Çok geçmiş olsun... Allah bilidiği gibi yapsın bu şerefsizleri...
Printable View
Çok geçmiş olsun... Allah bilidiği gibi yapsın bu şerefsizleri...
Geçmiş olsun Erel :(
çok geçmiş olsun 5 kere cam değiştirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum...
cam filmlerin koyu ise içeriği göremeyip camı patlatabiliyorlar 3 kere o şekilde patlattılar benim filmleri açtırdım 1 kere gene patlattılar ama 6 aydır bir sıkıntı yok...
polislerde hırsızlar konusunda çok isteksiz....ben hırsızlığa gelen arabanın marka model plakasını verdim yıllar geçti üstünden bir halt olduğu yok...
çok geçmiş olsun erel. :( bu aralar bir çok yerde mesaiye başladılar sanırım, bizim buralarda da olmaya başladı.
gecmiş olsun erel
güvenlik filmi çektir dicem ama oda Allah korusun kaza fln olduugunda icten cıkmama fln olmasın
geçmiş olsun erel çok sinir bir durum Allah sabır versin :(
Geçmiş olsun
şerefsizler işte
çok geçmiş olsun 4. kere olduğuna gore bence aynı kişiler boyle raslantı olucağını sanmıyorum
erel geçmiş olsun..benimde arabaya 3 defa girmişlerdi, aslında kolay bir çözümü var, camlara film çektirmeyeceksin..ben denedim filmlerimi söktüm bir sonraki aracıma da film çektirmedim bir daha hırsızlık filan olmadı..filmi ve modifiyeli araçlar direk dikkatlerini cezbediyor şerefsizlerin..tekrar geçmiş olsun..
geçmiş olsun erel. :(
bu adam senin arabana takmış kafayı bence sadece senle uğraşıyor...
arabanı madem yakınlarda jandarma var,oraya park et...
bu arada hırsızın surat ifadesini merak ettim arabanın içini bomboş görünce.. bi daha gelmez herhalde içeriyi boş görünce..
geçmiş olsun. inşallah bu son olur.
çok geçmiş olsun bro
Jandarmanın önüne koyamak isterimde bildiğim kadarı ile karakolların önüne park etmek yasak diye biliriyorum.
Birazdan giderim zabıt tutturayım bari yine şikayetçi olayım :)
Hem o arada komutanla konuşurum. artık sizin buraya park edeceğim diim bari onlarda beni 4. görüşlerinden bişidemezler artık
Geçmiş olsun
geçmiş olsun erel, valla büyük cesaret bu hırsızların yaptıgı karakolun yanındaki bi araça hırsızlık yapmaya :( inşallah tekrarı yaşanmaz
Büyük geçmiş olsun ya :(
geçmiş olsun, hakkaten takmışlar senin arabaya. bu sefer içinin boş olduğunu görünce vaz geçerler belki.
Çok geçmiş olsun memlekette o.ç. bolluğu var ne yazik ki
çok geçmiş olsun bu seni çekemeyen biri..yada hırsız sadece senin teybin modelini çalışıyor piyasada..