niye lan sen 10 kişinin arasından çıkamazmısın baksana herkes çıkıyor bi sen kaldın :D
şaka maka haklısın
Printable View
ben cılız adamım spor bilmem ne işim olur on kişiyle ben cüneyt abimiyim :D
espri olsun diye değilde genele bakınca spor denildiğinde gerçekten olay farklıdır bence başka bir spor olan rallicilerden örnek alınmalıdır otomobil sporlarında mesela kalite olmalıdır amaç her zaman en iyi etap zamanı değildir bu zevki tatmak izleyicilere tattırmaktır...
yada şöle bişey diyim sizlere eyer bu işi okadar prof. okadar iyi okadar antremanlı yapan biriyseniz 10 kişiden dayak yersiniz ama sporcu kimliğinizi kaybetmezsiniz ...
Spor egoların tatminini karşılasa her boş zamanı olan rambo olurdu sonuçta :D
Ama 10 kişi verin gül gül öldürürüm bile o ayrı mevzu :D
Hey gidi hey ....
başında fatih ürek olursa tabi bku cıkar..
beyler konu braz hort olcak kusura bakmayın ama..
ninjutsu hakkında bilgisi olan, yapan v.s varsa bilgi verebilir mi acaba ?
krav maga kursu nerde var istanbul anadolu yakasında?
Ben bi ara Capoiera'ya merak salmıştım. ama o zaman gençtik, bi çok hareketi yapabiliyorduk. Gösteri yapmıştık bi okulda falan. Şimdi denesem o hareketleri, muhtemelen kafa üstü çakılırım yere. :)
walla bnde şu ara mma yada bjj çalışıcak bi salon arıyorum mümkünse avrupa yakasında yada anadolu yakasının awrupaya yakın kesimlerinde bilen duyan warmı ? corvos yazmayın çok uzak malesef :(
küçükken kareteye gitmiştim wadoruyu idi hatta kırmızı kuşağı alıp bıraktım, ama şimdi kata çiz deseler hatırlamam
Siyah kuşak ('97) TaeKwon-do'cuyum.
Uygun nokataya dogru biçimde atılan bir tekme
yumruk'tan kat be kat daha etiklidir !
Uzun boylu atletik yapılı genç arkadaşlara tavsiye ederim.
Tekme ağırlıklı ve esneklik üzerine bir dövüş sanatı.
İnsan anatomisi ve fizik kanunları bunu söylüyor.
Ölüm top tüfek teşvik ..
ben öyle bir mesajda ve kıyaslamada bulunmadım zaten:)
osmanlı tokatı öğren knka :D
1 sene minder güreşi ile ilgilendim lakin yeterli çabayı gösteremeyip takımdan kimseyi yenemeyince ben de bıraktım en sonunda. Tabi biraz da sigaranın kondisyonumdan çalması da var. Tavsiye ederim. Saldırmaktan ziyade defansif vücudunuzun heryerini kullanabileceğiniz esneklik kazandıran bir spor.
valla konunun tamamını okumadım ama bokstan başkası yalan arkadaş :D
kendim yaptım diye demiyorum ama, çeneye atılacak sağlam bir yumruk tek hamlede rakibinizi yere sermeye yada iyi bir şekilde sersemletmeye yetiyor ve yumruk atmayı öğreten en iyi sporda boks yada kick boks'tur....
hep merak etmişimidir uzak doğu dövüş sanatlarını :D
MMA İstanbul
emir burası kapandı mı biliyor musun?
bunlar düğüm olmuş gibi
YouTube - ‪2009 Brazilian Jiu Jitsu World Championships - Mundial‬‏
ertan balaban şu an corvos mma de derslerine devam ediyo yeri bna baya bi uzak başlamayı düşünüyodum ama yol trafik gözümde büyüdü
daha evelde etemefendi caddesinin oralarda bujinkan dojosunda ders veriyodu tam ne oldu bilmiyorum ama corvosta dewam edio bilgisini aldım arkadaşımdan telefon açmak mantıklı :)
bu gün murat kazgan academiyle fight academy le görüşücem yeri çok daha uygun gibi geldi
he tamam baktım şimdi, çamlıca da yeri. uzak orasıda bana yaf.
arkadaşlar bende bir yerde kıck boks veya boksa baslamak ıstıorum varmı bıldıgınız bı yer :soru:
Valla bende öyle sanat falan yok. :D Paldır küldür tekme tokat dalıyoruz direk.. :D Daha eğlenceli. :D
taekwondo dıyorum.
Mahallede vardı biryer gidip orda 4-5 şey denemiştim.Ama orda çocuğun biri omzuma yumruk attı bende sinirledim indirdim bi tane burnuna kemiğin zedelenmesine neden olmuştum.Sonra beni attılar ordan.Orda öğrendiklerimide sokakta birleştirdim.2-3 defa polisilik olunca bıraktım.Artık adam akıllı duruyorum.Peki sizce böyle enerjimi atabileceğim dövüş sanatları nelerdir?
Yani en iyi savunma saldırıdır kuramına dayanan.Kafa göz girilen?