Bende sizi seviyorum bebegim :)
Printable View
İlgi çekici olmasını,performansını,s.c ve egzost sesini,sürüş dinamiklerini seviyorum..
Parçalarının pahalı olmasını ve ustaların bana yolunacak kaz gözüyle bakmasından nefret ediyorum...
motorun slant six oluşunu sevmiyorum
b body fullsize 4dr sedan oluşunu seviyorum :D
lanet olsun bu opellerdeki buhar olayına kışın nefret ettiriyo :D 1.4 den alabildigim performansı seviyorum hehe
Sevdiğim yönleri ;
hangi viteste olursam olayım bastığımda gitmesini..
hangi hızda olursam olayıp frene bastığımda durmasını..
hızlı girdiğim virajlarda arka taraf kaymaya başlayınca esp'nin devreye girip arka tarafı düzeltmesini..
Ne kadar basarsam basayım az yakmasını.. çok seviyorum. :)
Sevmediğim özellikleri ;
Arka süspansiyonlardan çukurlarda tak diye ses gelmesi..
aptal multimode vitesi hariç herşeyini seviyorum :)
sessin oturma pozisyonunu konılerden sonra yol tutusunu,tıkanmadan gidşini,tipni,az yakıp çok kaçmasını sevıom:)
içinden ses gelmesını bıtmek tukenmek bılmeyen surtme derdini sevmıom.bıde sorunlarını bulamayınca arabayı yakasım gelıor
Ön takımından nefret ediyorum :Deli:
alt devirlerini-yol tutuş ve fren performansını-oturuş pozisyonu ve deri direksiyonunu..
yol tutuşunu seviyorum,konforunu seviyorum,herşeyine love :D
tek sorunum asfalt sesini alıyor içine deli oluyorum nasıl giderbilirim?lastiklerde sertleşme var ondan olabilirmi?
aşkımın 5 vitesi hiç sevmiyorum içeri giren sesi beni deli ediyor :Deli:
Direkt benzin püskürtmeye rağmen tüketimi biraz fazla kaçıyor. LPG ile hallolacak bir mesele ama o da bana ters.
3000 devire kadar çok da istekli değil. Bunu da kutu içi filtre ve chip ile hallederiz ama değmez diyorum.
Diğer her niteliği tam istediğim gibi.
G kuvvetini seviyorum, boxer sesini seviyorum, scoop'unu seviyorum, yakışıklı ve hırçın görünüşünü seviyorum, camların çerçevesiz oluşunu seviyorum, open wastegate'i açınca sol şeritte araba kalmamasını seviyorum, yol tutuşunu seviyorum, kar keyfini seviyorum, sunroof'unu seviyorum, rengini seviyorum, jantlarını seviyorum, kanatlı halinin hayalini kurmayı ve kanatsız halinin görünüşünü seviyorum vs., vs...
100 oktan sevgisini sevmiyorum, benzin ibresinin inişini görmeyi sevmiyorum, frenlerine tam olarak güvenememeyi sevmiyorum, parktayken sürtüp kaçılınca patlayacakmış gibi olmayı sevmiyorum, yeni yıkattıktan sonra veletlerin arabanın camlarına yapışmalarını sevmiyorum, bana aldırdığı banka kredilerini sevmiyorum, motorun çok gürültülü çalışmasını ve birşey olacak diye beni korkutmasını sevmiyorum, başkaları arabaya binince çok gürültülü olduğunu söylemelerini sevmiyorum, polisleri sevmiyorum ve asıl başka araba kullanmaktan keyif alamamama sebep olmasını sevmiyorum!