User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Allah Akıl versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ersin oLmasın bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pire için yorgan yakmayın arkadaşlar her motorcu bir değil gerizekalı bir embesil yüzünden trafikteki motorculara karşı tutumunuz dikkatınız değişmesin şahsım adına bende motor kullanıyorum sadece güzel havalarda haftasonlarıda olsa az bucuk kullanıyorum ve gözlemlediğim bişi var motor kullananları taciz eden otomobil sürücüsü sayısı ile bu konudaki video içinde gecen motorcu tipler arasında dünya kadar fark var trafikte kaç motoru bu şekilde görüyosunuz oysa ben günde ortalama 150km yol yaparım ve her yola çıktığımda e5 olsun diğer yollar olsun bişi yaptığını sanan en sağ en sol direk kıran kendini sürücü sanan tiplerin sayısı oldukca fazla çok fazla kusura bakmayın kendi görüşlerimi dile getirdim bunları tasvip etmesemde..

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence en çok sinir bozan kısmı sonlara doğru tarfşk durmuşken aralardan geçmesi

böle bi durumda benim arabama sürtse kavga çıkarırım

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla motorcular kızıyorlar yolda saygı gösterilmiyor bize diye ama şu hareketleri izledikten sonra neden saygı gösterilmedigi baariz belli oluyor kanımca

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne yaa 3 günlük racing çiyim ben bile geçerim bunu
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence buda yeni racing makineye binmiş gerçekten çok hızlı olan arkadaşlarım var bu çok acemi onların yanında..

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla motorcular kızıyorlar yolda saygı gösterilmiyor bize diye ama şu hareketleri izledikten sonra neden saygı gösterilmedigi baariz belli oluyor kanımca
    5 parmağın 5 de birmi acaba....

nasıl otomobil kullananlar motorcular için düşünüyorlarsa aynı şekilde motorcularda otomobil kullananlar için aynı şeyleri düşünüyorlar...

not: bu videodaki arkadaşın yaptıklarını hiçbirşekilde onaylamıyor motorcu grubuna katmıyorum bile..

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ister motorcu olsun ister otomobil yolda kendinden başkasını tehlikeye atan biri beni böyle geçtikten sonra kaza yaparsa ve ölmediyse vay haline

emir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dengesiz bir insan

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aralardan toz olarak geçti

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makasçı motor, Allaha emanet...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    racinge binen adamdan bahsediyorsunuz beyler lütfen yani ne bekliyordunuz ki.
    DEDİĞİNİ TAM OLARAK ANLAYAMADIM HER RACİNGE BİNENİ AYNI MI ZANNEDİYORSUN BENDE BİNİYORUM RACİNG E NOLMUŞ YANİ YAŞIM 17 13 YAŞIMDAN BERİ KULLANIYORUM VİDEOLARIMIDA KOYDUM AMA HİÇ KÖTÜ YORUM GELMEDİ GENEL OLARAK KONUŞMAYALIM LÜTFEN..

Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 adam bence duzgun kullanamıyor vıtes gecıslerı cok kotu
    2 paso sarıyor makıne
    3 bırakın ölsün
    BİRAZ ACEMİLİK VAR EVET TÜNAY ABİ =) BIRAKTA SARSIN ALTINDAKİ R1 =))

Alıntı dr.sck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok iyi olduğu söylenemez daha niceleri var ama yaptığına yorum yapmıcak cesaretini taktir ediyorum ama kendini düşünmüyorsa bence karşı tarafı düşünmeli ona 1 cm bi hareketle hata yapam bi araba dokunsa ne kendi sağa kalır ne arkadakiler mutlu olur nede carpan insan düzelir yani tmm kabul trafikte zevki farklı bende şahsen tersten son gaz kapatıyorum makaslara giriyorum ama ne olursa olsun herkesii pistlere davet ediyorum herkese kazasız belasız sürüşler...
    İŞTE YORUM BUDUR HERKESİ PİSTLERE DAVET EDİYORUZ..

Alıntı Çetindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar herkesin bir deli zamanı oldu kimisi trafikte gazladı kimisi sokakarasında ilk hevesini almaya çalıştı ama artık herkes bilinçleniyor ve bu tip otomobil kullanıcılarına ceza geliyor.Artık bir çok etkinliğe katılıp pistlerde gazını atıyor bu iyi bir şey olmaya başladı denilebilir.Peki bu kuryeler yada böyle motosiklet sürücüleri cezaya mağruz kalıyormu? ya da denetlenemiyormu anlamadım yani aynalarına çok dikkat etmek zorundasın adamı göremiyorsun ki! yani bi dokunsan ölücek yada başka arbaanın altında kalıcak ee sonuç suçlu sensin adamı öldürdün!! çok acı ve çok gereksiz ayrıcada sorumsuzluğun büyük örneği...
    MOTORCULAR EMİN OLUN Kİ ARABALARDAN DAHA FAZLA CEZA YİYORLAR HAA ŞÖYLE BİR DURUM VAR PLAKAYA YAZIP ADRESE TESLİM YPAIYOLAR DURDURUPTA YAZMIYORLAR GENELDE YANİ EN AZINDAN BENİM İCİN ÖYLE BU ARADA YEDİGİM CEZALARIN HADDİ HESABI YOK

Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pire için yorgan yakmayın arkadaşlar her motorcu bir değil gerizekalı bir embesil yüzünden trafikteki motorculara karşı tutumunuz dikkatınız değişmesin şahsım adına bende motor kullanıyorum sadece güzel havalarda haftasonlarıda olsa az bucuk kullanıyorum ve gözlemlediğim bişi var motor kullananları taciz eden otomobil sürücüsü sayısı ile bu konudaki video içinde gecen motorcu tipler arasında dünya kadar fark var trafikte kaç motoru bu şekilde görüyosunuz oysa ben günde ortalama 150km yol yaparım ve her yola çıktığımda e5 olsun diğer yollar olsun bişi yaptığını sanan en sağ en sol direk kıran kendini sürücü sanan tiplerin sayısı oldukca fazla çok fazla kusura bakmayın kendi görüşlerimi dile getirdim bunları tasvip etmesemde..
    ARTIK BUNUN ÜSTÜNE YORUMA GEREK YOK BENCE

Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne yaa 3 günlük racing çiyim ben bile geçerim bunu
    AĞAMSIN PAŞAMSIN =) 1000RR la patlarsın 3 günde ama onuda düşün eray abi :lol:

Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla acıkcası söylenebilecek cok sey yok.

Ghostrider videolarını izleyip, süper müthis dedigimiz icin bu videoda Allah belasını versin falan demek etik degil

Yorumsuz bırakıyorum ben
    haklısın bende anlamıyorum bizim milleti tr dışında oldu mu her halikarda saglam yorumlar alır tr de olunca o***** cocugu vs vs bi sürü yorum alır....

Alıntı egdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar ölmeyi bayılmakla karıştırıyolar heralde,
    sonra motorcuları şöle kıstırdılar böle kıstırdılar diye motorcu camiasında saçma sapan konuşmalar oluşuyo Hak EDİYOLAR....

herkes aynı şekilde düşünmez yani aynı hareketleri bende yapıyorum ama ölmek ayrı bayılmak ayrı bunlarıda bilirim haa hep mi biz sucluyuz motorcular olarak hayır gecen gün ankaradakiler bilirler protokol yolunda yagmurlu havada arkadan vurdu lavugun teki canımı zor kurtardım motordan atladım ??? buna ne diyeceksiniz adam kırmızı ışıga yetişecem diye önündekini sallamıyo bile korna caldı yagmurlu havada bassam bi dert basmasam bi dert sonra bodoslama girdi noldu olan motora oldu adama oldu...

YORUM YAPARKEN LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ DÜŞÜNÜN VE YAZIN HERKES AYNI ŞEKİLDE DEĞİLDİR...

BoRa_200SX
    Misafir
    yusuf çoşmuşşş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz her sezon pistlere gidip lisans icin vs vs para bayılıp yarışıyorsak pist yarışı olsun drag olsun illaki kendi egomuzu tatmin etmek icin yapıyoruz bunu ben burda yapılanları savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama yukardada belirttigi gibi dr.sck´isimli üyenin yazdıgı gibi pistlerde görmek istiyoruz ama gelen yok nerdeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoRa_200SX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf çoşmuşşş
    sagoll bro^m reklam olacak ama abant su dogal tutkunuz içe içe böyle oldum

BoRa_200SX
    Misafir
    sen uslu kullan motorlu taşıtların her çeşitinde abartanlar oluyor saçmalıyanlarda herkes kendinden sorumludur tabi tehlikeye atıyorsa diğerlerinden de...seni böyle görürsem bittin haberin olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim motorum perte cıktı abi ne görmesi kuyrugu 180 derece geri döndü egzozda 90 derece hazırolda beklio patladım motorla =) niye hic piyasada yokum sanıyosuun sen

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim motorum perte cıktı abi ne görmesi kuyrugu 180 derece geri döndü egzozda 90 derece hazırolda beklio patladım motorla =) niye hic piyasada yokum sanıyosuun sen
    motor cin çarpmışa dönmüş ağa o resimden anlaşıldığı kadarıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor cin çarpmışa dönmüş ağa o resimden anlaşıldığı kadarıyla
    orayı karıstırma abi cin degildi galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)