Ben App yi bırakalı 2 sene oldu ama janttır tatlı bi alçaltma ince bi cam filmi kaliteli müzik sistemi.. bunlarda kurunun yanında yaş da yanıyor ve şu sıkıntılı enflasyonist ortamda bam teline basıyorlar insanların..
Enflasyon geçim sıkıntısı falan hikayeymiş hoca, bu düzenleme ve cezalar ile oy vermeyeceğini söyleyen bir sürü insan çıktı yav inanılmaz![]()
Şöyle dedik şaka yollu, herhalde açlık şu bu çok dert değil, gerçekten ekmek kuru soğan yiyorlar da, 2-3 kuruşluk zevklerine hobilerine dokununca olmadı, bi dandik gundik keyfimiz vardı onun da içine ettiniz moduna giriyorlar dedik arkadaşlarla![]()
1 sene olacak arabayı aldığımız gibi appleri takmıştım, mühür var ama hologram falan var mı dikkat etmedim, arabaya hgs çıkarmadık ne zaman kmoya çıksak veya herhangi bir gişeden geçsek çatır çatır ceza arkamızdan geliyormadem cihazlar okuyabiliyor herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor kime battı bu plakaların fontu?
kenarlarına boya atılmamış, çerçeveliksiz orjinal plakalarada ceza yazıldığını duymuştum ama doğruluğu nedir bilmiyorum
Ben bu cezaların azalarak iptal olacağını düşünüyorum. Ödenebilir değil. Sonuç olarak devlet zengine göre ceza belirleyemez. Ülkedeki asgari ücret belli.
Gelire göre ceza kessin desek onda da kimin ne kazandığı belli değil. Arabaya göre kesse oda dert. Neyi baz alacak.
Bariz konulara yüksek ceza bırakıp diğerlerini normale çekmeleri lazım. Drift , makas gibi . Tabi bundan önce de polisleri eğitime alıp neyin makas neyin drift olduğu eğitiminin verilmesi lazım (Hatılarsınız motorcu rögar kapağından kaçarak ilerlerken kadın bir memur makas atıyorsun vs deyip ceza yazıcam demişti. )
Evet 150 - 200 bin tl belli bir kesim için 1 gecelik eğlence parası. Büyük bir kesim için ise 1 yılda kenara atamayacağı para.
Bir alay hırsız, soyguncu, vatan haini kahpe evladının çökerttiği milli kese için düştüğümüz hallere bak. Yok app, yok ekran, yok ses sistemi...Vermeyin beş kuruş, onu da çalacaklar.
yanlış jant lastik ebatlarından men olan bmw vardı instada
Yarın öbür gün savaş çıktığında cepheye gönderecek genç bulamayacaklar bu cezalar yüzünden![]()
Bendeki orijinal Bodrum’da alırken verilen baskı, APP’den daha beter duruyor o kadar şekilsiz ve simetrisiz. Değiştirmek istiyorum da, yakın zamanda Beşiktaş yada Seyrantepe’de plaka bastıran var mı? Bazılarının çok ince ve şekilsiz, mesela Ümraniyede yaptırdı arkadaşlar fontu iyi ama 2side yamuk basılmış…
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)