bıtanede gopta wardı sucudamı camcıdamı ne ole yanlıs hatrlamıosam
Ali İhsan Abi ' de var Ankara gri.Yanlış bilmioyorsam
Edit : Combo o beyazmıydı ?? Grimiydi ??
R-Turbo
antalyada beyaz supra yok satıldı ankaraya sanırım... Beyaz supra antalyada deryanındı o da sattı cok oluyor
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
antalyada 1 tanesi düz vites o da lacivert olan. Komple toplandı araba orj. den düz satılık ama etmiycek bir fiyata...
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bu araç babamın arkadaşına ait (çocukluk ve okul), sanırım hala onda, konyada Hilton otelinin sahibi idi, otelin altında garajda yaklaşık 3 sene yattı, her dışarı çıkışında o stock motor ve egsoz sesini duymak için mağazayı kapatır bende dışarı çıkar aracı gidene kadar izlerdim, bazen kendisi bazen eşi kullanır, oğlu kesinlikle kullanmamıştır bu suprayı, neden diye sorduğumda babamın özel eşyası diye cevap almıştım...bu suprayı çok ısrarla istedim kendilerinden ama malesef satmadılar, çok da zor satarlar, şu anda zaten istanbulda yaşıyorlar artık...araç otomatik vites, 2004 yılında 83.000 km de idi...
fotoğraf için teşekkürler 3 sene beraber olduk 1-2 fotosu vardı o da kayboldu gitti
34 ETS 34![]()
antalyada sarı supra yok yesılde yok duz olan lacı var bıtek beyaz ıstanbula satıldı dragoncum sarı supra nerde? kımde?
mk3 ile mk4 arasındaki fark nedir ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
istanbuldaki sarı sağdan direksyon
zaten kıbrıs plakalı.. bebek etiler civarı görürsünüz hep
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
stok jantı ve yaylarıyla hiç dikkat çekmeyen bir araba.. ama modifiye sonrası tam bir canavara dönüyor... toyota yeni modelini üretir umarım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)