User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcemrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı yerli bosch modellerinde kıyafetlerde delik problemi oluyordu aldığım dönemde baya kişide vardı bu sorun. hatta şuan şikayetvar sitesine baktım çamaşır makinesi kıyafetleri deliyor diye yazınca bir sürü kayıt çıkıyor.
    Evet bende okudum onları, siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halen seçim yapamadın mı?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9124 N MG | Cama_1r Makinesi | Fiyat1n1 Gor, 0ncele, Sat1n Al | Arcelik

Ben cumartesi günü bunu aldım. Konuyu okudum ama kimse net bir tavsiye vermemiş.

İnternete girdim bunu beğendim aldım geçtim.
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halen seçim yapamadın mı?
    Maalesef hala alamadım..

Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9124 N MG | Cama_1r Makinesi | Fiyat1n1 Gor, 0ncele, Sat1n Al | Arcelik

Ben cumartesi günü bunu aldım. Konuyu okudum ama kimse net bir tavsiye vermemiş.

İnternete girdim bunu beğendim aldım geçtim.
    Bir bakıyım bende hocam memnun musunuz ?

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir bakıyım bende hocam memnun musunuz ?
    Valla cumartesi günü aldım daha eve teslim olmadı, kurulum servis tarafından yapılıyor ya artık ne zaman gelirler bilmiyorum.

Kullanınca eşimin fikirlerini alır yazarım. Ben çok anlamam çünkü
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla cumartesi günü aldım daha eve teslim olmadı, kurulum servis tarafından yapılıyor ya artık ne zaman gelirler bilmiyorum.

Kullanınca eşimin fikirlerini alır yazarım. Ben çok anlamam çünkü
    Tamam hocam yorumlarınızı bekliyorum..

mcemrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende okudum onları, siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
    tavsiye verecek kadar bir bilgim yok. kendi araştırdığım dönemde yorumlara göre hatırlatma anlamında yazayım istedim. yoksa ben almanya üretimi 9 kilo bir bosch kullanıyorum.

ama kurutma özelliği olan bir makine tavsiye etmem. kurutma ve makine ayrı olmalı düşüncesindeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcemrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiye verecek kadar bir bilgim yok. kendi araştırdığım dönemde yorumlara göre hatırlatma anlamında yazayım istedim. yoksa ben almanya üretimi 9 kilo bir bosch kullanıyorum.

ama kurutma özelliği olan bir makine tavsiye etmem. kurutma ve makine ayrı olmalı düşüncesindeyim.
    Almanya üretimi olanların kodu nedir hocam ?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya hort. 17 yıllık Vestel emeklilik istedi. Bosch'larda çok fazla şikayet var şikayetvar.com üzerinden. 9 kilo 1400 devir tavsiyelere açığım. Yoksa gidip istemeden de olsa tekrar Vestel alıcam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya hort. 17 yıllık Vestel emeklilik istedi. Bosch'larda çok fazla şikayet var şikayetvar.com üzerinden. 9 kilo 1400 devir tavsiyelere açığım. Yoksa gidip istemeden de olsa tekrar Vestel alıcam.
    Hocam ben arçelik aldım ama memnun değilim, eski zamanlardaki kalitesi kalmamış.

Çamaşırları yıkıyorsun üzerini hep yıprandırıyor hem de tüylendirme yapıyor neden kaynaklandığını hala anlamadık.

Ben satıp Siemens almayı düşünüyorum..

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam Bosch bakarken Vestel'e inmek bence gereksiz gibi. Vestel'in araç şarjı alınır herhalde sadece şu anda Vestel'i de listeye almışlar mıydı gerçi
    Artık neye baksak şikayetvar dolu zaten. Hoş, bazen işe de yarıyor; örneğin Electrolux kurutma alacaktık, model no.suna kadar girince aletin bildiğin problemli olduğu ortaya çıktı.
    Yine de biraz ÅŸans iÅŸi tabi bunlar.

Daha Pazar günü uzun süredir alışveriş yaptığımız tanıdık sayılabilir bayiden Bosch çamaşır ve kurutma aldık.
    Vatandaşa söyledim, çok araştırmadım etmedim, bize doğru düzgün mantıklı, güzel modeller öner alalım çıkalım dedim. Abi şunlar şunlar iyidir dedi, kampanya da varmış, aldık çıktık, dün geldi, bugün kurulacak bakalım.

Çamaşır yerli, kurutma yanılmıyorsam Polonya üretimi imiş, bizim aldığımız çamaşırda da 1 tane delme şikayeti var, bakalım ne olacak göreceğiz.

WGA242Z0TR ve
    WQG24100TR aldık.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz olsun bozulursa 5 sene sonra 1 tane daha alırım diye tekrar Vestel düşündüm. Pahalı alıp birde sorun çıkarsa acaip sinir olurum. Bosch Profilo ve Siemens aynı ürünün farklı etiketlisi. Öyleki bir kaç modeli var. Sadece deterjan koyma kapağına marka yazmışlar. Böylece deterjan kapağı hariç ürün birebir aynı. Sadece kapağı ne takarsan o marka oluyor. Böyle durumda da Profilo mu alsam diyorum. Ama şuana kadar en az arızayı Miele de gördüm. Oda çok pahalı. 50 bin TL de çamaşır makinası sorunsuz diye verilmez bence. Dediğim gibi 5 yılda bir değiştirsem gene o para tutmaz. Sizde daha pazar almışsınız. Biraz daha uzun soluklu kullansaydınız güzel referans alabilirdim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz olsun bozulursa 5 sene sonra 1 tane daha alırım diye tekrar Vestel düşündüm. Pahalı alıp birde sorun çıkarsa acaip sinir olurum. Bosch Profilo ve Siemens aynı ürünün farklı etiketlisi. Öyleki bir kaç modeli var. Sadece deterjan koyma kapağına marka yazmışlar. Böylece deterjan kapağı hariç ürün birebir aynı. Sadece kapağı ne takarsan o marka oluyor. Böyle durumda da Profilo mu alsam diyorum. Ama şuana kadar en az arızayı Miele de gördüm. Oda çok pahalı. 50 bin TL de çamaşır makinası sorunsuz diye verilmez bence. Dediğim gibi 5 yılda bir değiştirsem gene o para tutmaz. Sizde daha pazar almışsınız. Biraz daha uzun soluklu kullansaydınız güzel referans alabilirdim.
    Vestel'in kendi ürettikleri nasıl çok bilmiyorum gerçi ama marka-kalite olarak bence hiç iyi değil. Süper çakma işler yapıyor genel itibariyle. O yüzden uzak durma taraftarıyım.

BSH grubu böyle zaten aynen, PSA grubu gibi takılıyor adamlar
    Çamaşır makinesini bilmiyorum ama sanırım bizim 4 serisinin dediğiniz gibi aynısı olanını Siemens tarafında arkadaşım kurutmasını kullanıyor. 6 ay falan oldu galiba. Baya memnunlar, sorunsuz sıkıntısız diyor.

Çamaşır makinesine daha çok bayıldım yalnız bu arada, eskisinden sonra çok sessiz geldi, elektrikli araba gibi bzzzz bzzzz diye dönüyo

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu enerji A++++++++++ allah kaç artı verdiyse ondan alın, ona dikkat edin
    elektrik çok fena bu aralar.
    100 metre kare , sabah 08 akşam 17 arasında boş olan evime geçen ay 2400 tl elektrik faturası geldi
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz de bu araştırmayı yapmıştık.
    Bosch 7 kg, 9 kg falan bakıyoruz mağazada, çamaşırların konduğu tambur bizim 7 kg'lik arçelikten küçük, hem çapı hem derinliği.
    Dedik Bosch bu belirttiği kiloları gerçekten yıkayabiliyor mu diye nette araştırma yaptım. 2 husus gözüme çarptı:
    * İyi yıkamıyor
    * Sanırım yerli üretimlerdi, tambur çamaşırları yırtabiliyor. Bu konuda bayağı şikayet vardı.

Hanım arçelik istemedi, electrolux beğendi, mecuburen ödedim . Uzatılmış garanti falan da yaptım, kullanıyoruz hem çamaşır hem kurutma elektrolux üst üste.
    Ben arçelikten memnundum ama ikna edemedim.
    Okumadan imzalamam.....

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vestel'in kendi ürettikleri nasıl çok bilmiyorum gerçi ama marka-kalite olarak bence hiç iyi değil. Süper çakma işler yapıyor genel itibariyle. O yüzden uzak durma taraftarıyım.

BSH grubu böyle zaten aynen, PSA grubu gibi takılıyor adamlar
    Çamaşır makinesini bilmiyorum ama sanırım bizim 4 serisinin dediğiniz gibi aynısı olanını Siemens tarafında arkadaşım kurutmasını kullanıyor. 6 ay falan oldu galiba. Baya memnunlar, sorunsuz sıkıntısız diyor.

Çamaşır makinesine daha çok bayıldım yalnız bu arada, eskisinden sonra çok sessiz geldi, elektrikli araba gibi bzzzz bzzzz diye dönüyo
    Serie 4 kurutma makinesi var bizde de, 5 sene oldu alalı. Geçen hafta bozuldu

5 dk kurutup duruyordu, içeriyi hiç ısıtmıyordu. Temizliğini yaptım düzelmedi. Alt taraftaki heat exchanger parçasını söktüm, yıkadım. Düzelmedi. Servisi aradım, "gelip götüreceğiz, ne masraf çıkar bilinmez" vs klasik iteleme taktikleri.

Sinirlendim, yan tarafını söktüm, ön tarafta egzoz gibi ısı çıkışı olan yer varmış, tiftik dolmuş. Abartısız 1 torba çıktı. Temizledim, taktım, canavar oldu. Aklınızda bulunsun, para kaptırmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serie 4 kurutma makinesi var bizde de, 5 sene oldu alalı. Geçen hafta bozuldu

5 dk kurutup duruyordu, içeriyi hiç ısıtmıyordu. Temizliğini yaptım düzelmedi. Alt taraftaki heat exchanger parçasını söktüm, yıkadım. Düzelmedi. Servisi aradım, "gelip götüreceğiz, ne masraf çıkar bilinmez" vs klasik iteleme taktikleri.

Sinirlendim, yan tarafını söktüm, ön tarafta egzoz gibi ısı çıkışı olan yer varmış, tiftik dolmuş. Abartısız 1 torba çıktı. Temizledim, taktım, canavar oldu. Aklınızda bulunsun, para kaptırmayın
    Eyvallah
    Gelen servis elemanı çok düzgündü, her haltını anlattı iki makinenin de.
    Filtreleri ve o çıkış olan yeri de gösterdi, biz 1 sene sonunda bakım yapıyoruz, şu parçayı temizliyoruz dedi, kısa vadede filtreleri temiz tutun, şu egzoz çıkışı gibi olan yeri de uzun vadede temizleyin dedi.
    Tüy, hav, iplik vs çok doluyor, daha dün 2-3 defa çalıştırdık, anında filtrelerin kenarları pamukçuk doldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miele alırsan 20 sene sonra tipinden sıkıldıgından icin değiştirirsin arıza çıkardığı icin değil. Biri 25+ digeri 10+ olmak üzere iki adet Miele'yi aktif kullanıyoruz. 25+ yıllık olan ev komple tadilata girip mobilyalar dekor değişince mecbur anne istemedi diye yazlıga gitti hala da tas gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz de bu araştırmayı yapmıştık.
    Bosch 7 kg, 9 kg falan bakıyoruz mağazada, çamaşırların konduğu tambur bizim 7 kg'lik arçelikten küçük, hem çapı hem derinliği.
    Dedik Bosch bu belirttiği kiloları gerçekten yıkayabiliyor mu diye nette araştırma yaptım. 2 husus gözüme çarptı:
    * İyi yıkamıyor
    * Sanırım yerli üretimlerdi, tambur çamaşırları yırtabiliyor. Bu konuda bayağı şikayet vardı.

Hanım arçelik istemedi, electrolux beğendi, mecuburen ödedim . Uzatılmış garanti falan da yaptım, kullanıyoruz hem çamaşır hem kurutma elektrolux üst üste.
    Ben arçelikten memnundum ama ikna edemedim.
    Hocam çamaşır yırtma konusu Vestel sanırım, uzak durmakta fayda var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler