valla vardı içinde bikaç eksisi yaptım şimdi de parca sıkıntısını ve pahalı yedek parcalarını sevmiorum arabadan yana bişi yok :D
Printable View
valla vardı içinde bikaç eksisi yaptım şimdi de parca sıkıntısını ve pahalı yedek parcalarını sevmiorum arabadan yana bişi yok :D
vtec acarken cıkardığı ses değişimini seviyorum,
yüksek devir cevirmesini seviyorum,
1-5'e kadar tüm viteslerde öne atlamasını seviyorum,
yılan gibi duruşunu bir efsane oluşunu seviyorum,(gaza geldim :D)
mod olarak ne taksan çok güzel sonuclar vemesini seviyorum,
turbolandığı zaman alayına gider yapışını seviyorum,(bak bak :D)
vtec anlatılmaz yaşanır diyorum ve burada sözlerime son veriyorum :D
sevmediğim hiç bir yanının olmamasınıda ayrı bir seviyorum,(eh gülün de dikeni var :D)
Buyuk olmasını Sevıyorum. Rengını sevıyorum tutturmasını bılırsen Yol tutmasını sevıyorum. Bır otomatıge Gore ınce ınce Gıtmesını sevıyorum.
Oynak benzın gostergesı. Sureklı Tırnagı kırılan arka tampon, Otomatık vıtes'ı , fren dısk'ınden geelen ses'te sevmedıgım ozellıklerı :)
ya her Allah'ın günü uğraşabilcek bi sorun bulabildiğim halde o kadar düşündüm ben arabamın sevmediğim yönünü bulamadım seviyorum yav arabamı:) yalnız paramın bitmesini sevmiyorum :)
ben en çok arka kısmının görünüşünü , yol tutuşunu, ve otomatik olmasına rağmen bazı yerlerde aniden fırlamasını seviyorum :) ha bi de direksiyonu çok rahat tutuluyo ne büyük ne küçük
Hee ben bide KASKO FİYATLARINDAN NEFRET EDİYORUM :D
7000 üzeri rpm'leri görememesini sevmiyorum...
Performansı (4A-FE) hariç her birşeyini seviyorum :)
parkları açık bıraktığımda benzin göstergesini fullemesini seviyorum :)
Hiç yakmamasını seviyorum :)
Görüş açıları hiç iyi degildi ama onada alıştım
Birtek Tavanının alcak olamasını sevmiyorum ama Kaslı yapısını biraz sert kalktıgımda hafif yanlamasını ön konsolunu vitesin yerini ve özellikle elfreninin dizimin ustunde olusunu cok seviyorum :)
bu aralar yağmurlu havalarda amort. çıkan lokk!! sesine kıl oluyorum.
1.000 ytl verdiğimde bu sorun ortadan kalkacak olmasına ise gıcık ve sinir oluyorum.
sevdiğim yanları ise derli toplu görünmesi :D
ses,duruş ve renk:icon_tup:
sertlik(ap yaydan dolayı),sağından solundan gelen plastik sesleri:icon13:
az yakıyor, motorunun boyutlarına göre çokk bile gidiyor, bagajı büyük ,eh birazda olsa konforlu, uzun yolda çok rahat, frenlerini seviyorum güzel duruyor....
Olayan arabamın hiçbiryerini severmiyorum... :S
Leylek olusunu...hos benımle alakalı bır sey bu...işçilik kalitesini...
ona gore kolay kolay modıfıye parcası bulamamam
ve bass vurdugunda bagajdan cıkan o gıcık ses...işte bunlar sevmedğim yanları..
sevdiğim tarafları ise kendi capında seri oluşu....surus keyfını...
yol tutuşunu...ve eşi benzerinin az olması :D ama ne olursa olsun sevıyorum işte :)
yavaş oluşunu sevmiyorum onun dışında bir sorunum yok :) tek sorun, büyük sorun. :D
Hidrolik olmayan direksiyonunu sevmiyorum ama alıştım artık:D