Ww grubundan kesinlikle ve kesinlikle şanzıman problemi bitmedi bitmiyor hele birde araç şirket aracı gibi hoyrat kullanılan bir arabaysa kaçınılmaz son kavrama volant basınç tüpü vs
Ww grubundan kesinlikle ve kesinlikle şanzıman problemi bitmedi bitmiyor hele birde araç şirket aracı gibi hoyrat kullanılan bir arabaysa kaçınılmaz son kavrama volant basınç tüpü vs
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
2023 M3 Touring - al ve ömür boyu bin arabası…
Just a moment...
E46 M3 Cabrio
Just a moment...
evdeki aracımız 2023 1.5 octavia premium paket 5bin km, şirket aracım da 1.0 motor octavia 60bin km, ikisinden de çok memnunuz.
çok şükür şanzımanda bir problem olmadı şimdilik
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
pardon yanlış yere yazmışım, boş geçmeyelim en azından
S3
Just a moment...
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
800.000- 1.500.000 fiyat arasında 4. Jenerasyon 4,6 GT mustang ve türevleri araç bakıyorum. Klasik sayılabilecek amerikan, youngtimer denilebilecek, hem klasiği hem gücü hem de tam olmasa da modernlik barındıracak tatta birşey arıyorum. Ararken de ilk aklıma 4th gen mustang geldi.
Sarı site haricinde bilen duyan, başka birşey önerecek olan varsa talibim?
Ohooo ustam onlar yürüdü gitti tutamadık
İlan dışı güzel bir makina varsa etrafta talip olabilirim. Bir de İstanbul’da ilgilendiğim bir iki Mustang var, olur da İstanbul’a gelirsem bu arabalardan anlayan bir yer varsa onlar için de tavsiyeleri bekliyoruö.
2018 S3 ağır hasar kayıtlı
Just a moment...
2013 A45 AMG
Just a moment...
arkadaşlar merhaba. Bu iki aracı mercek altına aldım. İkisine de çok yakınım ancak S3 hasar kayıtlı imiş. Neyi var neyi yok konuşacağım bugün ancak belki aranızda geçmişini bilen çıkar diye buraya da yazmak istedim.
Bir de A45 amg'yi nasıl bilirsiniz? İleriye dönük planlarım da var biraz oynamak da istiyorum açıkcası.
Ankarada bu işini düzgün yapan önerebileceğiniz ekspertizleri de yazarsanız bu hafta bu iki araca da bir bakmak istiyorum. Önceliğim A45 AMG olacak şekilde. Hasar kaydı nasıldır nedir bilmem ama biraz huylandırdı.
A45 ilgili model yılına sahip 2-3 test aracı kullandım. 1 tanesi ile 10-15 gün zaman geçirdim kısa metrajlı.
Motor güzel ve dayanıklı, şanzıman güzel ve dayanıklı. Bu motorla güzel modifiaksyon yapanlar ve mesela CM Motors Bursa,
Pist kullanımında önden kayma yaşayanlar oldu galiba, Ama iyi bir lastikle aşılabilecek bir durum tabi birde ne kadar hardcore kullanacaksın oda önemli.
Günlük kullanan 1-2 arkadaşım var işe eve araçla gidip gelip sessiz sessiz takılıyorlar, 1 tanesi satıp Tesla aldı, diğeri kaplayıp kaplayıp kullanıyor farkı farklı renklere.
Just a moment...
hazır yapılısı al direl kullanmaya başla.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)