durmamasını hiç sewmezdim keratanın :D şimdide bi kasası yok o huyunu sewmiorum :D
Printable View
durmamasını hiç sewmezdim keratanın :D şimdide bi kasası yok o huyunu sewmiorum :D
yakıt sarfiyatı az.. bayılıyorum o huyuna :D
gaz pedalının çok yumuşak olmasını , konsol plastik ya.. daha ne olsun !!! (sevmiyorum) !!
ustasi yok elimiz yagli geziyoruz :)
aracımı cok sevıyorum cok sekıl : ) oturuş pozısyonu harıka ama arkası berbat oturan felc gelıyor :D
her yonuyle sevıyourm :)
tipini seviyorum, ruhunu seviyorum, herşeyini seviyorum, performansı hariç... bi o yönden tatmin edemiyo :)
herseyy ıyıde 10 numara yoll tuutyoo yaa o yuzden ınsan gıbı sert degıl araba zaten yollar kotu acayıpp sarsıyoo ama yoll tutuyoo yaaww :D
yakıyo namussuz =)
dıreksıyon tepkısı yetersız, alt takım hassas bıde cok yaylanıyo sanırım amortısorler patladı ııcene:D
artıları az yakıo donanımlı konforlu hız sbtle gıt daha ne:D
hks egsozumu çok seviyorum :)
Sağanak yağmurda kullanırken arada bir ıslatmasa , frenleri biraz daha hisli olsa daha çok severdim :)
Performansına göre az yakıyo , gidişi filan da güzel , en iyi yönü arkaya oturan yok...
Sevdiğim: Dizel ve Toyota olması.
Sevmediğim: Yol bilgisayarında herhangibir veriyi açık bıraktığınızda (anlık yakıt,menzil...vs) saat ve tarih kayboluyor.
Saate bakmak için yol bilg. çıkmak lazım... Çok saçma insan orta konsoloda bi saat takardı !!
Leylek olmasından nefret ediyorum. Gerçi ona sıra gelicek. Bide kafama çok plan sokup cebimden çok para yiyeceğini bilmekten nefret ediyorum. Biraz çok yakıyo ama olsun ondan o kadar çok nefret etmiyorum. :)
antenini sevmıyorum :)