Bu arkadaşı eklemeyi unutmuşum şu garibana sahip çıkalım
Subaru wrx sti
Just a moment...
Bu arkadaşı eklemeyi unutmuşum şu garibana sahip çıkalım
Subaru wrx sti
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
[QUOTE=bedirnismo;8784292]1.8TSI İbiza
Just a moment...
Fiyatın aşırı yüksek, bu paralara 2017 s3 veriyorlar. Uzun süredir favorimde, ilanı arada 1 günlük falan 1.200 gibi rakamlara çekiyorlar. Neredeyse 2 yıldır böyle saçma fiyatlarla ilanda, böyle giderse de hep ilanda kalacak gibi.
35k km CL500
Just a moment...
Abimizin rafine zevkleri varmış.
Blobeye sti
Just a moment...
Evo 10
Just a moment...
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
ara ara beni de yokluyor bu e segment arabalar.Bazen e38 alasım gelmiyor değil.m60/m62b44 senfonisi beni benden alıyor.
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
Aynı kullanıcının sanırım bu ilan da.. Rafine zevklere devam.
taypar
Just a moment...
Kilometre güzel, model yılı fena değil, 150lik fiat motoru olmasıyla yürütme maliyeti de nispeten düşük, Q2'de bildiği kadarıyla kilit de var, kırmızı mırmızı tek kapı civcivli araba, yazılır çizilir hibritlenir 200hp ortanca kardeş pistlerde keyif verir. Yalnızca 6 ileri diye biliyordum ama 5 ileri imiş. 400'e bence keyifli bir şey çıkabilir ortaya.
Just a moment...
çok iyi değil mi?
kyoto gibi duruyor :d
Just a moment...
Tesla Model Y Sr
Rengi ve kapaklı jantları alımlı gösteriyor. İçi 2.serinin orjinal döşemesi ve temiz duruyor.
200d çok hantal bir motor ama üstüne 240,300 atmak gayet kolay. Burada asıl mesele kaporta. Ön ve arka tampon altları pek hoş durmuyor.
123 güzel çürür, çürüğü de çok göstermez. Halıları kaldırıp taban sacına bakmak lazım. Düzgünse 200d sırf keyfi bile alınır, çalıştıktan sonra daha durmaz.
Savaş MotorSports
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)