evet bursa burası...gerizekalıya bisey demicem yanii...tam kapı acmalık yani lavuk..hemde tam öle biyerde gidiyor
su testisi su yolunda kırılır
tabi umarım bu arada baskalarına zarar vermez..baskasının canını yakmaz...
edit:güzel falan oldugu yok...bu dingil hızlı gittiği için gözükmüyor tam..yama üzerine yama berbat bi durum yani![]()
1 adam bence duzgun kullanamıyor vıtes gecıslerı cok kotu
2 paso sarıyor makıne
3 bırakın ölsün
cok iyi olduğu söylenemez daha niceleri var ama yaptığına yorum yapmıcak cesaretini taktir ediyorum ama kendini düşünmüyorsa bence karşı tarafı düşünmeli ona 1 cm bi hareketle hata yapam bi araba dokunsa ne kendi sağa kalır ne arkadakiler mutlu olur nede carpan insan düzelir yani tmm kabul trafikte zevki farklı bende şahsen tersten son gaz kapatıyorum makaslara giriyorum ama ne olursa olsun herkesii pistlere davet ediyorum herkese kazasız belasız sürüşler...
bu biraz fazla yaşamış.nerde bizim metrobüs tellerine vurduran minibüsçümüz ? böyle adamlara neden cevapsız kalıyo bu minibüsçüler ?
sanki tek racing motor kendinde var![]()
Annesinin suçu dogurmak mı da orspu ? Veya şahsen tanıyomusun annesini ? Unutmayın, cennet anaların ayakları altındadır.
Ayrıca bırakın motorcuyu yakın zamanda patlar biyere ölür gider.. Ve birde fransada bi elaman var ona özenmiş bu, bu da onun gibi sardırıyo makasa girerken filan, ama o makasa tek tekerde girebiliyor![]()
The Taxi Driver
valla bence iyi motor kullanmıyo vitesler füzgün değil motoru yatırıyo gaz veriyo arka kayıyobu adam motor kullanmayı iyi bilmiyo bizim adem abi var zx12 mi ne öle bi motoru var bikaç videosu vardı telde demekki onları izleseler kalp krizi geçirirler
![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Ya arkadaşlar herkesin bir deli zamanı oldu kimisi trafikte gazladı kimisi sokakarasında ilk hevesini almaya çalıştı ama artık herkes bilinçleniyor ve bu tip otomobil kullanıcılarına ceza geliyor.Artık bir çok etkinliğe katılıp pistlerde gazını atıyor bu iyi bir şey olmaya başladı denilebilir.Peki bu kuryeler yada böyle motosiklet sürücüleri cezaya mağruz kalıyormu? ya da denetlenemiyormu anlamadım yani aynalarına çok dikkat etmek zorundasın adamı göremiyorsun ki! yani bi dokunsan ölücek yada başka arbaanın altında kalıcak ee sonuç suçlu sensin adamı öldürdün!! çok acı ve çok gereksiz ayrıcada sorumsuzluğun büyük örneği...
bence bızım cogu rollıng vıdeomuzdan daha az tehlıke arz edıyo...en azından cevreye...
+ zero gravıty cam nedenıyle cısımler bıraz daha kucuk gozukuyo...goz yanılgısı mevcut...goruldugu gıbı sılme sıfır gecmıyo yanı...erdınc'de bunu ıyı kullanmıs...
saygılar![]()
dominos pizzacılar gibi adam
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ben feysbuk kullanmıyorum dolaysıyle vidyoyuya göremiyorum. Başka link varmıdır acep izlenebilecek? merak ettim![]()
garajdan fomaraya doğruk sıkışık trafikte yukarı giderken keşke ordaki dolmuşçulardan birinin aracına hafif dokunsaydı ortalık karışırdı valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)