SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Pazar yeri dolayısıyla yıllardır her pazar günü onlarca arabanın park edildiği yol kenarına dün ceza yedim, muhtemelen o yoldaki 20-30 arabaya da yazmışlardır aynı cezayı. şaşılacak gibi ...
Kanunu çıkaran meclis, çoğunlukla hesap sorulan polisler, illaki gıcıklık yapanı var, Ülke olarak hesabı sorduğumuz mecra hep alt kademe.
Birde bu muhalefet neden bu fırsatı da kullanmıyor anlamış değilim.. Allah bildiği gibi yapsın.
Bu arada araçlarda ilk yardım çantası ve yangın tüpü kontrolleri de başlamış. (Kaç senedir araç kullanırım hiç kontrol edilmemişti) Kasa tam takır ona göre dikkat edelim.
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
www.honda-tech.com
Dün akşam iş çıkışı çevirdiler.. Aha dedim geliyor hadi bakalım önce güzel bir süzdü geldi ehliyet ve ruhsat(uzun zamandır kimse istememişti) görebilir miyim dedi verdim baktı geri verdi devam edebilirsiniz iyi akşamlar dedi. İçimi bir huzur kapladı![]()
Umbrella Corporation
En güzeli şirket aracı. Cam filmi vs birşey yok,kafa rahat.
Yakında F10'la trafiğe çıkınca neler olacak göreceğiz ki araç standart.
Ooo, hırsız iktidar ve yiyici sahte muhalefet doymuyor.
İzmir'de polis şiddeti kamerada: Hatalı sollama iddiasıyla durdurulan surucu darbedildi - TURKINFORM Son dakika Haberler
Ne olduysa bu olaydan sonra ses sistemine düşman oldular benimde aracımda yüklü ses sistemi yüksek sesle dinlemek istiyorsam cikarim e5 e yada kimsenin olmadığı yerlere ama bulundurma cezası gercekten cok saçma kimse yuksek sese yazilan cezaya karsi değil yazssinlar bende gece evimin dibinden gecen arabadan rahatsiz oluyorum milllet zaten 180 le makas ata ata giden arkasindan5 dk gidip video cekiyor nasik olsa ses acanida tespit edip yazarlar zaten..
App plaka konhsunda nasil okunmaz anlamıyorum okadar ceza geldigine gore demekki appui kameralar okuyabiliyor bnce devlet noterden cikip plaka bastirmayanin app yaptıranin farkinda o kazanacagina biz kazanalim mantigi var gibi..
Çevirmede uğraşmamak için cam filmi bile çektirmedim app plaka dedikoduları dolaştığı ilk günde bagajda orijinal plakaları çıkarıp değiştirdim.Şimdi kaç seferdir Ataşehir-kadıköy bölgelerinde çevirme oluyor sıkıntısız geçiyorum.Ama sabit radarlar canımıza okuyacak gibi.
Okumaz okumaz zaten trafik adım adım. Trafiğin boş olduğu saatlerde de Cruise Control kullanmaya alışın. Hem ceza hem yakıt tasarrufu
Şahsen şile otobanını çok kullanırım. E5 çok kullanırım uzun zamandır zaten sabit radar var. Çok şükür hiç ceza yemedim. Hatta hayatım boyunca 2 ceza yedim. 1'i 18 yaşımda iken radar. Diğeri de 5 yıl önce evimin sokağında kapalı egzozdan ceza![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
tek züğürt tesellimizde o valla trafik gitmediği için ceza yiyecek yerde yok gibi![]()
Bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama kuralı bilmeme rağmen beynim otomatik olarak %10 tolerans varmış gibi çalışıyor ilk anda..5-10 saniye sonra dank ediyor +5 ve +10km pay olayı![]()
bende de aynı. Allahtan benim kadrandaki sapmaları google maps'e göre ayarlamıştım, 82 yazan yerde dijital kadranda 94'le gidince 90'a denk geliyordu. şimdi de 90'a sabitliyorum yine 87 ile kurtarıyoruz
50'lik yerde zaten aynı yine %10 çalışıyor. en büyük tuzak 70'teona dikkat etmek lazım
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)