User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: 2026 - Trafik cezaları

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    238 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman hapı yuttuk

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızmıyorum. cezalar ağır olmalı. hatta agresif hareketlerin (ambulansa yol vermeme, denetim noktasından kaçma, konvoy vs.) cezası çok daha ağır olmalı. fakat sistem baştan hatalı. 1.3 egea ile 2.0tdi audi a6 160'la radara girdiler diyelim, ikisi neden aynı cezayı ödüyor? madem 85 milyonun gelirini çıkartıp buna göre cezanın artırımını sağlamak imkansız o zaman ruhsatta yazan beygir gücü ve model yılına göre ceza kesilsin. aracın sigorta değeri üzerinden de yapılabilir. çok mu mantıksız olur?

cezalar yüksek gelirli sürücüler için halen daha caydırıcı değil.

Detay | Audi Yeni A6 Fiyat Listesi
    Neden aynı cezayı ödemesinler ki. Burda fakir yada zengin ayırt edilemez hız hızdır. Ha dersen pahalı arabadan daha çok vergi sigorta kasko alınsın ucuz arabadan daha makul ücretler alınsın ozaman olabilir. Ama onun arabası pahalı daha çok ceza ödesin saçma bence.

berkaym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 şubatta yayınlanan resmi gazatede değişti o.. " Resmi kurum tarafından verilmemiş plakayı takanlar " ibaresi eklendi

hepsini okudum ama benim bu alıntı kısmından anladığım, kendime ait olmayan bir plakayı veya geçici plakayı(t-g) dışarda bastırıp takmam 140 bin, ama maddenin başındaki

"Yönetmelikte belirtilen nitelik veya ölçülere aykırı plaka takan, öngörülen sayıda plaka takmayan sürücülere 4.000 Türk lirası idari para cezası verilir." kısmı benim app plakama birebir uyuyor çünkü kendi plakam ve okunmaya engeli yok o yüzden tek burda yazabilir bence. ***** ülke şartlarından şuan 140-140 yazıyolar tabi inatlaşmayıp söküyoruz neticede ama hukuken cezası 4 bin gibi

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım 4bin küçük plaka şekliyle oynanmış ... yazı karakterinden bahsetmiyor

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki arkadaşlar şöförler odasından nasıl kare plaka alabiliriz?
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 ay bol bol ceza yazarlar . Ben bizim araçlara orjinal plakaları taktım. Ablamın arabasında orjinal plaka yok. Ona da gidip bastırayım. Hiç uğraşmaya gerek yok. Sonuçta polis açıp maddede ne yazıyor diye okumayacak. Bu app 140 deyip geçecek.

Burada zarar görenler yine garibanlar olacak. Hele ki asgari şartlarda yaşayıp zor bela araba alanlara geçmiş olsun. 150 -200 k sana bana para. Millet 200 lirayı 1 akşam eğlenceye bırakıyor. Zengine yine bir şey olmaz.
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki arkadaşlar şöförler odasından nasıl kare plaka alabiliriz?
    isteyince veriyorlarki , geçen bi 6 ay plaka bastırma işi dayı kartalda şeferler odasında sordu..
    yok dedim düz bas
    médiocrité partout

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyince veriyorlarki , geçen bi 6 ay plaka bastırma işi dayı kartalda şeferler odasında sordu..
    yok dedim düz bas
    baska bir forumda kare plaka alabilecek arabaların listesi var, onun harici kare plaka için servisten yazı istiyorlar gibi birşey demişlerde... Mini'ye verirler mi diye düşündüm.. yarın kadıköye gidip sorucam
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska bir forumda kare plaka alabilecek arabaların listesi var, onun harici kare plaka için servisten yazı istiyorlar gibi birşey demişlerde... Mini'ye verirler mi diye düşündüm.. yarın kadıköye gidip sorucam
    valla benim aldığım araba pejo traveller minibüstü , dayı sormuştu karemi düzmü diye ama dediğim gibi olay 2025 haziran - temmuz zamanında yaşandı
    médiocrité partout

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    135 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni cezalar yüyürlüğe girdiğinden beri sosyal medya da ceza tutanklarına bakar olduk. Rakamlar inanılmaz.

Motorcu olup plakayı gizleyip / ehliyetsiz ve alkollü binip yakalananlara net acımıyorum. Ama, adam arabasına ses sistemi yapmış, durduğu yerde araç çalışmıyor ses çıkarmıyorken ya da denetim anında herhangi bir yüksek sesli çevreyi rahatsız eden bir durum yokken "oo bak burada subwoofer var" diyerek ceza yazmak çok acımasızca gerçekten.

Bu şuna benziyor evin mutfağında bıçak var o zaman sana adam yaralamaktan ceza yazalım gibi absürd bir durum.

1 ay önce arabayı sattığımda cemiyetin kendisi 2 farklı plaka görseli asmıştı. Kalın yazılı olana 1350 TL diğeri 850 TL idi. Kalın olanı aldık taktık bundan da mı ceza yiyeceğiz, yani ihtimali bile insanın canını sıkıyor.

Aşırı hevesimi kaçırdı bu durum gerçekten, arabaya evde duran swe815 i takacaktım takmayacağım. Plakaları da gidip cemiyetten kayıp diye tekrar bastırayım.

Egsoz yapacaktık onu da oem e dönelim. Sanırım plan cari açığı modifik araç sahipleri ile kapatmak

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    App plakadan çatır çatır 140.000 tl ve 1 ay men yazıyorlarmış. Benim plakalarda kare şöförler odası kare plaka verir mi...
    Kardeşimin Suzuki (swift) varken ön plakayı yenilemeye gitmiştim. Odadaki arkadaş hem ruhsata hem aracın tamponuna çıkıp baktı, gerçekten kare plakaya uygun mu diye. Sonra basıp teslim etti.

Bir defa çevirmede cinslik yaptılar. Tesadüfen ben kullanıyordum. Önce memura sonra amirine makbuzu gösterdim, cehaletlerini giderdim. Yazamadan gönderdiler.
    Sosyal medya şaklabanı bir meslektaşları var, kare plaka yasak diye ötüyordu. Ondan etkilenmiş olsalar gerek.

Plaka basım makbuzu yanınızda olsun her daim.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    64 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni cezalar yüyürlüğe girdiğinden beri sosyal medya da ceza tutanklarına bakar olduk. Rakamlar inanılmaz.

Motorcu olup plakayı gizleyip / ehliyetsiz ve alkollü binip yakalananlara net acımıyorum. Ama, adam arabasına ses sistemi yapmış, durduğu yerde araç çalışmıyor ses çıkarmıyorken ya da denetim anında herhangi bir yüksek sesli çevreyi rahatsız eden bir durum yokken "oo bak burada subwoofer var" diyerek ceza yazmak çok acımasızca gerçekten.

Bu şuna benziyor evin mutfağında bıçak var o zaman sana adam yaralamaktan ceza yazalım gibi absürd bir durum.

1 ay önce arabayı sattığımda cemiyetin kendisi 2 farklı plaka görseli asmıştı. Kalın yazılı olana 1350 TL diğeri 850 TL idi. Kalın olanı aldık taktık bundan da mı ceza yiyeceğiz, yani ihtimali bile insanın canını sıkıyor.

Aşırı hevesimi kaçırdı bu durum gerçekten, arabaya evde duran swe815 i takacaktım takmayacağım. Plakaları da gidip cemiyetten kayıp diye tekrar bastırayım.

Egsoz yapacaktık onu da oem e dönelim. Sanırım plan cari açığı modifik araç sahipleri ile kapatmak
    çift plakayı kayıp diye tekte basmazlar abi.

sen işini sağlama al 1er hafta ara ile git , tabi tanıdık vs varsa olur. ama normalde çift plaka basımı çalıntı olayına girip ruhsatta değiştirtiyorlar 10 binlik oluyon
    médiocrité partout

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayip olarak belirtmene gerek yok abi, ben bugün notere elimde plakalarla gittim (appler ile)

Plaka yenilemek istiyorum dedim, 421 tl notere ödedim, plaka basim kagidi aldim.

Ziraat bankasi uygulamasindan 850 tl ödeme yaptim ve plakalar basildi.

Bu arada sabah motosiklet ile app plakayla cevirmeye girdim polis plakaya bakarak kontrolünü yapti hic bir sey demedi. Iyi insana denk geldik heralde
    - Bize Her Yer TRABZON

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim şu trafikten 10 aracı çevirin 6-7 tanesinde APP plaka oluyor zaten. Biz bunları bilerek takıyoruz fakat 2.el araç almış yaşı yüksek olan kişiler bilmeyebilir, o zamanda 140bin tl ceza mı yazacaklar bu insanlara?

Ayrıca yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi, Bursa Şöförler Odası direk 3 çeşit plaka seçeneği sunuyor, İzmit plaka basım atölyesinin plaka fontları diğer illere göre farklı. Mesela bunlara ne yapacaklar? Ben aracımı İzmitten satın aldım diyelim ve oranın fontu benim bulunduğum ile göre farklı buna da mı ceza yazacaklar? Ülkenin her şehirdeki plaka basım atölyesi sözde " ŞÖFÖRLER ODASINA " bağlı olan plaka atölyeleri farklı çeşitte basıyor.

denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol şeritte mıy mıy giden lavuğun önüne geçtim diye usulsüz şerit değiştirmekten ceza yazmış fahri müfettiş. Ya kendisiydi ya da yan arabaydı. Cezayı o sol şeridi işgal edene yazacaksın bana değil.
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim şu trafikten 10 aracı çevirin 6-7 tanesinde APP plaka oluyor zaten. Biz bunları bilerek takıyoruz fakat 2.el araç almış yaşı yüksek olan kişiler bilmeyebilir, o zamanda 140bin tl ceza mı yazacaklar bu insanlara?

Ayrıca yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi, Bursa Şöförler Odası direk 3 çeşit plaka seçeneği sunuyor, İzmit plaka basım atölyesinin plaka fontları diğer illere göre farklı. Mesela bunlara ne yapacaklar? Ben aracımı İzmitten satın aldım diyelim ve oranın fontu benim bulunduğum ile göre farklı buna da mı ceza yazacaklar? Ülkenin her şehirdeki plaka basım atölyesi sözde " ŞÖFÖRLER ODASINA " bağlı olan plaka atölyeleri farklı çeşitte basıyor.
    Aracımı yazın sıfır çıkarttım. Ruhsatı çıkarırken trafik müşavirliği işiyle uğraşan arkadaş kalın font ister misin dedi, bende olur dedım.. direkt bursa kestel şoförler odasından resmi damgalı mühürlü karekodlu plaka basıldı ve getirildi .. abi biz ne yapalım şimdi anlamadım.. devletin yetkilendirdiği bir kurum yasal bir şekilde plaka basıyor ama polis buna ceza yazıyor.. ulan ozaman bu kuruma ayar çek gerekli idari yaptırımı uygula

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler