900-1100 arası cooper 4 kapı dizel otomatik favlarınız var mıdır ki ?
ilk marşta beyaz duman atması var ısınınca kesiyor enjektorlere bakım yapılacak tahminim bu sekilde aman aman bi masrafı yok yani, bagaj kilidi acılmıyor, klimaya gaz basılacak tampon kenarından saldı sökülüp yerine oturtulacak masraf olarak bunlar var. İç dış kondisyonu cok iyi Km 214000 daha once motor yapılmadı diye biliyorum hybrit turbo ve soft yazılım var 1 bar geziyorum. Arabada ekstra olarak 17 replika oz jant ve sıfır 4 lastik ( kışlık ), vr6 body kit, recaro koltuk ( orjinal ), hella magic colours stoplar ( Turkiyede cok yok olanda satmıyor burda kıymetli avrupada ortalama 500 - 800€ fiyatı var), android teyp, mavi kemerler aklıma gelenler bunlar. Rakam olarak bu hali ile 310000 TL istiyorum.
Aynı şekilde bende a3 bakıyorum 150 binde tercihen fakat fiyatlar baya yukarıda1200-1250ye temiz denk gelse kaçırma derim.
Boş geçmeyelim fiyat uygun geldi.
Just a moment...
Zafira Opc
Just a moment...
E30 316i
Just a moment...
E36 316i en sevdiğim kombinasyon non m ve beyaz renk
Just a moment...
S40 2.5 T5 R Desing
Just a moment...
Good For Health Bad For Education
Aynı motor B37. Fakat Mini'de Aisin 6 ileri şanzıman kullanılıyor, ZF8HP değil.
B37'nin iki kroniği var biri V kayışının zamanla ses yapması. Klimayı açınca kayış ses yapıyor ve çözümü 40.000 km civarında kayış ve kasnağın değiştirilmesi, kısa periyotta tekrarlamaması için de ilk çalıştırmada klimanında çalışması gizli özelliklerden kapatılmalı. İkincisi ise rail müşürünün beyne mazot basması. Bu durum B47'lerde (LCI 318d-320d) de olan bir durum ve yeni yeni ortaya çıkıyor. Bunun çözümü ise 100.000 km civarında rail müşürüne gelen hattın (tek bir parça hortum) değiştirilmesi. Parça fiyatı 10.000 civarı.
Turbo sorunu mevcut değil, o sorun B38'lerde. B37 motor hem güncel hem de en alınası motorlarından biri güncel BMW motorlarının. Alır almaz bu önleyici bakımı yapılırsa keyifle kullandırıyor kendini.
Ek olarak A3 bakıyorsanız da 2016+ TDI bakın. Emisyon için yapılan güncellemelerle motor daha sorunsuz bir hale geldi. Özellikle enjektörler. Uzun bir süre A3'le arasında mekik dokuduktan sonra F20 aldım 1 yıl önce. Ondan dolayı bildiklerimi elimden geldiğince aktarmaya çalıştım
Yazdıklarım nedense bozuk bir metin olarak görünüyor. Düzeltme:
Aynı motor B37. Fakat Mini'de Aisin 6 ileri şanzıman kullanılıyor, ZF8HP değil.
B37'nin iki kroniği var biri V kayışının zamanla ses yapması. Klimayı açınca kayış ses yapıyor ve çözümü 40.000 km civarında kayış ve kasnağın değiştirilmesi, kısa periyotta tekrarlamaması için de ilk çalıştırmada klimanın da çalışması gizli özelliklerden kapatılmalı. İkincisi ise rail müşürünün beyne mazot basması. Bu durum B47'lerde (LCI 318d-320d) de olan bir durum ve yeni yeni ortaya çıkıyor. Bunun çözümü ise 100.000 km civarında rail müşürüne gelen hattın (tek bir parça hortum) değiştirilmesi. Parça fiyatı 10.000 civarı.
Turbo sorunu mevcut değil, o sorun B38'lerde. B37 motor hem güncel hem de en alınası motorlarından biri güncel BMW motorlarının. Alır almaz bu önleyici bakımı yaptırılırsa keyifle kullandırıyor kendini.
Ek olarak A3 bakıyorsanız da 2016+ TDI bakın. Emisyon için yapılan güncellemelerle motor daha sorunsuz bir hale geldi. Özellikle enjektörler. Uzun bir süre A3'le arasında mekik dokuduktan sonra F20 aldım 1 yıl önce. Ondan dolayı bildiklerimi elimden geldiğince aktarmaya çalıştım.
Arkadaşlar 2.5 v6 x tüpe jaguar nedir ne değildir parçası vs hala bulunuyormu bilgisi olan varmıdır?
Linea 1.6MJet
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)