor muhtemelen.
Burun akıntısı hafif devam ediyor ama henüz göz kaşıntısı vs olmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)