Cinayet Süsü tavsiye edilir.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Savaş filmi sevenler ' T 34 ' ü izlemediyseniz bugün akşam sizi ödüllendiriyorum. 10/9,9 Benim için..
e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012
Biri de çıkıp dememiş ki "Karakomik Filmler'e gitmeyin, zaman kaybı." diye![]()
Yolu sinemaya düşen olursa direk başka filme devam etsin
Kavacık'ta ucuza bi sinema var evden hallice izliyorsun 14-16 liraya falan, Cinemaximum'a gitsem çok üzülürmüşüm
Sırada Cinayet Süsü, 7. Koğuş bir de Joker var hala izleyemedim onlar dururken yazık oldu vaktime
Parazit Kore yapımı filmi tavsiye ederim, hem vizyonda hem internette bulabilirsiniz.
Arkadaşlar,
Bahsi geçen sinema Türvak Boğaziçi Sinemaları
Burda seans fiyatları var. Sanırım anadolu yakasındaki en ucuz sinema. Bir ara 2 ay aüresince sokağındaki otelde kalmış ve sürekli can sıkıntısından film izlemiştim.
Salonlar çok eski ama Tarık ın da dediği gibi ucuz..
404 Not Found
Pendik Neomarin avm anadolu yakasının en ucuzu bence, bilet fiyatları öğrenci/tam ayırmaksızın 10 TL
CINEMA NEOMARIN - Biletiva
Enzo: Yağmurda yarış sanatı mıydı neydi Türkçesi...
Enzo: The Art of Racing in the Rain
Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı - The Art of Racing in the Rain - Beyazperde.com
Seyahatten gelirken uçakta izledim, allahtan millet uyuyordu, ulan ağla ağla ağla... Biraz klişe gelebilir ama çok güzel filmdi. Hanımın yeni uyutulan köpeği ve 3 yaşındaki kızım da aklıma gelince, o özlemle baya etkiledi...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)