User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Honda S2000'in üretimi son buluyor

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsane hort
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel hort olmuş.
    MKIV TDI

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk mesaj tarihi ardından son mesaj tarihine bakınca S2000 yeniden mi üretilecek sorusuyla hafiften mutlu olmuştum ki, alakasızmış.

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kalkmış üretimden s2000 üretilmese ne yazar?
    MR.EVO53

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni nesil araba sürmeye çalışan herkes otomatik, sürüş yardımcılı araç istiyor. Aracında ekran istiyor, göğüsün deri falan olmasını istiyor, yolda giderken ekranla oynarken göğüsü okşamak istiyor sanıyorum. Aracı manuel diye, çocuk araba sürerken kızın elini tutamıyor diye sorun çıkıyor günümüzde. S2000, evo, Skyline, Eclipse, Supra niye bitti? Bu firmalar bunları zaten yıllar önce yapıyordu, şimdi isteseler çok daha iyisini yaparlar. R35 manuel olsa bu kadar sükse yapmazdı örneğin, yine skyline bilen tayfa bilirdi. Ama böyle olunca kızlar oğlanlar zengin coniboyların kullanabileceği oyuncak oldu. Çünkü içi falan deri, çünkü otomatik, çünkü yolda kendi gidiyor neredeyse. Bluetoothu da var. FT1 denen şey keza öyle. Zaten BMW m'leri ya da Merc AMG leri saymıyorum bile.

Artık trend bu, ben en son bütün imkanlarımı kullanarak gerçek bir amerikan yapmaya çabalıyorum, sonra da bu işlerden çekileceğim. Her bir beygir gücü için 1000TLden fazla vererek 1.6 tdi passat falan alırım belki. Ya da mondeo da olur. Talisman mesela. Çünkü ledli ve otomatik oh yes. Gerçi passat daha iyi sanırım, çünkü ilaydanın sevgilisi berke'nin de passat CCsi var, ve en iyi otomobillerin alman olduğunu söylüyor.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #43 güzel bir yazı olmuş

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni nesil araba sürmeye çalışan herkes otomatik, sürüş yardımcılı araç istiyor. Aracında ekran istiyor, göğüsün deri falan olmasını istiyor, yolda giderken ekranla oynarken göğüsü okşamak istiyor sanıyorum. Aracı manuel diye, çocuk araba sürerken kızın elini tutamıyor diye sorun çıkıyor günümüzde. S2000, evo, Skyline, Eclipse, Supra niye bitti? Bu firmalar bunları zaten yıllar önce yapıyordu, şimdi isteseler çok daha iyisini yaparlar. R35 manuel olsa bu kadar sükse yapmazdı örneğin, yine skyline bilen tayfa bilirdi. Ama böyle olunca kızlar oğlanlar zengin coniboyların kullanabileceği oyuncak oldu. Çünkü içi falan deri, çünkü otomatik, çünkü yolda kendi gidiyor neredeyse. Bluetoothu da var. FT1 denen şey keza öyle. Zaten BMW m'leri ya da Merc AMG leri saymıyorum bile.

Artık trend bu, ben en son bütün imkanlarımı kullanarak gerçek bir amerikan yapmaya çabalıyorum, sonra da bu işlerden çekileceğim. Her bir beygir gücü için 1000TLden fazla vererek 1.6 tdi passat falan alırım belki. Ya da mondeo da olur. Talisman mesela. Çünkü ledli ve otomatik oh yes. Gerçi passat daha iyi sanırım, çünkü ilaydanın sevgilisi berke'nin de passat CCsi var, ve en iyi otomobillerin alman olduğunu söylüyor.
    efsane tespit gece gece helal olsun dedirtti

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+ olarak mesela en ayar oldugum mevzu yok kapı basamagında ledle arabanın ismi yazıyor, yok iç ambians lambası yok kağıt kürek bilmem ne. bilmiyorum ben 90 lardan japonlarla buyudugumden midir nedir, gereksiz detay geliyor bunlar. ben arabada önce hissiyata bakarım, araba yüzüme gülüyor mu mesela? bu led farla, adaptif cc ile vs olacak bişey değil. arabayı sevmeli insan. sürmek istemeli, "araç" olmamalı. bunları opsiyonla dolulukla ledle tarak kürekle değil sürüşle, hissiyatla ruhla sağlamalı. malesef bunu da öldürüyorlar git gide, bi honda kaldı yeni dönemde manuel type r yaparak yeniden yüzleri güldürdü.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten otomobiller gün geçtikçe ruhsuzlaşıyor zartu otomatik zurtu otomatik arabayla iletişime geçemiyorsun ki neyse duygulandım amk

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekanıklerin sökülüp elektroniğin girdiği araba araba değil benim gözümde bunu kullanıp yolda tutan adamda pilot değil. Sadece gaza basan bir aracı. 90 ları geri getirin..
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tespitin dibi olmuş.
    Sırf bu yüzden 90 li yılların arabalarını seviyorum.
    Güvenlik açısından iyi değil ama hissi arabalar be.
    Ne bileyim arabayla viraj alırken az çok savrulmayi kestire biliyorsun limit dönmeyi hissediyorsun.
    Yeni sistemlerde adaptif sürüş sistemi haltı sayesinde yolu hissedemiyorsun öyle virajlara dumduk girip çıkıyorsun.
    Elektronik parça artıkça zevk azalıyor, yeni sistem araçlarda öyle ahım şahım şoför olmaya gerek yok zaten.
    Şeridini kendi değiştiriyor, kendi park ediyor, otomatik fren sıkıyor, sadece sen direksiyonun racer gibi tutuyor sun, zaten vitesi kendi atıyor. Cruise controlle de sabitledin mi oh Miss

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tespitin dibi olmuş.
    Sırf bu yüzden 90 li yılların arabalarını seviyorum.
    Güvenlik açısından iyi değil ama hissi arabalar be.
    Ne bileyim arabayla viraj alırken az çok savrulmayi kestire biliyorsun limit dönmeyi hissediyorsun.
    Yeni sistemlerde adaptif sürüş sistemi haltı sayesinde yolu hissedemiyorsun öyle virajlara dumduk girip çıkıyorsun.
    Elektronik parça artıkça zevk azalıyor, yeni sistem araçlarda öyle ahım şahım şoför olmaya gerek yok zaten.
    Şeridini kendi değiştiriyor, kendi park ediyor, otomatik fren sıkıyor, sadece sen direksiyonun racer gibi tutuyor sun, zaten vitesi kendi atıyor. Cruise controlle de sabitledin mi oh Miss
    bunun baş suçlusu eps yani elektrik destekli direksiyonlar
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun baş suçlusu eps yani elektrik destekli direksiyonlar
    Valla abi bizim hiç esp li arabamız olmadı da.
    Çok bindim modelli arabalara

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi bizim hiç esp li arabamız olmadı da.
    Çok bindim modelli arabalara
    eps esp farklı len tayfun berkan eps nin açılımı yapmış zaten, elektrik destekli direksiyon, esp ise stabilizasyon programı.

makyajlı ceed in direksiyon kutusuna söveyim geçen test ettim viraj içinde resmen direksiyonu terse ittirdi bana direndi araba

Apocaltique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 candır, hem manual, hem başarılı güçlü bir motor, çok güzel bir aktarma, tam çizgi arabası, elektronik değil mekanik, ekran yok, yeni olan hiçbir şey yok tam benlik, keşkem benim olsa
    34TF3376 D16Y4 RED iES
    34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
    34YN4748 K4M HB RED Clio
    34FFU95 D16Y4 RED iES
    34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eps esp farklı len tayfun berkan eps nin açılımı yapmış zaten, elektrik destekli direksiyon, esp ise stabilizasyon programı.

makyajlı ceed in direksiyon kutusuna söveyim geçen test ettim viraj içinde resmen direksiyonu terse ittirdi bana direndi araba
    Abi düşün o kadar konuya uzağım
    Allah allah adamlar neler yapmış
    Gevur yapıyor abi

BerkanB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper hort bu konuyu görmemiştim Gelelim konu hakkına honda zaten performanslı bir birka olarak şu zamana kadar gözlemledim. Adamlar hem motorsiklet işinde kendini duyurmuş hemde otomobil. Bir açıdan bakarsak s2000ler değişiklik olmadığı için insanlar artık soğumuş olabilirler ileride honda en büyük kaybı da buradan yaşıyacak diye umuyorum çünkü cbr cbf vs motorlarına bakarsak bilmem 1900 lü yıllardan beri aynı tasarım. Honda böyle giderse iki piyasanın da gözünden düşecek.

Bu arada geleceği görenler efsanesiniz bence daha 12-13 yaşlarındayken ***** sitede 60 bin liraya en temiz s2k lar vardı o zaman dedim ki bu arabalar daha da ucuzlar; ömrümde bir kere de olsa binerim ama tabi tam tersi olmuş şimdi araçların en pertine bile 80k para istiyorlar... (Pertten kastım bakımsız)

Varsa elinizde temiz ve ucuz s2k alırız bir dal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #43 Efsane yorum olmuş katılıyorum kesinlikle
    + 90 larda üretilen japon otomobilleri çok hissiyatlı be mübarek...
    Freni tutmasın,varsın yol sesi alsın,hidrolik direksiyon klima harici donanımı da olmasın,çürüsün de hiç umrumda değil yeter ki ben bindiğimde mutlu olayım.Ben aracın koltuğuna oturunca o eski ama kaliteli görüntüyü görebileyim,giderken lastiklerin uygulandığı direnci direksiyonda hissedebileyim..Bir EF civic bir Celica bir mx5miata bir gc8 niye aynı şekilde üretilmiyor Başlarım gerekli güvenlik donanım standartlarına şimdiki araçları artık bir yerden bir yere gitmek,sürücü ve yolcuları daha güvenli bir seyahat edebilmeleri için üretiyorlar (istisnalar hariç) İnsanlardan daha çok kontrolünü kendi elinde tutan arabalar..ZEVKSİZ
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam 100-200 ölçerken yanlışlıkla 260 yaptı

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #43 super tespit, her dediginize katiliyorum
    doayen!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)