Rize'deki arkadaş diecast yapımıyla tanınıyor olsa gerek. Bazı videolarından izlediğim kadarıyla temiz bir esnafa benziyor. Uydur kaydır toplamacılardan değil.
2014' Vw Transporter
Hakikaten özenerek sipariş edilmiş bir minivan. Bizdekini hemen satacağımı bilsem talip olurdum. Ama fiyatla çok oynuyorlar. Yılbaşında 800 bin liraydı.
ALışverişim olmadı. Ancak sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla dürüst bir esnafa benziyor. Hatta bazı Mercedesler için merak ettiğim konularda, sormuş olduğum tüm sorulara bıkmadan usanmadan en ince detayına kadar cevap veren biri Tayip bey. Aldığı araçları elden mutlaka geçiriyor ve fiyatlarını da buna göre belirliyor tabiki. Trabzon'da da Emre Demir var, o da 2. el Mercedes satıyor. Tayip bey ile arkadaşlarGeçen hafta Oğuzhan bey'de (Öksüz) (Mercedes konusunda birçok iş yapıyorlar) E55 almaya Karadeniz'deydi ve 3'lü bir buluşma yapmışlardı hatta.
Rize ve Karadeniz tarafındaki araçlar genelde Gürcistan giriş çıkışlı oluyorlar, eksik olan malzeme donanım gibi şeyleri tamamlamak için, bazen komple arabayı tamamlamak için
Rizeli arkadaşın 2 hafta önce face gruplarında biraz sıkıntısı oldu, sattığı arabada söylediğinden daha fazla sorun çıktı, alıcı eski arabasını almak istedi geri vermedi vs vs sonra ne oldu bilmiyorum,
97’ Clio Rsi
Just a moment...
AC Schnitzer 320d F30
Just a moment...
E36 Compact m54
Just a moment...
Good For Health Bad For Education
İlk compact sahibi olduğumda bu araç ilandaydı. O zamanlar bu kasa hakkında pek bilgi sahibi değildim ve aradaki fiyat farkı da fazlaydı sanırım. Üzerinden kaç sene geçmiş, hâlâ diri duruyor. Sırf sesi ve yol tutuşu için bile tercih sebebi olur.
2003 e46 325ti compact
Bmw e92 m3 tek eksiği edc onun dışında kombin harika
https://shbd.io/s/fyjDgvzR
Bu e92 lerde torpidonun koltuk renginde gelmesi opsiyonmu yoksa sonradan mı yapılmış
34 BNU 576 Opel Corsa OPC
34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
34 AK 295 Mini John Cooper Works
34 GP 0253 Mini GP2
34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014
Şu an 5 kullanıcı var. (1 üye ve 4 konuk)