User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeni Araç Fikri

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kahn23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Berkan ve ben abisi olarak söylüyorum ama maaesef marka algısından dolayı bakmıyorlar
    kafayı çok da kurcalamamak lazım
    yav kaç tanıdığınızda kia ve hyundai var da algı olayı diyorsunuz
    Diğerleri oldukça piyasası olan araçlar. Varsa kullanan eden söylesin. Bu 3'ü dışına çıkmam.
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yav kaç tanıdığınızda kia ve hyundai var da algı olayı diyorsunuz
    Diğerleri oldukça piyasası olan araçlar. Varsa kullanan eden söylesin. Bu 3'ü dışına çıkmam.
    Hocam sırasıyla son 1,5 senede tuscon nline , makyajlı spo gtline ve makyajlı cupra vz line aldım. cupra şuan kullandığım, Hedefimde stelvio var))
    şanzıman motor konusu hariç vw grup üyelerinden şuan almam. Çok Yakın arkadaşım tiguan r line aldı 3890 a aynı dönem 3275 e gt line ı almıştım. Temel fark konfor ve donanım bence , vw gıdım gıdım veriyor donanımları. Aradaki 600 bin TL için Tiguan alırmıydım almam. Ama Şu var ev almak için satmaya kalktı Bu durgun piyasada hızlıca sattı. Malesef VW grup satış konusunda hızlı. Keza Cupra'yı satıcam dedim, şimdiden isteyen var..
    Birde C suvlara 4 ve üstü rakamlar gereksiz diye düşünüyorum. O rakamlarda ya xc60 yada X3 alırdım. X1 de yakışıklı ancak fiyatı abartmışlar. Premium sınıfta ilginç şekilde fiyatlarda şişirme var. 320 50. yılı 5,5 milyona sattılar alanda olduğuna göre doğru yoldalar demekki ))
    Gereksiz yorduysam affola,
    Umarım istediğiniz modeli alır kafanız rahat olur.
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan önce Kia Sportage aracımız vardı prestij paketli 180 hp ilk benzinli modeldi çok severek yıllarca kullandık.Sonra bir değişim yapalım dedik x1 25e aldık eşim şu an çok memnun arada avm ye vs gittiğinde çocuklarla uzun zaman geçirecekse ac şarja bağlıyor.Konfor vs kullanım olarak Kia dan sonra çok rahat geldi ve sürüş rahatlığı da cabası.Şarj edebilecek zaman ve imkan varsa önerim x1 olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkedeki VAG algısını kırmak çok zor keza Kia ve Hyundai çok kötü araçları da var spo ve tucson santafe sportage gibi dolu dolu araçları da var.

Sağlam mı nerdeyse VAG grubunda ki Audi hariç yaklaşık aynılar sağlamlıktalar. Ha keza şuda var 2025 model bir araç almak istesem şu an benim gördüğüm şanzıman motor konusunda Kia Hyundai grubuna daha sorunsuz gibi. VAG grubunda çoğu araçta 1.5 etsi var DSG yi geçtim 48 volt sistemde yaşanılan sorunlar var bu sorunlar için kenara para konuyorsa tabi ki VAG grubu ülkede alım satım konusunda rakipsiz.
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    189 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    "Bence BMC" diyorum
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    x3 fiyat performans bu sınıfta, 2022 2023 fl baya kaliteli,
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında dediğim gibi Q3 çok istiyoruz fakat arada 1m fark olunca Tiguna'ın da R Line paketi daha makul geliyor.
    2024 yılında çıktığından yazılım kaynaklı problem varmış genelde şuan bir problemi olmadığını söylüyorlar, tabi forumda kullanan ve sıkıntısı olan varsa söylerse daha doğru olacaktır. Fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum, Q3 de Tiguan'da bu paralar değil maalesef. Bir çok aracında yeni kasaları çıktığı için eski kasalarına bu kadar vermektense sıfır almak daha doğru olacaktır diye düşünüyoruz.

Test etsekte sanırım R Line var mı bakmak gerek, aslında istemiyor da değilim.
    R line da zaten koltuk ısıtma / soğutma - Hafıza koltuk vs hepsi var + deri koltuk geliyor. Boş olanında kumaş ve oldukça boş paket değmez ona o kadar vermeye. Şanzımanda dq200 - Q3 ile şuan kullanılan aynısı.

İlk başlarda araba değiştireceğiz dediğimde direkt x1 istiyorduk sonrasında alternatifler çoğalınca kafa karışıyor tam bunun üstüne Q3 ün yeni kasası da çıkınca baya kafa karıştı. Sonrasında gidip Tiguan'ın fiyatını ve doluluğu görünce Q3'e o kadar verilmeyeceğini anladık. Yukarıda dediğim gibi tiguan da aslında bunu etmez ama maalesef yapacak bir şey yok.

İkisi de yok, en yakın şarj etme istasyonu Akmerkez veya Zorlu. Hanımın işi 8x2 = 16 km günlük - Maddiyata vurulduğunda aslında elektrik mantıklı geliyor ama şarj etmediğinde kendini doldurduğunu zannetmiyorum. Arkadaşımda var, sıfırdan 100'e 1 saat 40 dakikada etmiş - işyerinde ve evde olmaması biraz demotive ediyor bu şarj olayının olmaması.

Vallahi ben çok beğenerek kullanıyorum, yazın ağırlıklı İzmir'e gittiğimden dolayı beni hiç yormuyor tek sıkıntısı biraz sıkıştırınca 12-13 litrelerde yakması
    Elektrik konusuna ben de pek alışamadım, bir yanım istiyor bir yanım istemiyor.

Bunları çok görüyorum vallahi iç tasarımda ufak bir makyaj olsa direkt düşünmeden buna geçerim çok beğeniyorum gerçekten bu tarz araçların 150-70 HP olması çok can sıkıcı.

GLB ye bir ara evet dedik sonra tamamen eledik. En son kasasını görmedim, bir bakayım.
    Q3 kesinlikle parasını hak etmiyor 4 civarında olsa bile okey ama üstünü kesinlikle hak etmiyor.
    Her araçta öyle yapılıyor, üst segmenti gösteriyorlar hep ilgi çekmekten dolayı sanırım.

Countryman'in görüş mesafesi biraz sıkıntılı, full motoru görerek gidiyorsun bakmadım değil
    x1 ceyranlıda baksana iyi de kötü de yorumlar var

Bak bir kişi daha
    Kibritler de yaşanan en büyük sorun ney acaba?
    Sarı siteye baktığımda da inanılmaz derecede x1 var, bazen kafam karışıyor.
    Gerçekten bu araba alma işi çok zormuş, seçimi daraltmadıkça daha da zorlaşıyor işler.
    Tiguan DQ381 kesin bilgi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    x3 fiyat performans bu sınıfta, 2022 2023 fl baya kaliteli,
    Kesinlikle katılıyorum da maalesef ülkede sıfır araç dahil olmak üzere kimseye güvenilemiyor. Her gün baktığım ilanların haddi hesabı yok.
    bu da çok kafamı karıştırmıyor değil. Bu kadar verince sıfır araba alalım kafasındayız biraz da açıkçası. VAG mı olur diğerleri mi göreceğiz.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

Bu benim eski aracım , bir tanıdığıma satmıştım 4 ay önce 20 binde. bir değerlendirin derim tertemiz araba.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tiguan DQ381 kesin bilgi.
    Sordum geçen hafta baktı hatta dq200 dedi
    o zaman alınır gibi?
    Hoş arıza çıksa Q3 de yaratacak gibi duruyor bir süre sonra.
    Bunu herhalde tam alım sırasında faturada anlayacağız gibi görünüyor. Ayrı ayrı geliyor olamaz değil mi ?

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2026 Kodiaq Sportline veya Cupra Terramar'a'da bakın seçenekleri arttırıp kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2026 Kodiaq Sportline veya Cupra Terramar'a'da bakın seçenekleri arttırıp kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama
    Kodiaq sanırım Tayron ile aynı boyutta, bizim için çok büyük.
    Cupra da pek tercih ettiğimiz bir araç olmadığı için hiç listeye almadık.
    yeni nesil bir çok aracın görüş mesafesi eski arabalar gibi değil. Yenilerin hepsinde motoru görüyorsunuz, yolu pek görmenin imkanı yok.
    eski araçlar biraz daha yumurta gibi olduğundan görüş mesafesi daha iyiyken yenilerde bu biraz sıkıntı.
    Belki bir ihtimal listeye Mini Countryman eklenebilir fakat f/p olarak Tiguan R biraz daha mantıklı gibi geliyor fakat kimisi yanaşma diyor kimisi gözün kapalı al diyor ondan dolayı biraz kafa karışık ama %55 Tiguan gibi gözüküyor şu an.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tiguan R line candır ama Terramar da fiyat performans için çok iyi bir seçenek.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu Listeyi Kaan sormuştu hepsini kullanmış biri olarak Bmw açık ara öne geçer. Hızlı şarj yok maalesef, 54 km menzili var 195 km limitörlü araç, online hizmetler ilkten açık geliyor sonrası için üyelik isteye bilir. Q3 Sportback kullandım cidden iyi ama donanım farkları çıka biliyor, sürücü koltuğu hafızalı gelip yolcu koltuğu manuel ola biliyor. Tiguan zaten bildiğimiz gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu Listeyi Kaan sormuştu hepsini kullanmış biri olarak Bmw açık ara öne geçer. Hızlı şarj yok maalesef, 54 km menzili var 195 km limitörlü araç, online hizmetler ilkten açık geliyor sonrası için üyelik isteye bilir. Q3 Sportback kullandım cidden iyi ama donanım farkları çıka biliyor, sürücü koltuğu hafızalı gelip yolcu koltuğu manuel ola biliyor. Tiguan zaten bildiğimiz gibi
    Biraz fiyat performansatayız. Eğer istediğimiz Tiguan fiyatlarına temiz düzgün x1 bulursak neden olmasın.
    O şarj zaten büyük ihtimalle ayda 1 falan edilir :d Haziran başındaki teklifleri değerlendirip en doğrusuna karar vermeye çalışacağız.
    x1 neden bunların arasında en iyisi, ben de bindim fakat iç kalitesi o kadar wouw gelmedi.
    x3 almaadım ama bmw olsun x1 olsun gibi olmuş biraz , öyle hissettirdi.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donanım olarak diğerlerine göre daha fazla, uzaktan erişe bilirlik hizmetleri gibi mesela ? Kalite olarak evet çok tepede değil ama otoban kullanımında beklentimden iyi çıkmıştı. Filo aracı olarak gelmişti bize, genelde şarj ediliyordu araçlar ama eco modda vs kullanırsanız rejenerasyon ile pilleri geri dolduruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar Herkese,

O gün geldi çattı, yaklaşık 8 senedir kullandığımız Q3 1.4 TFSI dan ayrılma vakti geldi.
    Kendisi ile gayet güzel km ler geçirdik hiç üzmedi bizi gerçekten yakmasına rağmen konforu ve gidişi hiç bir zaman sorun yaratmadı.
    Yine aynı kasanın direkt sıfırı olsa herhalde düşünmeden alırdık.
    Ağırlıklı olarak Q3 ten yana fikrimiz fakat yine de danışmak istedim.

Hafta sonu 3 araç baktık ama net kafamıza yatan olmadı - hepsi şu an muallakta.

Ağırlıklı şehir içinde yazın şehir dışına gidiliyor çok fazla onun haricinde günlükte kullanılacak araç.

1- Tiguan R Line (2025 Mode)

2 - Bmw xdrive25e (2025 Model)

3- Son kasa Q3 (2025 Model)

Sanırım Tiguan'ların dq200 motorları biraz problemli. İstanbul trafiğinde belli bir süre sonra kavrama ve ısınmadan dolayı problem yaratacağı yazıyor bir çok yerde. Bu arada R line paket doluluğu baya baya güzel.

xdrive için de eğer şarj etmeyeceksen pili taşımanın mantığının olmadığını okudum, izledim bir çok kişi tarafından.

Listeye baktığınızda hangisi neden alırdınız fikirlerinizi paylaşırsanız eğer yardımcı olabilirsiniz belki

Şimdiden herkese yorumları için teşekkür ettim.
    Bunların yanına v60CC eklesem fikirler değişir mi ?
    Bayadır aklımda olan araba fakat içi yenilenmediğinden dolayı istemiyordum son zamanlarda yine oldukça yükseldim.
    Kronik bir sorunu yoksa sanırım buradan devam edeceğiz gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş Oto dışarıda yapılan PPF lerde aracın garantiden çıkacağını söylüyor, böyle bir şey olabilir mi ?
    Ayrıca Tiguan'ın tamponları plastik aksam olduğundan dolayı oraya da PPF yapılmadığını ilettiler.

Yakın zamanda araç alıp böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş Oto dışarıda yapılan PPF lerde aracın garantiden çıkacağını söylüyor, böyle bir şey olabilir mi ?
    Ayrıca Tiguan'ın tamponları plastik aksam olduğundan dolayı oraya da PPF yapılmadığını ilettiler.

Yakın zamanda araç alıp böyle bir şey yaşayan oldu mu ?
    Satış danışmanı mı söylüyor, servis mi söylüyor ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler