User Tag List

Sayfa 244/244 İlkİlk ... 144194234242243244
4630 sonuçtan 4.618 ile 4.630 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

Deepblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    900-1100 arası cooper 4 kapı dizel otomatik favlarınız var mıdır ki ?

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deepblue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    900-1100 arası cooper 4 kapı dizel otomatik favlarınız var mıdır ki ?
    F20'de kullanılan 1.5 3 silindir dizel motor var sanırım onlarda da. Bende F20 bakıyordum. Kronikleri yüzünden (mazot sızdırması, turbo arızası vs.) vazgeçtim. 2013 sonrası 1.6 Tdi A3'e yöneldim. Fiyatlar ortalama 900-1.250 arasında.

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam abi , valla araba temiz duruyormus cidden ama sedan şarttı bize.neyse ki sonunda 99 kurbağa göz Corolla alarak macerayı sonlandırdık
    Hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanın, araba cok guzel surerken keyif alacak birine gitmesini istediğimden burada paylastım, bu hafta yapılması gerekenleri halledip ilana gireceğim artık

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanın, araba cok guzel surerken keyif alacak birine gitmesini istediğimden burada paylastım, bu hafta yapılması gerekenleri halledip ilana gireceğim artık
    bu eksikleri dediğin nelerdir fiyatı nedir motoru orijinal mi yoksa daha sonra motoru yapıldı mı biraz bilgi verebilirmisiniz ilerde başımızı ağrıtır mı üzer mi bizi
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu eksikleri dediğin nelerdir fiyatı nedir motoru orijinal mi yoksa daha sonra motoru yapıldı mı biraz bilgi verebilirmisiniz ilerde başımızı ağrıtır mı üzer mi bizi
    ilk marşta beyaz duman atması var ısınınca kesiyor enjektorlere bakım yapılacak tahminim bu sekilde aman aman bi masrafı yok yani, bagaj kilidi acılmıyor, klimaya gaz basılacak tampon kenarından saldı sökülüp yerine oturtulacak masraf olarak bunlar var. İç dış kondisyonu cok iyi Km 214000 daha once motor yapılmadı diye biliyorum hybrit turbo ve soft yazılım var 1 bar geziyorum. Arabada ekstra olarak 17 replika oz jant ve sıfır 4 lastik ( kışlık ), vr6 body kit, recaro koltuk ( orjinal ), hella magic colours stoplar ( Turkiyede cok yok olanda satmıyor burda kıymetli avrupada ortalama 500 - 800€ fiyatı var), android teyp, mavi kemerler aklıma gelenler bunlar. Rakam olarak bu hali ile 310000 TL istiyorum.

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F20'de kullanılan 1.5 3 silindir dizel motor var sanırım onlarda da. Bende F20 bakıyordum. Kronikleri yüzünden (mazot sızdırması, turbo arızası vs.) vazgeçtim. 2013 sonrası 1.6 Tdi A3'e yöneldim. Fiyatlar ortalama 900-1.250 arasında.
    Aynı şekilde bende a3 bakıyorum 150 binde tercihen fakat fiyatlar baya yukarıda 1200-1250ye temiz denk gelse kaçırma derim.

Boş geçmeyelim fiyat uygun geldi.

Just a moment...

Bcaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden benzinli yerine dizel bakıyorsunuz, teknik olarak merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bcaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden benzinli yerine dizel bakıyorsunuz, teknik olarak merak ettiğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın
    Senede ortalama 60-70.000 kilometre yaptığım için Benzinli belimi fazlasıyla büker. Yoksa ACT GT Poloda bakıyorum yalan yok ama maalesef yakıttan dolayı Dizele yöneliyorum.

HighRoller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zafira Opc
    Just a moment...

E30 316i
    Just a moment...

E36 316i en sevdiğim kombinasyon non m ve beyaz renk
    Just a moment...

S40 2.5 T5 R Desing
    Just a moment...
    Good For Health Bad For Education

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı motor B37. Fakat Mini'de Aisin 6 ileri şanzıman kullanılıyor, ZF8HP değil.

B37'nin iki kroniği var biri V kayışının zamanla ses yapması. Klimayı açınca kayış ses yapıyor ve çözümü 40.000 km civarında kayış ve kasnağın değiştirilmesi, kısa periyotta tekrarlamaması için de ilk çalıştırmada klimanında çalışması gizli özelliklerden kapatılmalı. İkincisi ise rail müşürünün beyne mazot basması. Bu durum B47'lerde (LCI 318d-320d) de olan bir durum ve yeni yeni ortaya çıkıyor. Bunun çözümü ise 100.000 km civarında rail müşürüne gelen hattın (tek bir parça hortum) değiştirilmesi. Parça fiyatı 10.000 civarı.

Turbo sorunu mevcut değil, o sorun B38'lerde. B37 motor hem güncel hem de en alınası motorlarından biri güncel BMW motorlarının. Alır almaz bu önleyici bakımı yapılırsa keyifle kullandırıyor kendini.

Ek olarak A3 bakıyorsanız da 2016+ TDI bakın. Emisyon için yapılan güncellemelerle motor daha sorunsuz bir hale geldi. Özellikle enjektörler. Uzun bir süre A3'le arasında mekik dokuduktan sonra F20 aldım 1 yıl önce. Ondan dolayı bildiklerimi elimden geldiğince aktarmaya çalıştım

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtkap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

B37'nin iki kroniği var biri V kayışının zamanla ses yapması. Klimayı açınca kayış ses yapıyor ve çözümü 40.000 km civarında kayış ve kasnağın değiştirilmesi, kısa periyotta tekrarlamaması için de ilk çalıştırmada klimanında çalışması gizli özelliklerden kapatılmalı. İkincisi ise rail müşürünün beyne mazot basması. Bu durum B47'lerde (LCI 318d-320d) de olan bir durum ve yeni yeni ortaya çıkıyor. Bunun çözümü ise 100.000 km civarında rail müşürüne gelen hattın (tek bir parça hortum) değiştirilmesi. Parça fiyatı 10.000 civarı.

Turbo sorunu mevcut değil, o sorun B38'lerde. B37 motor hem güncel hem de en alınası motorlarından biri güncel BMW motorlarının. Alır almaz bu önleyici bakımı yapılırsa keyifle kullandırıyor kendini.

Ek olarak A3 bakıyorsanız da 2016+ TDI bakın. Emisyon için yapılan güncellemelerle motor daha sorunsuz bir hale geldi. Özellikle enjektörler. Uzun bir süre A3'le arasında mekik dokuduktan sonra F20 aldım 1 yıl önce. Ondan dolayı bildiklerimi elimden geldiğince aktarmaya çalıştım
    Yazdıklarım nedense bozuk bir metin olarak görünüyor. Düzeltme:

B37'nin iki kroniği var biri V kayışının zamanla ses yapması. Klimayı açınca kayış ses yapıyor ve çözümü 40.000 km civarında kayış ve kasnağın değiştirilmesi, kısa periyotta tekrarlamaması için de ilk çalıştırmada klimanın da çalışması gizli özelliklerden kapatılmalı. İkincisi ise rail müşürünün beyne mazot basması. Bu durum B47'lerde (LCI 318d-320d) de olan bir durum ve yeni yeni ortaya çıkıyor. Bunun çözümü ise 100.000 km civarında rail müşürüne gelen hattın (tek bir parça hortum) değiştirilmesi. Parça fiyatı 10.000 civarı.

Turbo sorunu mevcut değil, o sorun B38'lerde. B37 motor hem güncel hem de en alınası motorlarından biri güncel BMW motorlarının. Alır almaz bu önleyici bakımı yaptırılırsa keyifle kullandırıyor kendini.

Ek olarak A3 bakıyorsanız da 2016+ TDI bakın. Emisyon için yapılan güncellemelerle motor daha sorunsuz bir hale geldi. Özellikle enjektörler. Uzun bir süre A3'le arasında mekik dokuduktan sonra F20 aldım 1 yıl önce. Ondan dolayı bildiklerimi elimden geldiğince aktarmaya çalıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 2.5 v6 x tüpe jaguar nedir ne değildir parçası vs hala bulunuyormu bilgisi olan varmıdır?
    Linea 1.6MJet

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2.5 v6 x tüpe jaguar nedir ne değildir parçası vs hala bulunuyormu bilgisi olan varmıdır?
    eğer komple restore edilmiş bir araç değilse önermem. Arkadaşımın xtype'ı bir yıla yakın kartal sanayide şanzuman parçası bekledi. sonra hiç parasına sattı.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)

Bu Konudaki Etiketler