Kartal Oto Sanayinin Dumankaya tarafı girişinin orada açıldı bir tane birde Kartal Anpa Gross marketin üst otoparkında yeni açıldı self servis yıkama.
İstanbul'a yeni mi açılıyor self servis yıkamalar, Bursa'da her mahallede 3 tane var ya, hepsi de doluHatta hafta sonları aileler için aktivite gibi bir şey oldu artık, hanım çoluk çocuk ile hep beraber arabalar yıkanıyor, kurulanıyor, çok güzel bir görüntü oluyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
https://streamable.com/ajn52u
Bulunduğum yerde bu şekilde yıkatıyorum arabayı, seçilen işleme bağlı 4-5 dk sürüyor, yalandan cila falan da atıyor, İstanbul'da daha basit modellerini görmüştüm yazın, suyun taziği yüksek, macunlu arabaları patlatabilir![]()
Yerim olmadığı için mecbur oraya gidiyorum. Sadece su kullanıyoruz zaten. Köpük vs genele kalitesiz oluyor bu tarz yerlerde. Su ve alanı kullanmış oluyoruz. Hafta içi gündüz mesai biter bitmez gidince sakin oluyor genelde. Ama yazın o saatte güneş olduğu için mecburi akşam gitmek gerekiyor. Arabayı silmeden su arabanın üzerinde kuruyor resmen.
Hanım benden daha meraklı araba yıkama işine zaten
SimRacersTR.Net
SimRacersTR.Net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)