User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mobilya sorunsalı ??

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jojo59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lüleburgaz çorlu arasında Muratlı kavşağının orada Bellona var, büyük gibi oldukça oraya bakacağım bi sanırım bakalım
    silivri girişte de modalife var oraya da bakabilirsin çeşit çok ve fiyatlar uygun

jojo59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarışSever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    silivri girişte de modalife var oraya da bakabilirsin çeşit çok ve fiyatlar uygun
    Geçtiğimiz pazar ordaydım, yonga levha ve mobilya ayaklarında plastik ve demir profil kullanılıyormuş. İçeride ki ürünlerin hiç albenisi kalmadı o noktadan sonra nedense

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz salon takımını Modoko - Linart ile yeniledik.. Gayet memmnunuz koltuklardan. Yolunuz oraya düşerse bir göz atın derim.
    Hatta salondaki orta sehpanın camını kırmıştı ufaklık,sağolsunlar çalıştıklar yerden çok uyguna yardımcı olmuşlardı.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen bir videoda makul fiyatlı olarak aşağıdaki firmayı söylüyorlardı. Piyasadan habersizim, firmayı da tanımam sadece paylaşıyorum.

https://www.lacivertmimarlik.com.tr/
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

calamityeas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç mimar ve atölyeci olarak cevap vereyim

Kesinlikle modalife a girmeyin kalitesi çok düşük.İstikbal bellona da çok güzel sade modeller var.
    Sabit mobilyalar vestiyer, mutfak vb içinde lake önermem maliyet yüksek kolay çiziliyor kim ne derse desin.MDF malzemeden sade şık bir ev yapılabilir.MDF ninde parlağını tercih etmeyi önermem parmak izi çok kalıyor.
    Birde içeriden bilgi yeni evlenirken herşeyin iyisi diyerek hiç değiştiremeyecekmiş gibi mobilya almayın 3 5 sene sonra mobilyanız sağlam bile kalsa trendler renkler değişiyor.Canınız sıkıldığında değiştirebileceğiniz gözünüze gelmeyen maliyetli tercihler daha sağlıklı olur.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir iç mimar ve imalatçı olarak bende cevap vereyim.

yonga levha diyip kafa karıstırmayın 2 tür var biri mdf diğeri sunta
    üzeri renkli plastik ise lam takısı alır.ham değilse tüm ürünler lamdır.
    mdflam suntalam.
    mdflamın plakası varsayıyorum 2000tl ise suntalamın plakası 1500-1600tl dir
    bir yatak odası takımına 10 plaka gitse aradaki malzeme farkı 5bin tl olur.
    yani suntadan 100bine mdfden 300 bine satılıyor diyen arkadası 195bin tl dolandırıyorlar.

ne tavsiye edersin dersen ben suntalamı cok zorda kalmadıktan sonra (malzeme olmaması gibi durumlar ) tercih etmıyorum
    mdflamdan devam

vivenseden sipariş vermeyin
    inegölden veya inegöl takılı hiçbir yerden ürün almayın.
    neden derseniz görsel aynı olabilir ama çekmece rayından bant kalınlığına kadar tüm ürünlerin kalitesinden niteliğinden imalat rakamını düşürmeye çalışarak ilerliyorlar.
    2seneden fazla kullanmayı düşünmüyorsanız tercih edin.

genelde evlilik arifesinde mobilya seçimleri çok sorunlu olur allah kolaylık versin.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mdflam ve suntalam aynı fiyatlara yaklaştı neredeyse, bir yatak odasında lam malzemede max fark edeceği maliyet fiyatında 5000 tl yi geçmez doğru tespit.Eğer kendi evinize taşınacaksanız sunta dercih edilebilir(sök taka,taşımaya gelmez) ama kiracı iseniz ağırda olsa mdflam ( sök taka gelir yoğunluğu fazladır bunun yanında ağır malzemedir)yada mdf üzeri doğal kaplama(fiyat olarakak pahalıdır) ürünler tercih edin derim. Burada asıl para tutan kısım menteşe,ray takımları olur inegöl vs. standart piyasa mobilyası yapan firmalarda yerli samet marka menteşe kullanırsa ne ala... Fiyat konusu Ucu açık bir konu, maliyeti 20000 bin tl olan yatak odası ustasından %100 karla esnafa satılır esnafta bunu mağzasında astronomik karlarla piyasaya satar. Sorduğunuz soruya geri dönersek bugün tekrardan evlenip mobilya alacak olsam kesinlikle masif modern,klasik üretim referanslı bir firmadan ürün alırdım. Mdf/sunta grubunda lazzoni belirli bil kaliteyi stardart sunar size.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değerli bilgiler için teşekkür ediyorum Arafa doğru sürükleniyorum ufaktan mdflam denk gelmedim daha sıkı dokuyacağım

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değerli bilgiler için teşekkür ediyorum Arafa doğru sürükleniyorum ufaktan mdflam denk gelmedim daha sıkı dokuyacağım
    Allah yardımcın olsun tabi burada birazcık kız tarafı ne derse o oluyor ������
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada 2 konu var aslında. Amaç gösteriş mi fonksiyonellik mi.

Mobilya dediğin şey ihtiyaç için alınır bana göre. Ama bizim toplumda bunu gösteriş amacıyla kullanan insan çok.

Ay bir kere alıyoruz, aman kızım 1 kere evleniyor aman oğlum 1 kere evleniyor en iyisi olsun şu bu diyerek çevrenin de gazıyla insanlar sonradan mutsuz olacakları alışveirşler yapıyorlar.

Bu yüzden çok abartmadan ödeme gücüne göre düğün sonrası kapıyı kapatınca ödemeler ile kendinizi başbaşa kalacağınızı unutmadan yapın bu tür alışveirşleri.

3 saatlik tantana için insanlar servet harcıyor. Geçen bir aile ile sohbet ediyoruz düğün yapmak için evini satmış çocuk, yapmış düğünü 5. yıldalar evliliklerinin.

Şuan karı koca ev kirasından şikayet ediyorlar ev arıyoruz diyorlar. Bu tür durumlara düşmeyin, çok üzücü bir örnek.

Reklam olmasın ama 5 yıl önce evlendiğimde modalife den koltuk ve mutfak masası aldım hala da sorunsuz kullanıyorum.

Tv ünitemi netten aldım montajladım sorunsuz kullanıyorum. Geçmişte de mutfak üzerine mobilya imalathanesi ve mağazası olan birisi olarak gidip maliyetine göre faydası en uygun ürünleri seçtim.

Bu bana ne sağladı ? ekonomik olarak zorlanmadım. Günde 2 saatten fazla oturmadığım koltuğa ya da sadece eşyları muhfaza eden bir dolaba servet ödemedim.

Konuya farklı bir açıdan bakın diye yazıyorum. Gençlerin en büyük hatası "1 kere" ile başlayan cümlelere kapılıp gitmeleri. Dikkat edin sabit duracak sunda / mdf parçalarına gereksiz paralar ödemeyin.

mcemrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işiniz gerçekten zor Allah sabır versin. Hiç anlamıyorum uğraşamam derseniz istikbal bellona yine bir kalitede gidiyor.

Ben kendi evimin eşyalarını zamanında gamas - sanko mobilyacılar sitesinden almıştım direk üreticiden. bir miktar kapora teslimde peşin olarak baya bir uyguna gelmişti. Yatak odası mdf koltuklar iyisinden sünger kumaş olarak 10 sene oldu hala kullanılıyor. süngerler ufaktan yumuşamaya başladı kaşıntı da tuttu ama bu piyasada kesinlikle gittiği yere kadar gitsin modundayım.

tabi bu kadar uzun gitmesinde çocuk olmamasının da sebebi vardır çocuk olan evdeki mobilyalar savaştan çıkmış gibi oluyor sonuçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ediyorum arkadaşlar, yonga levhaya boyun eğiyorum

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada 2 konu var aslında. Amaç gösteriş mi fonksiyonellik mi.

Mobilya dediğin şey ihtiyaç için alınır bana göre. Ama bizim toplumda bunu gösteriş amacıyla kullanan insan çok.

Ay bir kere alıyoruz, aman kızım 1 kere evleniyor aman oğlum 1 kere evleniyor en iyisi olsun şu bu diyerek çevrenin de gazıyla insanlar sonradan mutsuz olacakları alışveirşler yapıyorlar.

Bu yüzden çok abartmadan ödeme gücüne göre düğün sonrası kapıyı kapatınca ödemeler ile kendinizi başbaşa kalacağınızı unutmadan yapın bu tür alışveirşleri.

3 saatlik tantana için insanlar servet harcıyor. Geçen bir aile ile sohbet ediyoruz düğün yapmak için evini satmış çocuk, yapmış düğünü 5. yıldalar evliliklerinin.

Şuan karı koca ev kirasından şikayet ediyorlar ev arıyoruz diyorlar. Bu tür durumlara düşmeyin, çok üzücü bir örnek.

Reklam olmasın ama 5 yıl önce evlendiğimde modalife den koltuk ve mutfak masası aldım hala da sorunsuz kullanıyorum.

Tv ünitemi netten aldım montajladım sorunsuz kullanıyorum. Geçmişte de mutfak üzerine mobilya imalathanesi ve mağazası olan birisi olarak gidip maliyetine göre faydası en uygun ürünleri seçtim.

Bu bana ne sağladı ? ekonomik olarak zorlanmadım. Günde 2 saatten fazla oturmadığım koltuğa ya da sadece eşyları muhfaza eden bir dolaba servet ödemedim.

Konuya farklı bir açıdan bakın diye yazıyorum. Gençlerin en büyük hatası "1 kere" ile başlayan cümlelere kapılıp gitmeleri. Dikkat edin sabit duracak sunda / mdf parçalarına gereksiz paralar ödemeyin.

Yine döktürmüşsün ��
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vivense pişmanlıktır, oradan alınan kanepe 6 ay içerisinde göçtü. Şikayet oluşturunca da kullanıcı hatası dendi. E napacağım, oturmayacak mıyım kanepeye

Ikeada çok güzel kütüphane- tv üniteleri vs var. Biz alalı 4 sene oldu, kendimiz kurduk. Hala sapasağlam.

Kurumsal bir yer değilse kesinlikle parasını peşin vermeyin, süründürüyorlar insanı. Paranızla rezil oluyorsunuz.

e.sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neredeyse tüm evim ikeadan. 10 yılı geçti, 1 kez taşınma geçirdiler, şimdiye kadar şikayet ettiğim bir konu olmadı.

fiyatlar piyasaya göre nasıldır bilmiyorum, 10 yıldır ikea dışında bir mobilyacıya gitmedim eskiden pahalıydı, muhtemelen hala pahalıdır. ürünler modern, direkt alıp çıkıyorsunuz, bekleme veya sürpriz ihtimali yok, kredi kartına taksit, sorun çıkarsa sorgusuz iade vs. sadece müşteri memnuniyeti için bile değer bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine döktürmüşsün ��
    Baktım bildirim var, okusunn dedim hemen

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lüleburgaz çorlu arasında Muratlı kavşağının orada Bellona var, büyük gibi oldukça oraya bakacağım bi sanırım bakalım
    Evet dün tekirdağa giderken bende gördüm açıkcası içeriye girip bakasım geldi ama alınmış alınmıştır diyerek boşver deyip geçtik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet dün tekirdağa giderken bende gördüm açıkcası içeriye girip bakasım geldi ama alınmış alınmıştır diyerek boşver deyip geçtik
    Dün baktım da saat 18:00 civarlarıydı kapanmış erkenden :P

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ikea'ya ürün üretmek için bir arkadaşımın geçirdiği denetim süreçleri ve bekledikleri kalite standartlarını görüp, mevcutta bizimkilerden bağımsız ürünlerine dahi (civata dahil) şart koştukları zorunlulukları görünce gözüm kapalı gider İkea alırım düşüncesi oluştu bende. yukarıda birisi de müşteri memnuniyeti adına olumlu hareketlerden bahsetmiş, eğer 2-3 kat fark yoksa ben tercihimi ikeadan yana yaparım lazım olduğunda diye düşünüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler