Bunun haricinde İstanbul gibi trafiği yoğun bir şehirde racing kullanımını anlayamıyorum.
buna tamamen katılıyorum ben ankarada bile zamanı gelince bunalırken orda düşünemiyorum bile
Bunun haricinde İstanbul gibi trafiği yoğun bir şehirde racing kullanımını anlayamıyorum.
buna tamamen katılıyorum ben ankarada bile zamanı gelince bunalırken orda düşünemiyorum bile
allah rahmet eylesin
herkez için aynı seyi soyliyemeyiz ama inanılmaz suratli gidiyorlar ona buna hava atıcas diye sacma sapan seyler yapıyorlar.Belkide coğu motorsiklet hayatına direk racingle baslıyanlardan.parası var basıyor alıyor... yazık..
bnce yanlış haaa daha önce motor kullanmış olursun neyse ama direk racingi alıp binmek garip
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
kardes iyide bisiklet degilki bu ünlü yarışçılardan bıdık hüseyin vardı sen bilmessin belki amcana sor senelerin motor yarışçısı kemerde kaza yaptı felç oldu.bugün kaza yapmadın diye bi daha hiç kaza yapmıcaksın anlamına gelmez.ayrıca apalamadan yürünmez bence...
metrobus denilen gudubet yuzunden bunlar![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
haklısın tabi kaza yapmadıgım yapmayacagım anlamına gelmez ki kazalarda yaptım yani 4 5 tane ama sonucta kullanmayıda bilmek gerekiyor.. yani gidipte bi ehliyet egitimi aldıgın yerle sokakktan birinin verdigi bir olamaz dimi sonucta.. buda aynı onun gibi birşey.. benim zaten ehliyet vs vs olmadıgı icin trafikte fazla işim olmuyo anca gece boş yollarda gec saatlerde vs vs yada enkada olmadı genelde pistlerdeyiz yanio yüzden sorun yok benim icin.. en azından şimdilik
o halatları koyan zihniyet nasıl insanlar ki 4 tekerli aracları düşünüyorsunda hic mi düşünmezsin 2 tekerlileri xS
2 tekerlegi mi kalmıs normal arabayla gidemiyorsun artık E5te...
Ölüm tuzaklarıyla dolu E5...
Cevizlibagdan Halice gelirken 2 yerde sekiyosun, araba direk serit degistiriyor.
Serefsiz bunlar, katil bunlar...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
topbaş metrobüs uyle gurur duysun dunyanın en gereksız taşıma sistemi bi bizde bide kolombiyadamı ne warmış zaten
e5 desen zaten tarla her yer cukur buyksehır calısıyo goruyoruz nası calıstıklarını.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)