kasalar güzel ama 4x2 olmaları kötü.
4x4 olsa ah ah
Printable View
Savaş ortamı favori araçlarımızı da değiştirmiş beyler :hehe:
hayeller RS'te olmadı malesef buna şükür diyoruz güzel bir megane rs'e benziyor
Just a moment...
Corsa Dti'da hoşuma gitti oem+ dedikleri bu olsa gerek
Just a moment...
Stock Meg 2 RS adama çok para harcattırır. Birincisi RS tuner almak şart ki ASR kapatılsın. Yazılım yapılacaksa intercooler ve filtre kiti, basınç ve hava emiş hortum takımı şart. Debriyaj ve Volan aynı şekilde olmazsa olmaz. Bunları koydun iki de bir üst kulak sürekli bükülecek o yüzden kulaklar vs vs. Çok para çook.
Sabah sabah M2
Just a moment...
Rs çok kıymetsiz bir araba TR şartlarında maalesef. İlandaki rakam için yorum yapmak etik olmaz, ama araba çok güzel gerçekten.
Ha kelalper de yazmış sağolsun, stock gerçekten harcatır.
RS in kroniği enjektör + cooler.
Megane 3 RS enjektörü alınacak + scaling yapılacak o arada yazılım revize edilecek.
Big cooler alınacak takılacak.
Bunları yaptın downpipe da yapılsa güzel olacak. Onu yapınca düz boru + son susturucu yapılacak. Ya da ben gibi cut out yapacaksın.
Afr göstergesi basınç göstergesi almak gerekecek. Kutu içi filtresi alınsa iyi olur denecek.
Bu liste güzel yekün tutar şu zaman diliminde. 142k km de (ilandaki kadar temiz değil arabam) ben satarken arayan olmadı :)
Güzel tarafı şu iyi bir arabaya uygun fiyata sahip olduk. vag japon psa grubunda emsallerine güzel paralar istiyorlar. Derdi tasası olan bir araba da değil.
Egt si yükselir, iat kontrol ediceksin. Geliştirme olarak ben washer coolar yaptım 4-5 derece kadar iat düşürüyor, bu tarz bir şey yapacaksın mis gibi bineceksin.
Cabrio diye ağaca çıktığım dönemde az kaldı satıyordum, çok büyük hata yapacakmışım az kaldı.
Fransız günü :)
3008
Just a moment...
c4 picasso,
Just a moment...
ds5
Just a moment...
Cooler yetmiyor stock.
Enjektörleri de sıkıntılı 3rs ler iyileştirilmiş daha güzel bir ürün. Yıllardır sök tak tüm her şeyi çözülmüş arabanın.
Cooler + enjektör + remap ilk aşama için stock rs in olmazsa olmazı bana kalsa. Üstad var @kalipson o da yazar menşın layalım.
sahip oldugum 2,arabamdı ilk arabam murat 124 dü ,murat 124 den sonra bana merco gibi gelmişti o günler :D
demir tamponlarını hiç unutama acı hatıraları var bende :D
tofaş murat 131 1985 model
Galeriden Tofaş Murat 131 1985 Model Gaziantep 44.528 km Beyaz - 21748930 | arabam.com
manuel 996 turbo
Just a moment...
Clio 3 Rs 197 Swap
Just a moment...
Volkswagen Golf gti
Just a moment...
2009 araba nasıl oluyorda 2017 batı çıkışlı oluyor onu anlamadım
Bayi çıkışlı demek istedim
Gümrük demek istemiş aslında arabayı canlı görmüştüm daha önce bursa’daydı airbag açık incik boncuk çok eksiği vardı çözülemeyen bi kaç arızadan dolayı hatta bir şekilde eski sahibiyle görüşmüştüm en son bozuk haliyle balıkesir’e satmıştı iyi bir araba değil niyeti olan varsa uzak dursun derim
favorim degil denkgeldi belki nostalji yaşamak isteyen olur ,gerçi benden başka pek isteyen olmaz ama :D
1980 MODEL FULL ORJİNAL 96BİN KM'DE BENZİNLİ
DEĞİŞEN BOYA YOK FULL ORJİNAL KAPALI GARAJ ARACI
tofaş murat 131
Sahibinden Tofaş Murat 131 1980 Model İstanbul 96.000 km - 23404227 | arabam.com
1,2 kasa ile rs kasanın sac ve burulma direnci gibi konularda farkları vardır diye tahmin ediyorum
konu sadece alt takımlar , süspansiyonlar , frenler , viraj demirleri , torsiyonlar vs bunlardan ibaret olmasa gerek
dolayısı ile o noktada çok tatmin olamadım
önce cliors motoru atmış sonra megrs motoru atmış
tam sök tak arabası olmuş
görünüş güzel
koltuklar harika
e kardeşim o kadar ellemişsin , insan klima ünitesini de 1,2deki gibi bırakmaz onu da otomatik olanla değiştirir
Selamlar,
Aşağıdaki aracı düşünüyorum. Ancak RX-8 Hakkında bilgim çok kısıtlı. Sandık motoru değiştirmeyen araca rastlamak çok zor gibi. Bakımları dertleri, bilgi sahibi olanlar da aktarırsa harika olur. araç sahibi ile iletişime de geçmedim henüz, biraz bilgi toplamak istedim hafta sonu aracı olsun biraz eğlenelim vs.
Rx-8 - 2010 Model
Just a moment...
Motor atması dert mi ? Bence değil. Nitekim piyasadaki çoğu typer, s2000 ya da bmw serilerinde farklı farklı motor takmak mümkün. E30lara 2jz swap yapan onlarca insan var onlar da sök tak arabası :) mesele 3 + 3 civatanın sökülüp takılması. Yıllarca 1.4 is kasaya k swap yapanları alkışlayan bizlerin buna tü kaka demesi de tuhaf :D
Gönül alıp garaja koyup saklamak istiyor ama bu fiyatlarla artık pek mümkün değil...
Boş geçmiyorum;
'06 1.9 Suzuki Vitara
Just a moment...
r3 ( bu kasa ) gene sanıyorum en dertsizi.
ilanda belirtilen özel yağı şart gibi bişey.
böyle 5000km'de bir değişim , hatta bunu 3000binde bile yapan var yararınıza olur.
rotorun etrafındaki apex seal'lar aşınıyor , apaci gibi binmeye devam edincede bloğu çiziyor yaralıyor.
60 litre benzin deposu var sanıyorum tam depo ile max 300 km gidersiniz. ( o bile zor)
tork fukarası , devir dönüyor ama sanki araba lift'te. hiç birşey hissedilmiyor.
Mazdada TR'den çekildi vs birşeyler oldu , ben bu topa girmezdim.
BMW 3.23ti
Just a moment...
Cooper JCW
Just a moment...
Cherokee 2.8CRD
Just a moment...
Just a moment...