yabancıdan md plakalı olanlar vardı onlar hala Türkiye'demi bilmiyorum hardtop manual siyah vardı ne oldu bilmiyorum birde kırmızı olması lazım yabancıdan ama onu görmedim hiç
körler sağırlar
ıstanbulda sıyah supra ad veya adl plakalıı arkadasımındı yada ben yanlıs hatırlıyurm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
valla fotografını bulsam hemen eklicem ahmetcim07s bilmem kaç plakalı...beyazda gittimi geldimi bilmiyorum ama satılmış galiba...ama sarı vardı rüya görmedik heralde...07s.... vw jantlı
bitanede ibonun arabası var oda laci mi yeşilmi net bilmiom
![]()
motor farkı var
mk3-2lt 160hp,2lt 205hp,2,5lt 280hp,3lt230hp,3lt 200hp
top versiyon en hafif olan 2,5lt 280 hp 1jz-gte motorlusu.recaro kotuk,torsen dif.,bilstein amortisör,momo direksiyon ve vites topuzu.0-400mt:14sn.abs yok
mk4-3lt 220 hp na ve 280hp(japonya) 320hp(avrupa amerika) twin turbo
ayrıca mk4 supra 110-0frenlemede 45 mt de durarak 1997 yılında en iyi frenlere sahip yol arabasıydı.(car and driver magazin).2004 yılında carrera gt ancak bu rekoru kırdı
ae86 cem abi ve serencebey burak :
süper loto bu hafta bizde , 4 tane supra siparişini verdik bile :P
gecenlerde satılık vardı istanbul da se-ba da siyah renkte gecenlerdede maslak sanayide vw jantlı gördüm
Listeyi güncelledim arkadaşlar. Bir kısmı aynı araçlar olabilir, bir kontrol edin. Bu rada baya bi supra varmış tr de.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
AD supra yok artık plakası değişti listede mevcut zaten Ankara'daki gri(13 numara) sanırım İsmail abideki JT XX plakalı Antalya'da bildiğim bir tane mavi/lacivert var karıştırılıyor olabilir bir tane daha söz ediliyor fakat ne gördüm ne duydum 12 numara listede mevcut kaldırılabilr bir tane siyah md plaka vardı euro spec onu görmedim uzun zamandır bilidğim kadarıyla beyaz bir tane var oda şimdi Ankar'da
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)