benden 100 gül alana pırlanta hediyeherkesi beklerim.
ben bişiler almak ıstıyorum kardeşim mehzent askerdeyım artık kargosunu yapabılrısınız dımı:9 cep numaramı versem bana msj atarmısın bırde bu yuzukler den baska neler var yuzukler gumusmu yesıl altınmı???
05056146335 msjını beklıyorum
www.honda-tech.com
valla zamanında bir açılıştan aldığım çelengi götürdüğümü bilirimhatta bir araba galerisiydi adama ne yalvarmıştım, seç dediğindede en güzelini seçmiştim tabi sonrada tüm ortaköyde çelengi taşııp evine götürmüştüm
o gün çok sevinmişti ama tabi ertesi gün arkadaşlarıyla konuştuktan sonramıdır nedir bana söylediği laflar ve ardından daha ilginç bir yaklaşım olan çelenk ölülere gönderilir lafı inanılmaz olmuştu
vaay be
![]()
74 model sehpa...
4 yıllık evliyim,doğum günü,evlilik yıldönümü,sevgililer günü,yılbaşı,bayram derken alacak bir hediye kalmadı vallaherkes fantastik fikirlerini paylaşmaya devam etsin faydalı bir konu bu
![]()
en son swarowski den kolye almıştım bu seneki planım 13 şubatta kavga etmek 15 şubatta barışmak![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Ahaha ben sarı ve beyaz kasımpatı aldım... Sarı ayrılık demek dedi garip afra tafra yaptıne alırsan al yaranamıosun
![]()
Arkadaşlar ben daha önce yaptığım bişiyi paylaşıyım...
Bir adet en ucuzundan duvar saati alınır..
Bir adet işinize yaramıcak eski plaklardan bulun..
plağın üstüne beraber var ise resimlerinizden herhangi bir tanesini yuvarlak şekilde sığmasını sağlayarak bastırın ve yapıştırın ama eğer varsa imkanınız 12 3 6 9 gibi önemli yerlere ufak notlar veya ufak fotoğraflar ekleyin..
Saat merkezini çıkartıp plağa monte edin..
En önemli nokta.. Yardım alsanzda hatta yaptırsanızda ellerimle yaptım diyin![]()
ben büyükçene bi panoya neonlarla ismini yazmıştımhem gösterişli hem dikkat çekici
Ama ayrıldık dikkat edin garanti veremiorum
![]()
yani düşün beşiktaşta internet cafede counter oynuyoruz oda yanımda ama farklı takımlardayız artık herkes öle öle bi o bi ben kalmışız okadar iyi oynayamadığımızdanneyse millet delirmiş öldür onu öldür onu diye bağarıyor neyse böyle stresli geçen dakikaların ardın dan öldürüyorum onu ve o kalkıp beni öldürdün hıh
ben eve gidiyorum diyip gidiyor
nasıl yaa diyip kalıyorsun
okadar yıldan beridir atamadım bunları içimden
erkin yok tanımıyorsunuzçok eskidendi rahat bi 7 yıl vardır daahsıda olabilir
kusura bakmayın biraz dağıldı konu ama![]()
74 model sehpa...
hahaha efsaneymiş beşiktaşd hngi kafeye gidiordun![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)