Mike Tyson veya Kimbo Slice gibi olmadıktan sonra ne bilirsen bil, ne yaparsan yap 10 kişi içinden ayakta sağlam halde çıkılmaz.. :)
Printable View
Mike Tyson veya Kimbo Slice gibi olmadıktan sonra ne bilirsen bil, ne yaparsan yap 10 kişi içinden ayakta sağlam halde çıkılmaz.. :)
elbette tabi bende darbe aldım almadım deil... gözüm kapandı ama hastanelik olmadım.. sokak kavgasında insanlar nasıl nereye yumruk veya tekme atcağını bilemez ama dövüş sporları ile uğraşanlar atacağı yerleri iyi bilir soner. ve tek yumruk veya tekmede adamı yere indirirsin. adam aldığı darbenin acısıyla uğraşırken dierleri ile harp içine girebilirsin. Önemli olan yumruk , tekmeyi nereye atacağını iyi bilmek..
http://www.youtube.com/watch?v=qaP1X-lEtgc
yaw eziyor emin boztepe:D biraz bakın valla çok keyifli
dıscovery de martıal arts dıye bı program vardı tek hamlede olduren darbelerı sakatlayanları anlatıyolardı. uygulayanlarda tamamen prof combat arts dovusculerı ıdı.o tarz bı adam ole sokak kavgasında 10 kısıyı temızler buna emınım.
http://cdn.cagepotato.com/www/wp-con...e_elite_xc.jpg
işte bu manyak 10 kişinin içinden çıkar :D bunu gören zaten hemen kaçar :D :D
10 kısıde aynı anda cullanamaz yaw okadarda deıl :)
hesaba katmadığınız bişi war sokak kawgasında silahta çıkar bıçakta onun için kick box muai tai we darbe alınmaya göz yuman sporların bi çoğu dolapdere kuştepe kağıthane beşiktaş zeytinburnu (yayla :D) gibi semtlerde malesef geçerli diil tecrübeyle sabittir :D
sokak kawgasında karşı tarafta ne olucağı belli olmaz hapçısıda çıkar baliciside 10 kişiye meydan okuyan warsa hemen topliim 10 kişi canlı kalmasına oynayalım bn kenardan izlerim :D
isterseniz 20 sene döwüş sporu çalışın 5 metre uzaktan atılan 1 mermi yalwartır adamı onun için 10 kişi falan yalan istenildiği kdr prof olsun adam
3 5 sene ewel taksimde sat komandosunu öldürdüler şişle emin olun o adam çoğunuzdan daha tecrübeliydi ;)
Yahu arkadas sen kendini ne zannediyorsun?
İnanmıyorum, inanılacak bir durumun da yok zaten...
İstanbula gelirsen ara, ben 10 kisi degil 5 kisi getireyim, cık bakalım nasıl cıkabiliyorsun?
Yok hastanede inanacakmı yok bilmemne, fazla ucma bence..
* Bu arada su 200hp n/a sport trend noldu? 2 kez sorduk hala yok ortada?
zambidis vardır... bi izleyin bence.
bir rivayete göre doğruluğu tartışılır, taksim akm den taksim eğitim hastanesine kadar koşarak gittiği,kalbine saplanan bıçağın çok yakın olmasından dolayı kaybettiğimiz söylenir, ameliyata girene kadar da bilincinin açık olduğuda söylenir.
deniz yüzbaşı Zeki ŞEN ruhu şad olsun.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=74527
kendimi bişi sanıp sanmama olayı deil..focus konusunda da yazmıştım arac maddiyat yüzünden boşaltıldı. ama aynı specler de olan bir focus gelicek inşallah..bi maddiyatı düzeltelim die demiştim ozmn postları takip etseydin.
bu arada beşitaş çocuğu( o... çocuğu gibi olarak anlaşılıoda )olarak bana mı diorsun anlayamadım.. açıklarsan sewinirim ..?
emre...birader takım isminden dolayı sölemedim onu .. arkasından dewam edden yazı yüzünden söledim. herkese atar yapıormuşuz bilmem ne hesabı konuşuorsun.. madem öle diorum atar a atar gidere gider...
10 kişiyi temizleyecek arkadas.. senin sokak kavgası dediğin şeyi merak ediyorum..
doğma büyüme zeytinburnuluyum bizim burda satırsız, donersiz kavga olmaz.. tek parca geri donersen yatıp kalkıp dua etmen gerekir.. gerci burda sokak dovusu değil sokak savası olur o da ayrı..
Bişey sormak istiyorum delikanlılık deniyor öyle asarım böyle keserim deniyor ama iş kavgaya gelince herkes eline geçirdiği kesici, delici aletle saldırmaya kalkıyor neden?
Güç yetmeyince niye başka şeylere sığınılıyor onu anlamıyorum. bi derdinmi var yumruklarınla hallet, gerekirse dayağını ye otur. satırla döner bıçağıyla saldırmak niye?
No Holds Barred :)
Millet Kolpa Mafya Spec takılır olmuş yazık ;)
http://cdn.cagepotato.com/www/wp-con...e_elite_xc.jpg
voltaj bole 10 kişi gelsede yıkarmısın :D
Bahsettiğiniz spor dalları spor yapmak için yapılıyorsa yapılmalı , yoksa sokakta onu bunu dövmek için birine karşı üstünlük saglamak için yapılmamalı.. Delikanlılık kavga etmek , onu bunu dövmek değildir ,dürüst ,saygılı, özü sözü bir ,adam gibi adam demektir... Eğer öyle olsaydı bir mermiye bakar , ne delikanlılığın kalır ne de sokak dövüşün kalır...
başka bişey anlatmak için yazmıştım ama tuhaf olmuş hakkaten :)
benim bu konuda delikanlılıktan anladığım şey, biriyle bi problemin varsa gider yeke yek halledersin döversin yada dayak yersin bu kadar basit.. hatta yediremezsen gider bi daha dalarsın.
"500 kişi toplıyım sonrada bıçakla delik deşik edeyim" bana saçma geliyo..
Acaba bizim site kadar herseyı sonunda ev adresı almaya, gel kardesım goruselım yapmaya, al numaramı ver numaranı tarzına gecmeye meğilli site varmıdır merak ediyorum.
Dedik burası araba sitesi teknik konu sitesi, millet 11811 gibi kullanıyor. Bazen hakikaten şaşırıyorsunuz.
hocam anlamadıgım yasın 27 yazıyo 10 sene mhaı thaı 14 sene aikido 4 sene tekvando felan yazıyo anlıyamdm ben bende 6 senedır yapıorm mhaı thaı cogu kısı bılmedıgı ıcın kıckbox yazıyorum fakat söle bı durum var 10 kısı meselesı cok abez olmus kı sen agır sıklet olasn eyw dıcem ıkı dırekle ındırse adamı dıcem 10 kısı abıcım abartmayın lutfen kı sen agırsıkletmısın onuda bılmıyorm etrafımda okadar adam var apachi serkanından tut bıroltopuza hepsı hocalarım bır tanesı bunun ıcınden cıkamaz kı senın cıkman bıraz zor