geçmiş olsun erel
Printable View
geçmiş olsun erel
ya gidip jandarmayla fln konuş 4 tür giriyolar engelleyemiyorum bi çare bulun de alarmla fln olcak iş diil yine kırar sen uyanana kadar hırsızın h si kalmaz
Serefisz herifler işte
gecmiş olsun kardes otopark falan yokmu yakınlarda?
geçmiş olsun diyecek birşey yok bence otopark en iyisi
Geçmiş olsun şerefsizler ya,yanlış anlamada senin arabanı bilen biri yapıyor gibime geliyor bunu.
4.kez neyin nesi ya saçmalık.. :(
geçmiş olsun Erel abi valla bu hırsızlıktan öte gibi abi 4. kez yani adam takıntı haline getirdi herhalde:(
Çok geçmiş olsun.
erel bunu yapan hırsız olamaz bu kim se sana takmış kafayı kardeşim senneyaparsan yap o adam sana takmış yine devam edecektir zarar vermek istediği belli seni kıskanan çekemeyen bir serefsiz olduğuda kesin geçmişolsun
Malesef ki kapalı otopark bizim buralarda mevcut değil.
Genelde hep şöför tarafından giriyordu bu sefer tersten girmiş yani en azından cam kırık acaba birisinin çekememezliği olabilirmi diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun insanını morali bozuluyo yavs.Adam senin arabaya girmeyi aklına koyduysa ne yaparsan yap girer malesef.Allah'ından bulsunlar.
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.Allah kötüye fırsat vermesin :(
erel nedır senın bu talıhsızlıgın yaa;)
abı sen o jandarmının oraya bıraksana be arabayı abı olmadı bızım evın oraya bırak.uyumun kameraları falan var elıtkentın kameraları var abı.çok gecmıs olsun kardesım
Geçmiş Olsun...
Teşekkür ediyorum sağolun.
Serkan valla bizim buradaki kameralaarıda varda benim arbayı görmüyormuş bi önceki hırsızlığımda anladım :)
Bu gün yarın gidicem PC ye kamera bağlama kartı var adını hatırlamıyorum ondan alacağım birde güzel bi kamera alacağım PC ye bağlayacağım
cok gecmis olsun kardesim.imkanın varsa jandarmanın onune park et
Geçmiş olsun :(
bence yapanda edende her seferınde aynı kısı kardesım tutulmus hanı geçmıs olsun
Geçmiş olsun Kütahya gibi ufak bir yerde yaşamama ve kapalı garajım olmasına rağmen geceleri rahat uyuyamıyorum. Bizimde garajın üstünde olan cam 2defa kırıldı ama girememişler sanırım ekonomik kriz insanları bu tarz şeylere zorluyor :(