Artık ilan acmak da ciddi para. Bu insanlar bu rakamları neden yaziyor anlamiyorum. 1 sene once duzgun fiyata satsa zaten faizden cok daha buyuk rakama satmis olur. Ya cidden mantiksiz ya da ben bir detayi kaciriyorum.
Artık ilan acmak da ciddi para. Bu insanlar bu rakamları neden yaziyor anlamiyorum. 1 sene once duzgun fiyata satsa zaten faizden cok daha buyuk rakama satmis olur. Ya cidden mantiksiz ya da ben bir detayi kaciriyorum.
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s/rcz-r
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s
cbr250/tricity/x10/duke390/pcx
meganeII/clioIII/159/gpevo/auris/meg coupe/taigo/500c
Kombinasyon çok iyi, km çok iyi, para Allahuekber dağında
Mx-5
Just a moment...
106 GTI (Nurlar içinde yatsın, rahmetli Berkay'ın eski arabası)
Just a moment...
Megane RS MK3
Just a moment...
E30 Alpina C1
Just a moment...
E90 320si
Just a moment...
"***Araçta kısa süre önce alt ve üst blok dahil olmak üzere orijinal 320si motoru ile komple değişim yapılmıştır. Motor yalnızca ~7.000 km kullanılmıştır ve mekanik olarak kusursuz çalışmaktadır. Bu modelde en kritik risk kalemi profesyonel şekilde ortadan kaldırılmıştır.***"
yazmış?
Okumadan imzalamam.....
İlan açıklamasında motor değişimi yapıldığı yazılmış o sebeple mantıklı geldi.
Boş geçmeyelim. FK2 Type-R
Just a moment...
FK8'e göre daha yakışıklı bence de ancak beni bu araçtan uzaklaştıran Türkiye'ye GT değilde en boş paketiyle geldi. Pandizot bile yoktu o derece boş. FK8'ler GT paket geldi dolu olarak. Bir de FK2'ler torsiyon FK8'ler bağımsız süspansiyon. Bence arada değecek kadar bir fiyat farkı olacak ki anca o zaman FK2 tercih edilsin.
EG coupe
Just a moment...
''Elimi sıkanın elini bırakmam.''
Hulk kardeşler yapıyor bu sporu.
Boş geçmeyelim. İyi korunmuş new school otomobilleri seviyoruz.
2001 Golf Mk4 1.9Tdi
Bu 1.3 tce motor çok hoşuma gidiyor
Mercedes a200 amg+
Just a moment...
elimi sıkanın elini bırakmam çok boş laf olarak geliyor artık. miniklerde tecrübe etmedim ama. şu son 1-2 aydır hiç yoksa 20el tutmuşumdur bizden tarafa hep veren olduk ama alırken sanki dolandırıcıymışız gibi muamele gördük. boyalı denilen parçalar değişen çıktı, hatasız denilen araçta kuru çekiçle tek taraf düzelme çıkıyor boyanmadan düzelmesi imkansız. o kadar yol gittin(maks 2saat mesafeye gidiyorum) alayım bitsin diyorsun düş babacım fiyattan diyoruz bazısı parça başı 2bin düşüyor bazısı 10bin düşüyor. boyatmaya kalksan parçayı 10dan boyuyorlar zaten. direksiyonda ses var kullanıma engel değil diyor falan. galerici mazotunu koyar yollarım diyor, sahibinden olan arabada adam arabaya binip gidiyor. aslında biz çürük bir milletiz sadece tanıdığımıza düzgünüz anlayışı yerleşmeye başladı kafamda. tanıdık diye gönderdikleri klimacı gazı eksik basmaya falan çalışıyor ondan da çekiniyorsunbabamla iş yapsam sözleşme imzalayacak kıvama geldim resmen.
bu 90lık 1.9tdi lar tam bir eşşek.
turbocuk istiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)