User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
212 sonuçtan 210 ile 212 arası

Konu: 2026 - Trafik cezaları

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla arabadan soğudum ben, plakalar da sökük, ses sistemi de sökük. Çok sıra varmış plaka olayında bekliyorum o yüzden şu birkaç hafta geçsin.. Aküsü bitecek muhtemelen.. Önce plakayı halletmem lazım. Anfiyi söktüm ses yok arabada... sonra götürüp ses sistemciye baştan baglantıları yaptırmam lazım. 1 nisandan sonra yeni değişikliklerle spoiler ve bodykit tarzı şeylerinden hepsi yasaklanacakmış. Jcw bodykit var araçta, gp spoiler vs ne *** yicem bilmiyorum muhtemelen satarım çok sıkıldım çünkü.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arabadan soğudum ben, plakalar da sökük, ses sistemi de sökük. Çok sıra varmış plaka olayında bekliyorum o yüzden şu birkaç hafta geçsin.. Aküsü bitecek muhtemelen.. Önce plakayı halletmem lazım. Anfiyi söktüm ses yok arabada... sonra götürüp ses sistemciye baştan baglantıları yaptırmam lazım. 1 nisandan sonra yeni değişikliklerle spoiler ve bodykit tarzı şeylerinden hepsi yasaklanacakmış. Jcw bodykit var araçta, gp spoiler vs ne *** yicem bilmiyorum muhtemelen satarım çok sıkıldım çünkü.
    Gazlama işlerinden emekli olmuştum.. sağ şeritten kaliteli müzik sistemiyle jant lastik hafif basıklık artık buda sorun olmaz demiştim .. senmisin hayal kuran dediler bende satarım muhtemelen bu yaştan sonra yurtdışı düşünme noktasına geldik

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (2 üye ve 1 konuk)

1. AşkınS.,
  2. Yiğit G.

Bu Konudaki Etiketler