User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Topraktan inşaata girmek hk.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'daki evimizi yazlığa çevirelim-kiraya vermeyelim mantığıyla geçen sene satıp aynı parayla Antalya'da bulunan inşaat projesine girdik. İnşaatı yapan kişi akranımız sayılır, önceden yine yaptıkları projelerden ev aldık.

O zaman borçlanmadan 2 tane 1+1 alabiliyorduk, bütün parayı ona yatırdık. Teslim tarihi bu yaz olması gerekirken şuan en iyi ihtimal yıl sonuna çekilmiş durumda. Derler ya "mangal gibi yürek var" diye, neye güvenerek böyle bir işe girdik bilmiyorum İnşaatın yavaş ilerlemesi, hatta arada sırada "acaba bitmeyecek mi?" gibi sorular can sıkıcı. Evin daha yüzde 30-35lik kısmı yapılmamış duruyor ve proje epey büyük. Peşin parayı böyle bir şey için yatırmak çok büyük risk. Öngörü olsa, risk alıp hepsini altına yatırsak belki şuan 3 tane 1+1 daire parası çıkabilirdi. Borsaya girsek iflas ederdik, dolarda kalsak yine kazanırdık, vs vs. Bu işlerin sonu yok biliyorsunuz

Şimdiki aklımız olsa görmediğimiz eve girmezdik sanıyorum ama para da topraktan kazanılıyor maalesef. Böyle de saçma bir durum var.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökdemirlerin bir çok projesi var Ankara'da ama nolur nolmaz riskli işler bende girmezdim.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'daki evimizi yazlığa çevirelim-kiraya vermeyelim mantığıyla geçen sene satıp aynı parayla Antalya'da bulunan inşaat projesine girdik. İnşaatı yapan kişi akranımız sayılır, önceden yine yaptıkları projelerden ev aldık.

O zaman borçlanmadan 2 tane 1+1 alabiliyorduk, bütün parayı ona yatırdık. Teslim tarihi bu yaz olması gerekirken şuan en iyi ihtimal yıl sonuna çekilmiş durumda. Derler ya "mangal gibi yürek var" diye, neye güvenerek böyle bir işe girdik bilmiyorum İnşaatın yavaş ilerlemesi, hatta arada sırada "acaba bitmeyecek mi?" gibi sorular can sıkıcı. Evin daha yüzde 30-35lik kısmı yapılmamış duruyor ve proje epey büyük. Peşin parayı böyle bir şey için yatırmak çok büyük risk. Öngörü olsa, risk alıp hepsini altına yatırsak belki şuan 3 tane 1+1 daire parası çıkabilirdi. Borsaya girsek iflas ederdik, dolarda kalsak yine kazanırdık, vs vs. Bu işlerin sonu yok biliyorsunuz

Şimdiki aklımız olsa görmediğimiz eve girmezdik sanıyorum ama para da topraktan kazanılıyor maalesef. Böyle de saçma bir durum var.
    aslında saçma değil piyasanın kanunu bu. risk ne kadar büyürse kazanç ve kayıp olasılığı da aynı oranda büyüyor.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teminat mektubu itibara leke düşürmez tam tersine firmanın itibarlı olduğunu gösterir. Bunu diyen adamla değil kontrat yapmak el bile sıkışmam.
    IN BOOST WE TRUST

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın arkadaşım bu işle uğraşıyor, geçen hafta ben sordum topraktan alsam kaça verirsin diye; topraktan alman birşey ifade etmiyor bitirince daha pahalı satıyorum dedi o yüzden indirim yapmam dedi. Kısaca topraktan mal satan insanlar şuan için dönemeyen veya dönmeye çalışan kesim. Bugün kral olan akşama donsuz kalabilir, bulaşmamanızı tavsiye ederim.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar mesaja rağmen bu işe giriyor olman bizi üzer.

Ne karar verdin girecek misin?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaba inşaatı bitmeden ben girmem. Topraktan / maketten ev almak riski yüksek bir yatırım. Evet kazancıda riski ile orantılı yüksek olabilir cazip gelebilir ama o para size batmayacak bir para değilse ancak girilebilir bence.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın arkadaşım bu işle uğraşıyor, geçen hafta ben sordum topraktan alsam kaça verirsin diye; topraktan alman birşey ifade etmiyor bitirince daha pahalı satıyorum dedi o yüzden indirim yapmam dedi. Kısaca topraktan mal satan insanlar şuan için dönemeyen veya dönmeye çalışan kesim. Bugün kral olan akşama donsuz kalabilir, bulaşmamanızı tavsiye ederim.
    işte aradığım mesaj.nakiti olmayan dönemeyen yada yanarsa benim param yanmasın milletin parası yansın kafasında olan firmalar var.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler