25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Önü boş olduğu halde gitmeyen selektör attığımda yol vermeyenleri tampon yaparak darlıyorum sonrada büyük bir keyifle ilk boşlukta makas atıyorum.
Arkadan selektör attıklarında da içim soğuyor mutlu oluyorum.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
açıklamasında fırsat aracı, uygun fiyata, cam gibi yazan ilanlar ile açıklamada hiç bir bilgi yazmayıp detaylı bilgi için arayınız yazan ilanları direk eliyorum.
K.Atatürk
Trafikte nezaket gösterenleri görünce çok seviniyorum.
Bursa-Gebze arası haftada 1-2 defa yolda oluyorum, orta şeritte ki ortalama hızlar genellikle 100.
Trafiği bilmeden tehlikeye atanlara çok sövüyorum.
Arabadan dışarıya çöp atanlara o çöpleri yedirtmek istiyorum.
Bu cezalara rağmen egzoz takıp gazlayanları görünce içimden vay aslanım vay diyorum.
Araç kullanırken telefona bakmaktan yola uzun süre bakmayanları görünce korna ile uyarıyorum.
3 şeritli şehir içi yolunda sapacağımı ve yavaşlayacağımı arkamdaki anlasın diye erkenden sinyal veriyorum ona rağmen yavaşlamıyor ve mesafeye dikkat etmiyor. Onları aynı duruma sokup onlara arkadan vurmak istiyorum.
Yolda seyahat ederken araçtan ufak taş parçaları düşüren hafriyatçılara kadın iç çamaşırı giydirip arabaya pasta cila yaptırmak istiyorum.
Şu tarihte ödeme yapacağım diyipte o gün ödeme yapmayanları, neden ödeme yapılmadı sorusuna muhasebecimiz izinliydi o gün diyenlerin ağzına yüzüne vurmak istiyorum.
bunların bir çoğu 1.4 atmosferik vs tarz araçlardan geçmiş bireyler sanırım abi,
megane parasına tesla alınca, kendilerini lamborghini almış gibi hisseden tipler
trafikte anlamsız hareketler, dediğin gibi 90 la gider yol vermezler sonra kendi kendilerine tribe girip basarlar az ilerde de frene asılırlar vs.
Hergün 2-3 tane bu tipe rastlıyorum..
akşam köründe farlarını açmayı unutanlara bunun farkında olmayanlara dayanamıyorum
gösterge tablosu ışıklı olunca far açık zannediyorlar
ya arkadaş far aydınlığını görmüyorsan bundan anlamıyorsan bir daha araba kullanma sen lütfen
aynamda bir karaltı varla yok arası
görünmüyorsun arkadaşım
şerit değiştirecek biri seni görmeden belki ona vuracaksın
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Araç muayenesi öncesinde herşeyi kontrol ettirerek, muayene esnasında saçma sapan şeylerden bırakılmayı ancak bu esnada yan sıramda freni tutmayan,lastikleri bitik,stopları kırık amcaoğlunun muayeneden hafif kusurlarla geçmesini sindiremiyorum.
23" Fiat 500e LaPrima
23" Fiat 500e LaPrima
Yonca-sapak kaçırınca otoban vs farketmeksizin geri geri gelenler gerçek, hücre nöron artık neyse antik bunların
Özellikle sabahları sürüş esnasında makyaj yapmaya çalışan ablaları görünce kornayla yaklaşık 5 saniyelik bir iletişimimz oluyor...
Hyundai bayon, özellikle yeşil renkli olanı sünger bob'daki planktona benziyor
Yeni Mercedes Actros da Hüseyin Peyda'ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)