Forumda konusu vardı galiba rengi vs güzel duruyor
S2000
Just a moment...
E92
Just a moment...
E70
Just a moment...
CLS
Just a moment...
Bu üçlü arasında kullanıcı deneyimi bilgisi olan varmıdır
Abiler kardeşler selamlar yeni konu açmak istemedim buradan sizlere danışayım.
Çok yaşlı olmayan 2. Eli seri, baş ağrıtmayacak biraz da seri giden bir şeyler arıyorum max 350k civarına. Aklımda 1.7 Dti Corsa C var ama izlenimi biraz kötü trafikte vs beni o düşündürüyor.
Önerilere açığım.
Boş geçmeyeyim;
Opel Omega 3.0 GSi
Just a moment...
Garbın cebin-i zâlimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanın sana kalsam da bir kişi!
Renk ve plaka müthiş.
Tavan rayları dışında aslında her şey çok güzel![]()
Jaguar X-Type 3.0
Just a moment...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
araç retrofitin kendisi olmuş gerçekten güzel emek var , gümrük videosunu da bırakayım alta
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
İç dış kombinasyonu güzel, 150'lik , hatasız boyasız araba güzel duruyor ama fiyatı bilemedim
Scirocco
Just a moment...
1milyon, maksimum 1.2 milyon bütçe ile otomatik, azda olsa performanslı araç tavsiyesileriniz nelerdir? Kasa tipi fark etmez, insignialara bakıyorum, e90-e60 çok mu riskli olur, hangi motorlar tercih edilebilir?
e92 kullanıyorum ama dizel makyajlı, benzinliler için cok sorun cıkartıyor diyorlar ama kullanmadım yorumum yok bunun için ancak sunu soyleyebilirim bu yastaki her bmw para harcatır. Zevkli bir otomobil kullanması keyifli hissettiriyor ve mutlu ediyor. Bu rakamlara dizel bulabilirsen dizelin piyasası daha hızlı daha fazla tutuluyor, dizelde dikkat etmen gereken yağ soğutucusu yağ pompası ve zincirin değişmiş olması bunlar değişmediyse iyi bir butce ayır kenarıya.
Km'ye göre gayet güzel duruyor
4.28 coupe
Just a moment...
Omega toplansa çok güzel olur.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)