Mitsubishi Pajero 3.0
Just a moment...
Mitsubishi Pajero 3.0
Just a moment...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1.8TSI İbiza
Just a moment...
S3
Just a moment...
3.18ti
Just a moment...
3.16i Touring
Just a moment...
3.25i Touring
Just a moment...
3.16i Touring
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tent=174536269
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Ben de size teşekkür ederim düzeltme için. 4.2 görünce otomatik s8 gibi değerlendirmişim. 2 saatte bir mola verince bi 10 dakika ilanlara bakıyorum, 3-4 favori ilan birikince bir sonraki molamda da görsel paylaşıyorum. Hatta bakarken oldtimer/youngtimer hızlı klasikleri ufak tefek eksiklerini, alım satımını yaptığımı falan hayal ediyorum. Beğendiyseniz ne mutlu![]()
Volvo 850 R
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
volvo 244 DL
Just a moment...
tam bir alıp "flying brick" yapılacak araç.
turbocuk istiyoruz
Her bütçeye uygun Audi A4 avant'lar
Just a moment...
Just a moment...
Just a moment...
- Bize Her Yer TRABZON
208 1.6 thp allure
Just a moment...
208 1.6 thp için yorumlarınızı alabilir miyim? fiyatları bu tarz bir araç uygun gibi ama gti ve allure arasında pek bi fark olmamasıda garibime gitti.Sizce alınır mı??
2008 Ford Mustang Shelby GT500
Just a moment...
2006 MINI Cooper JCW
Just a moment...
2023 Hyundai i20N
Just a moment...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu arabayı bilen eden var mı ?
Gözünüze çarpan bir olumsuzluk var mı ön direk iç kaplamaları ve direksiyon yıpranması dışında ( yıpranma bence normal )
Just a moment...
F90 M5
Just a moment...
İç dış kombinasyonu ve Manuel olması çok hoşuma gitti
E46 M3
Just a moment...
Link karışmış pardon
Just a moment...
5.30d touring
Just a moment...
800'ken favorilemişim, 600'e düşmüş ama elde 600 yok.
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)