Efsane Hortlatmaya Efsane bir yorum gelmiş..Yeni nesil araba sürmeye çalışan herkes otomatik, sürüş yardımcılı araç istiyor. Aracında ekran istiyor, göğüsün deri falan olmasını istiyor, yolda giderken ekranla oynarken göğüsü okşamak istiyor sanıyorum. Aracı manuel diye, çocuk araba sürerken kızın elini tutamıyor diye sorun çıkıyor günümüzde. S2000, evo, Skyline, Eclipse, Supra niye bitti? Bu firmalar bunları zaten yıllar önce yapıyordu, şimdi isteseler çok daha iyisini yaparlar. R35 manuel olsa bu kadar sükse yapmazdı örneğin, yine skyline bilen tayfa bilirdi. Ama böyle olunca kızlar oğlanlar zengin coniboyların kullanabileceği oyuncak oldu. Çünkü içi falan deri, çünkü otomatik, çünkü yolda kendi gidiyor neredeyse. Bluetoothu da var. FT1 denen şey keza öyle. Zaten BMW m'leri ya da Merc AMG leri saymıyorum bile.
Artık trend bu, ben en son bütün imkanlarımı kullanarak gerçek bir amerikan yapmaya çabalıyorum, sonra da bu işlerden çekileceğim. Her bir beygir gücü için 1000TLden fazla vererek 1.6 tdi passat falan alırım belki. Ya da mondeo da olur. Talisman mesela. Çünkü ledli ve otomatik oh yes. Gerçi passat daha iyi sanırım, çünkü ilaydanın sevgilisi berke'nin de passat CCsi var, ve en iyi otomobillerin alman olduğunu söylüyor.