-
Geçmiş olsun. Bugün aşti ankaray durağı yanındaki sokakta duran ford fiestanın sol arka camının kırılmış olduğunu gördüm, daha saat akşam 5ti. Hırsızlar ne mekan ne zaman dinler oldu.. Cezalar caydırıcı olmadıkça maalesef bu olaylar herkesin başına gelebilir...
-
Geçmiş olsun çivisi çıktı bunların yakalasan öldüresiye dövsende büyük ihtimalle haplanarak dolaşıyorlar sabah ayıldında hiçbirşey olmamış gibi yapacak polis desen önlem nerdeyse hiç yok geçen akşam mahallede şüpheli dolaşan 3 kişi gördüm polisi aradım tam 40 dk sonra geldıler devriye dolaştılar bir kere sadece bu . Aracına herhangi bir zarar vermemelerı sevindirici tarafı .
-
-
abi geçmiş olsun...hep sana denk gelio.acaba bile bile mi yapıolar anlamadm..:(
-
geçmiş olsun EReL abi..Bahtsız bedevi olmussun ya sen de :(
-
erel çok geçmiş olsun bence bi kapalı otoparkla filan anlaş bi şekilde arabanı daha güvenli bi yere kapatmış olursun bi fikir
-
cok gecmıs olsun.benımde basıma geldmıstı bıkere cok moral bozucu bısey.arabanın jantına zıncırı uzun bı rot yada pıtbull tarzı bısey baglıcaksın bakıyım yanasabılıyomu serefsızler.bıara cıddı cıddı dsunmustum yanı.
-
çok geçmiş olsun erel sana dadanmış adi herifler :ofk:
-
erel gecmıs olsun sıkma canını caa gelecegıne mala gelsın...sende bı onlem al artık alarm fln bellıkı hırsızlar gol yollarında etkılı,sende savunmaya onem ver:)
-
çok geçmiş olsun. adi köpekler
-
Çok geçmiş olsun bro çok üzüldüm :( Alarm yapdır hayrına şuna varmı bilmiyorum gerçide kaçıncı olmuş umarım daha yaşanmaz..
-
Takıcam ve en hassas ayara almayı planlıyorum.
Hazır takmışken arabayı çalıştırenlardan mı taksam:)
-
-
Geçmiş olsun ama sende nasılsa girecek diye hala alarm takmıyorsun. Bak benim arabaya 1 ay önce hırsız girdi ve çok büyük zararım oldu :( Birde ne camı kırdı ne çıtayı yamulttu direk kilidi bozmuş sacıda yamuldu hafiften. Bana ait olmayan değerli bir tablet pc gitti. Hemde hastanenin kapısının karşısında güvenlik kulubesinin 3 mt karşısında camdan görünün halde iken. Ama hep hatayı kendime buluyorum. Tavanı ve direkleri alcantre kaplatırken alarmın ışığını sökmüştüm. Takmamıştım. O ışık orada olsa o arabaya girmezlerdi.
-
Geçmiş olsun kardeşim..Senin bi an önce cazip bi önlem alman gerekiyor..
-
Geçmiş olsun Er .. film bile varken nasıl tuz buz etmişler öyle şerrefsizler...
-
Erel cok geçmiş olsun kardeşim bence bu aynı hırsız.
-
-
geçmiş olsun 4.kere girdiklerine göre bidahaki girişde daha kötü şeyler olacak arabayı sağlama al bari kaskosu filanda var galiba içinde sigara bile bırakma..