User Tag List

Sayfa 10/26 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
476 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: İstanbul Park Tahliye Kararı

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada nedense kimse İTO başkanının açıklamalarını konuşmuyor, neden ki işinize mi gelmiyor?

Şekib Avdagiç, “Devletimizin desteği ile 2005-2011 arası 7 yıl Formula 1, MotoGP ve birçok uluslararası etkinlik gerçekleştirdik. Tüm bu süreçleri, o dönemdeki Tosfed yönetimini de dahil ederek yaptık. Daha sonra tesisi Intercity’ye kiraladık. Intercitypark kira döneminde tesisi etkin ve verimli kullandı; 2 kez Formula 1 ve birçok ulusal ve uluslararası etkinlik düzenledi.” dedi.

“İSTANBUL’UN FATİHİ’Nİ ÖTEKİ FATİH’LE KARIŞTIRMIYORLARSA...”
    İTO Başkanı Avdagiç, paylaşımında şunları kaydetti:

“İstanbul’u sporun merkezi haline dönüştüren İstanbul Park’ı ülkemize kazandırma gururu bize aittir. Biz bu yatırımla Türkiye’ye ve İstanbul’a değer kattık. Formula 1’in Türkiye’deki öncüsü olduk. Bugüne kadar tesise en küçük bir katkısı olmayan/lar, “En Kahraman Rıdvan” edasıyla ortaya çıkıp, yeni bir ‘Gırgır’ yayınına başlıyorlar. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne tam mutabakatla devredilen tesise kendilerince ‘konup’, küçük beyinleriyle bu devri, İstanbul’un fethi ile özdeşleştirecek kadar dalalet içindeler.
    Çocukça ve mafya dizilerine öykünmeci bu yorumları esefle karşılıyor ve kınıyoruz. Kadir kıymet bilmeyenlerin, hakkı teslim etmeyenlerin bu tesislerin kıymetini bilemeyecekleri gün gibi ortada. Ama 29 Mayıs’ı bahane edip bu sözleşme devrini İstanbul’un fethi ile mukayese etme gafletine düşenlere şunu da sormak boynumuzun borcu: İstanbul Park’ı İstanbul Fatihi Sultan Mehmet Han’ın torunları yaptı ve bugüne getirdi. Bugün, ‘İstanbul Park işgalden kurtuldu’ diyenler kendilerini nereye ait hissediyorlar acaba. Elbette, İstanbul’un Fatihi’ni öteki Fatih’le karıştırmıyorlarsa…”
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34mhf68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can holding F1 i getiremese bile anlaşma bedelinin %25 Cezasını ödemeyi kabul ettiğini unutmayın
    bize ne paradan? ödese nolur ödemese nolur F1 gelmedikten sonra.

eminkilic61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada nedense kimse İTO başkanının açıklamalarını konuşmuyor, neden ki işinize mi gelmiyor?

Şekib Avdagiç; ''Bugün, ‘İstanbul Park işgalden kurtuldu’ diyenler kendilerini nereye ait hissediyorlar acaba. Elbette, İstanbul’un Fatihi’ni öteki Fatih’le karıştırmıyorlarsa…”
    bu arayı tekrar okumak lazım.

doğru sözleşmeye ulaşabileceğimiz link var mı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bize ne paradan? ödese nolur ödemese nolur F1 gelmedikten sonra.
    Olmayan bir şeyi odeyemiyorlar, önce sözleşme yapmaları lazım, yakında gerçeklerle yüzleşmeye başlarlar...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eminkilic61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arayı tekrar okumak lazım.

doğru sözleşmeye ulaşabileceğimiz link var mı acaba?
    (Formula-1) Tuzla Tepeoren 9100 Ada, 3 Parsel (E:1935) Yapım Ve Onarım Karşılığı Kiralama - T.C. Vakıflar Genel Mudurluğu
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra bilmediğim için soruyorum bu Fatih Altaylı'nın problemi nedir? O pist hakkındaki düşünceleri baya baya değiştirdi. Vural Ak'ı tanımayan veya hakkında fikri olmayan motor sporlarıyla uğraşsın uğraşmasın, hayatında pisti görsün veya görmesin hepsinin aklında F1 pistini işgal eden firma ve sahibi olarak kaldı hatta herkes öyle düşünüyor.

Nedir bu olay? Fatih Altaylının çıkarı varsa nedir ve neden itibar suikasti yapıyor Vural Ak'a? Haklı mı? Haklı olduğu yerler var mı? En iyi açıklamayı sen yaparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra bilmediğim için soruyorum bu Fatih Altaylı'nın problemi nedir? O pist hakkındaki düşünceleri baya baya değiştirdi. Vural Ak'ı tanımayan veya hakkında fikri olmayan motor sporlarıyla uğraşsın uğraşmasın, hayatında pisti görsün veya görmesin hepsinin aklında F1 pistini işgal eden firma ve sahibi olarak kaldı hatta herkes öyle düşünüyor.

Nedir bu olay? Fatih Altaylının çıkarı varsa nedir ve neden itibar suikasti yapıyor Vural Ak'a? Haklı mı? Haklı olduğu yerler var mı? En iyi açıklamayı sen yaparsın.
    Uzun konu ama Fatih Altaylı ile ilgili en güzel açıklama sanırım bu, yeni kuşak tarzından dolayı prim veriyor ama karakter sorunlu karakter…

https://x.com/FSYuksek/status/1796824694605127776
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortadaki kazancın büyüklüğü ve gerilmiş ilişkiler sebepli iki taraf için ne denli önem arz ettiğini anlıyorum. Bu noktada iki tarafın da çirkinleşen söylemlerini görmezden geliyorum. Şayet ihale yenilenmez veya intercity yenilenecek ihaleyi alamaz ise mba-pmba derslerinde mutlaka case olarak kendisine yer bulacağına inandığım bir süreç yaşanıyor.

Konumuza dönecek olursa Intercity etkinliklerinde çok eğlendim mi ? Çok net evet derim. Gelişmesi / dönüşmesi gereken yanları yok mu ? Belki düzinlerce... Benim gözümde tekel olmanın getirdiği konfor, maalesef örgütü fildişi kulesinde yaşamaya ikna etmiş gibiydi.

En başta dediğim gibi tarafları anlıyorum ama ticari taraf olmayan Fatih Altay'ı anlamak için geçmişe bir yolculuk yapmak gerekiyor. Uzun süredir tanıyan insanlar aslında kalemini kullanma stilinin bu olduğunu çok iyi bilir. Aydın Doğan'ın Petrol Ofisi hikayesi gibi bir çok "söylenti" var piyasada Mesela kendisi pistteki mamaya bile takılmış ama ihaleyi kazanan firmanın internetten silinmiş geçmiş davalarını pas geçiyor. Hem de hassas olduğu kaçak konusunda bu davalar...

Şartnameyi okumaya üşenenler için ilgili madde çok açık. İlan metninde 3,5m usd diyor teminat için...

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omurgası olan gazeteci galiba ülkede yok.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/shorts/JM0PxC6vjxE

olayi bilmem etmem , biri hakkinda ithamda bulunmus sun , cevap hakki var demissin adam'da tamam geliyorum deyince yaptigi geri vitese bakin , Fatih Altay'linin seviyesi budur , son yillarda proflari cikararak biraz sirin gozuktu etti ama kendisi zamaninda en cok bos konusan adamlardan biridir.cokta kayda almayiniz.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İŞİN NEVİ VE NİTELİĞİ Yukarıda özelliği belirtilen taşınmazın Vakıflar Meclisinin 08.01.2024 – 23/20 sayılı Kararında belirtilen şartlar çerçevesinde Formula-1 pistine ilaveten, alışveriş merkezi, macerapark (go kart, lunapark, tırmanma parkuru, gezi treni vb.), otomobil müzesi ve eğlence merkezi (akvaryum, kuş parkı, hayvanat bahçesi, yağmur ormanı) fonksiyonunda mahaller/yapılar yaptırılmak üzere 30 (Otuz) yıl süreli Yapım ve Onarım Karşılığı Kiralama İhalesi.

ben bunu gördüğüm zaman zaten demiştim, olayın ne pistle ne de F1 le uzaktan yakından alakası yok, işin tanımı bile proje karşılığı kiralama... hani diyordum ya, nerde halk günleri? nerde pist organizasyonları? nerde mahalli ve milli yarışlar? iyi niyetli arkadaşlarımız kusura bakmasınlar ama biraz saflığa varan bir şekilde burasının halk günleri ile dolup taşacağını, isteyen herkesin 3 kuruşa piste girip turlayacağını falan zannediyorlar(dı)... şartnamede yazmayan bir şeyi neden yapsınlar? ceplerinden para vermeleri lazım, benim baştan beri anladığım Can Holdingin bu işe rant için girdiği, pistle alakalı operasyonları ise TOSFED e paslaması şeklinde, 15 yıldır resmi drag düzenleyemeyen senede 7-8 ralli ile bir kaç tırmanma ile durumu idare eden organizasyonun bunları nasıl yapacağı ile alakalı tek şey duyamadık, eskiye salla, pisti işgalden kurtardık de, ee başka? İTO başkanı ne güzel konuşmuş cevabını vermiş...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    F1'i getirme vaadi ile ihaleyi alan acaba F1'i getiremediğinde Fatih Altaylı ne diyecek.
    En çok bunu merak ediyorum.

Yapmadıkları da yaptıkları da ortada olan eski kiracıya demediğini bırakmayan fatih altaylı'dan, hiçbir şey yapmayan yeni kiracıya çok daha ağır sözler etmesini beklerim.
    Ha bu beklentiyi karşılamazsa biz de görürüz kendisinin ederini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F1'i getirme vaadi ile ihaleyi alan acaba F1'i getiremediğinde Fatih Altaylı ne diyecek.
    En çok bunu merak ediyorum.

Yapmadıkları da yaptıkları da ortada olan eski kiracıya demediğini bırakmayan fatih altaylı'dan, hiçbir şey yapmayan yeni kiracıya çok daha ağır sözler etmesini beklerim.
    Ha bu beklentiyi karşılamazsa biz de görürüz kendisinin ederini.
    Daha çook beklersin, durur durur bize sallar fati..
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın F1 sözleşmesini F1in parasını ödeyerek 2026 için masaya koymaları gerekmekte. İyiniyet mektubu, çok iyi niyet mektubu, protokol, ön protokol falan kabul gören belgeler değil. F1 antlaşmasının remen yapılmış olması ihalenin temel şartı.
    Aksi taktirde ihale bozulur ve kati teminat gelir kaydedilir.

İzleyelim görelim.
    EÜAŞ, TTK, TKİ gibi devlet kurumlarına ihaleye girmişliğim var.
    Naçizane tecrübem devlet iptal etmek istemezse iptal etmez.
    zeilname zamanı geçsede, karşılıklı anlaşmayla teslim süresi gecikti diye süreyi uzatabilir.

Eğer intercity zaman şartına bağlı itiraz ederse kabul görmeyebilir.
    bunu mahkemeye götürmek istesede ihaleye girmediği için taraf olmadığı için red edilebilir.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun konu ama Fatih Altaylı ile ilgili en güzel açıklama sanırım bu, yeni kuşak tarzından dolayı prim veriyor ama karakter sorunlu karakter…

https://x.com/FSYuksek/status/1796824694605127776

Ciddi ciddi okuyordum "Ahmet Ha.." yı görünce kapadım kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatik in gezi zamanı uzunla olan telefon konuşmalarını hatırlıyorsunuzdur herhalde. Menfaati olduğu zaman mangalda kül bırakmaz. GS lisesi mezunlarının alayı budur. Gslı demiyorum Gs lisesi diyorum taraftarlığa getirmeyin işi.. Mehmet Demirkol da dahil hepsi aynı bu adamların.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatik in gezi zamanı uzunla olan telefon konuşmalarını hatırlıyorsunuzdur herhalde. Menfaati olduğu zaman mangalda kül bırakmaz. GS lisesi mezunlarının alayı budur. Gslı demiyorum Gs lisesi diyorum taraftarlığa getirmeyin işi.. Mehmet Demirkol da dahil hepsi aynı bu adamların.
    Öyle sınıflandırmamak lazım, benim de hayatımda gördüğüm en kolpa adam Harvard mezunu, ama bütün Harvard mezunlarını kotuleyemem...

eminkilic61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelişme var mıdır?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber yapmıyor kimse 1 kişinin yazısını gordum oda belirsizlik diye yazmış

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler