User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Audi A3 35 tfsi hakkında

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Audi A3 35 tfsi hakkında

Merhaba, 2023-25 arası düşünüyorum. 22 ve 23 modellerinde genelde alternatör sorunu vardı.

Uzun dönem kullanan varsa kullanıcı deneyimlerini dinlemek isterim. Tavsiye eder misiniz

Teknik kronik arızlarının yanı sıra deri koltuğun çabuk yıpranması, renksiz iç mekan apple car play in kablolu oluşu ambiyans aydınlatma olmaması olumsuz yönde biraz kafamı kurcalıyor

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2021 var. 45.000km civarinda olmasi lazim. Henüz bir alternatör problemi yasamadim. Der koltukda da bir problem yok, acik rengin cabuk kirlenmesi harici. Kablosuz telefon sarji calismiyor, muhtemelen sigorta vs. sorunu oldu. Kablolu Carplay cidden keyifsiz. Geri kalani standart golf platformu, iyi yol tutus, 150ps icin güzel performans vs. Ambiyans isigi olmamasi beni rahaatsiz etmedi, bence güzel bir ic mekani var.

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 40k km kullandım çevremde çok kullanan oldu daha hiç böyle büyük sorun yaşıyorum diyen duymadım. Bana göre o fiyatlara alınabilecek en iyi araçlardan birisi sorunsuz ne vaad ettiği belli ufak tefek yıpranma vs olabiliyor ama her araçta var bu problem.

Ambiyans falan çok takılmayın bence sonuçta güvenli konforlu bir araç diğer fiyat rakiplerinden bir adım önde bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2025 ekim ayında 0 km aldım. Bir önceki kasa da mevcut, onu da 2020 ekim ayında sıfır km almıştık. Hala aile de durur.

2025 model olanı, güncel araçlara göre bayağı donanımlı. Performans ve yakıt tüketimi çok iyi. Dizellere kafa tutan cinsten az yakıyor. Ve önceki nesil 1.5 lere göre sanki bi 15-20hp fazlası var gibi. Neredeyse klasik her şey var araçta. Lakin yalıtım, malzeme kalitesi ve konforunun önceki kasaya göre biraz geriye gittiğini düşünüyorum. Arada saçma sapan geçici uyarılar veriyor, servis çözemiyor. Bizde alıştık açıkçası.

Makyajlılarda car play kablosuz, ambiyans pakete göre değişiyor, opsiyon. Ben ambiyans yerine kahve santos deri koltuklu olanı seçmiştim. Ambiyans pro güzel ama ben aramadım şahsen. Özellikle sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2025 ekim ayında 0 km aldım. Bir önceki kasa da mevcut, onu da 2020 ekim ayında sıfır km almıştık. Hala aile de durur.

2025 model olanı, güncel araçlara göre bayağı donanımlı. Performans ve yakıt tüketimi çok iyi. Dizellere kafa tutan cinsten az yakıyor. Ve önceki nesil 1.5 lere göre sanki bi 15-20hp fazlası var gibi. Neredeyse klasik her şey var araçta. Lakin yalıtım, malzeme kalitesi ve konforunun önceki kasaya göre biraz geriye gittiğini düşünüyorum. Arada saçma sapan geçici uyarılar veriyor, servis çözemiyor. Bizde alıştık açıkçası.

Makyajlılarda car play kablosuz, ambiyans pakete göre değişiyor, opsiyon. Ben ambiyans yerine kahve santos deri koltuklu olanı seçmiştim. Ambiyans pro güzel ama ben aramadım şahsen. Özellikle sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım.
    şanzımandan yana problem yaşadınız mı dq200 kuru tip goflerle aynı şanzıman kullanılıyor sanırım

24 makyajlıyla makyajsız arasında 300 ila 500 liralık fark var bu farkı vermeye değecek bariz fark var mı makyajlı biraz daha atik sanırım söylediğinize göre. benim kafamı kurcalayan dq200 şanzuman - m alum 2. el kullanıma bağlı olarak-

2025 model sıfır almıştı arkadaşım. avmde bir kaç kez çalışmama problemi olmuştu. servis yazılım vs gelecek diyerek oyalıyordu. aracı çalıştırmak için de aracın yanından bir müddet uzaklaşıp tekrar deneyin diye çözüm sunuyordu servis. daha sonra sattı aracını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzımandan yana problem yaşadınız mı dq200 kuru tip goflerle aynı şanzıman kullanılıyor sanırım

24 makyajlıyla makyajsız arasında 300 ila 500 liralık fark var bu farkı vermeye değecek bariz fark var mı makyajlı biraz daha atik sanırım söylediğinize göre. benim kafamı kurcalayan dq200 şanzuman - m alum 2. el kullanıma bağlı olarak-

2025 model sıfır almıştı arkadaşım. avmde bir kaç kez çalışmama problemi olmuştu. servis yazılım vs gelecek diyerek oyalıyordu. aracı çalıştırmak için de aracın yanından bir müddet uzaklaşıp tekrar deneyin diye çözüm sunuyordu servis. daha sonra sattı aracını
    2020 model olan aracımız 88bin km de, sadece popüler diye bi dsg yağı değiştirilirken güçlendirilmiş tüp uygulaması yapıldı. onun haricinde standart bir problemi yok.yenisi zaten henüz 10bin kmde onda zaten bir problem yok.

makyajlıda; koltuk ısıtma, dahili navigasyon(göstergede de mevcut), kör nokta uyarı, 3 bölge klima, anahtarsız giriş(arka kapılarda da mevcut) bildiğim farklar. makyajlı advanceler baya dolu.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    123 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2020 modelini 5 senedir kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 hata kiraladım 2026 7k km de 3000km yol yaptık, Yakıt tüketimi , motor şanzıman uyumu çok güzel , dışardan çok yakışıklı, yoltutuş iyi.. Ancak Yol sesi çok geldi, işçilik vasat geldi, trim sesleri vardı. parasını haketmiyor. önceki a3 ü bence mumla aratır. a3 2018 2020 arası bence en iyi dönemiymiş..
    3500 e çıkınca a3 almam eminim ne alınır konusunda bmw120 derdim ama o fiyata varmı bilemem.
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hata kiraladım 2026 7k km de 3000km yol yaptık, Yakıt tüketimi , motor şanzıman uyumu çok güzel , dışardan çok yakışıklı, yoltutuş iyi.. Ancak Yol sesi çok geldi, işçilik vasat geldi, trim sesleri vardı. parasını haketmiyor. önceki a3 ü bence mumla aratır. a3 2018 2020 arası bence en iyi dönemiymiş..
    3500 e çıkınca a3 almam eminim ne alınır konusunda bmw120 derdim ama o fiyata varmı bilemem.
    bmw 120'den bildiriyorum, plastik yığını bir turşu. Sürüş pozisyonu bir tuhaf. Şanzımanın tepki vermesi 1 gün. Gidiş 170 hp gibi değil. Ya n13 motor 136 hp değil, ya da bu araba 170 hp değil.

2020 model yılı üstü D segment altında her araba birbirinin aynı. Corolla cross alın en azından kafanız rahat binin, satarken de rahat satın, şaka değil.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 120 de okadar kötüyse ne alacağız yaw ) ona bi yükseldiydim) formentor de baya hayal kırıklığı oldu benim için..
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum 120 de okadar kötüyse ne alacağız yaw ) ona bi yükseldiydim) formentor de baya hayal kırıklığı oldu benim için..
    BMW'yi falan geçtim, eskiden ford'un içine bindiğinde bir fordun içindeyim, ya da bir alfa'nın içindeyim; beğendim ya da beğenmedim, ya da beğendim ama bana göre değil diyebiliyorduk.

İçini geçtim, dıştan bile karışmaya müsaitler, bu bir 120 mi ceed mi, bu bir togg mu yoksa başka bir çinlinin elektriklisi mi, bu bir qashqai mi omoda mı, akan trafikte fark edilmiyor çoğu zaman

Yeni = sorunsuzluk ihtimali olmasından mütevellit, tabii ki araba yenilemen mantıksız değil. O yüzden hangisinin tipine gönlün kayıyorsa ve satış sonrası hizmeti iyiyse onu al geç ama fazlasını bekleme fazlasını da ödeme

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F20 116d sahibiyim. Uzun süredir günlük 1.0 Scala kullanıyorum.

Yakın zamanda 0 km A3 8Y denedim, Scala'nın daha güçlüsü, içi birazcık daha kalitelisi o kadar. 8V çok kaliteli bir kasaydı, gidişi duruşu kalitesiyle 8Y ile kıyaslanmaz.

Aynı şekilde F70 kasa F20'den sonra asla heyecanlandırmıyor, değiştirdiğimde ne alırım diye bakıyorum. Yenilerin D segmentleri harici hiçbir araba aklımı çelmiyor. Yeni A3 bence fiyasko.

Ne kadar yeni 120 bir BMW olmasa da, A3'ten daha kaliteli ve performanslı olduğu aşikar. 0 gibi arayış yoksa diğer seçenekleri değerlendirin derim

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20k kmdir kullaniyorum 25 model. Sifir sorun. Ayni anda evde 8v 2018 a3 de var. Yol sesi 8y de biraz daha fazla o kadar. Malzeme kalitesi 8v zaten son iyi audi denebilir 8y cok az yakan harika giden tam bir zipir makina. Kesinlikle alinir. Son kasa bmwlerde de oyle sessizlik bekleme derim ve plastik kalitesi de vasat yeni araclarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır km Golf den yana kullandım hakkımı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler