User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: E5'te motosikletlere ne oluyor?

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün yollar tarla gibi ancak otobanlarda korkmuyorm artık
    Otobanlarda da acayip korkuyorum şahsen..bizim bu taraflar bildiğin mayın tarlası..bahçeşehir sapağına girerken tam tabelanın önünde en sağ ve orta şeritin yarısını kaplayan kocaman kraterler var motor oraya girdimi çıkması mümkün değil..orada kaç tane araba lastik ve aks bıraktı...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahcesehir kgs giselerinde bi sefer bi cukura düstüm, ön takım o gün bugun adam olmadı
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    e5 cevizlibağ'a gelmeden 5-6metrelik bi bölümde yeni asfalt var,ordan geçerken arabanın içinde ses falan kalmıyor 2-3saniye huzur yaşıyorum sonrası takur tukur

G60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hız sınırı 120km/h, herkes 120km/h ile devam ediyor, en sol şeritte yol çalışma uyarısı gelir gelmez yol daralıyor, sağdakinin üstüne çıkıyorsun. Yol çalışma uyarı levhaları da tam ülkemize yakışır şekilde.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    metrobusun asfaltı bile düzgün deilki avcılardan biniyim dedim bikere onura gelirken bikere bismillah 100. metrede aslaft yamuk yumuk mecidiyeköyde megilli saga sola yatık gelioyolar o tepedeki koprulerdede 2 si aynı anda gecemio körükten sorası takılıyo birbirlerini bekliyip ole geciolar yada sollamaları birbirlerini cok kez tanık oldum icindeyken yada direk bos gecenler oluyo onlar kapatıp gidio tersten
    1881 - 193

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e5 cevizlibağ'a gelmeden 5-6metrelik bi bölümde yeni asfalt var,ordan geçerken arabanın içinde ses falan kalmıyor 2-3saniye huzur yaşıyorum sonrası takur tukur
    Aynı huzura erdiğim yer bide incirli rampasını çıkarken. Sessizliği dinliyorum derkeeeen. Çat 4 sn geçince gene gürültü.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor dıyıp sıkıstırıyorlar
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bariyerleride koymasınlar yollarıda yapmasınlar metrobüste yapmasınlar yolda yapmasınlar kavşakta yapmasınlar hiç bişey yapmasınlar adamlar ne yapsa suç gerçekten çok abartıyosunuz bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çokmu abartıyoruz ya sen hiç istanbul trafiğine çıkmıyorsun yada gözlerin kör... köprü yoluna çık bakalım bi ne halde!!!
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rascal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çokmu abartıyoruz ya sen hiç istanbul trafiğine çıkmıyorsun yada gözlerin kör... köprü yoluna çık bakalım bi ne halde!!!
    Topkapıdan çıksın 1.köprüden kadiköy & fenerbahçe çıkışına kadar =) mümkünse akşam 6 cuma günü olsun yeterli bence.
    Belong to beyond of your horizon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen cuma günleri sırf o yüzden 4:30 da karşıya geçiyorum yakalanmamak için trafiğe
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi dahil hergün o trafiğin içindeyim ama hokuspokusla olmuyor tabiiki cefasını çekicez ama sefasıda hoş oluyor biniyorum metrobüse okulumun önünde iniyorum ne ben yoruluyorum ne arabam eskiden e5 otobüs kaynarken ve yan yollar yokken herşey dahamı iyiydi sizce ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanların bu şekilde ölmeside pek bi cefadan sayılmıyor sanırım.... plansız yapılıyor türkiyede herşey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza resimlerine bakarsanız yerler ıslak ve görgü tanıklarına göre aşırı hız yapmış ölmüşün arkasından konuşturmayın bence

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaza resimlerine bakarsanız yerler ıslak ve görgü tanıklarına göre aşırı hız yapmış ölmüşün arkasından konuşturmayın bence
    Hangi aşırı hızdan dolayı kaza yapan motosiklet sürücüsünün kafası kopuyor? 1 haftada 2 taneyi gördük. Bakalım daha ne kadarı böyle vefat edecek.
    Loading World's Best Magazine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerler ıslak racing motor aşırı hız... kaza kacınılmaz bir durum ama 1 haftada 2 tane ölümün hemde feci sekilde ölüm olması gercekten cok ilginc bir durum.. allah rahmet eylesin.. ölenin arkasından diyebilecegimiz baska birsey yok..

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    metrobüs yapıyoruz die o kocaman en sagdan en sola girip girip makas atan gençlerin cirit attıgı donemlerde bile bukadar can almayan e5, sagında - solunda bazen ortasında rende misali tretuarlar ile çevrildi, değişik S ler ve alfabenin her harfine benzeyen virajlarla donatıldı - yamuk yumuk çukurlarla süslendi. yolu bilmeyen bir adamın gayet normal kullanımda bile cok rahat patlayabiliceği bi ortama dönüştü..

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldı ki şerit katili olmamak çok zor.. yerde 2 tane ayrı giden kazılı şerit izleri ve ıslakta hiç bir şekilde belli olmayan keçeli kalem ile yazılmış gibi olan yeni şerit izi.. e-5 te en solda gidiyorsunuz birden önünüze 3-4 tane kuka çıkıo..Sebep? ''Dikkat metrobüs çıkabilir''

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    bu arada bu konu açılmışken almanyada bi arkadaşımın yaşadıgı şehirde değişik bir dağ virajında alkollü bir türk tır şöförü virajdan uçmuş ve yolu tam 3 ay kapatıp nerde hata yaptık diye araştırdıktan sonra farklı kavisler vermişler ve yeniden yapmışlar... Böyle kazalar olur, dahada cok olur - avusturyada viyanada 600 yıl once adam kuşlar fareler kediler atlar ve insanların su içebilmesi için çeşme tasarlar yapar, biz daha 15 sene sabah desti izdivaç akşam ergenekon haberleri ile uyutuluruz.. Geçtim hayvanı insana değer veren yok..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)