İlgi çekici olmasını,performansını,s.c ve egzost sesini,sürüş dinamiklerini seviyorum..
Parçalarının pahalı olmasını ve ustaların bana yolunacak kaz gözüyle bakmasından nefret ediyorum...
lanet olsun bu opellerdeki buhar olayına kışın nefret ettiriyo1.4 den alabildigim performansı seviyorum hehe
Sevdiğim yönleri ;
hangi viteste olursam olayım bastığımda gitmesini..
hangi hızda olursam olayıp frene bastığımda durmasını..
hızlı girdiğim virajlarda arka taraf kaymaya başlayınca esp'nin devreye girip arka tarafı düzeltmesini..
Ne kadar basarsam basayım az yakmasını.. çok seviyorum.
Sevmediğim özellikleri ;
Arka süspansiyonlardan çukurlarda tak diye ses gelmesi..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sessin oturma pozisyonunu konılerden sonra yol tutusunu,tıkanmadan gidşini,tipni,az yakıp çok kaçmasını sevıom
içinden ses gelmesını bıtmek tukenmek bılmeyen surtme derdini sevmıom.bıde sorunlarını bulamayınca arabayı yakasım gelıor
Ön takımından nefret ediyorum![]()
Arabanızın beygir gücü kadar,sizin onu kaç beygirlik kullandığınız da önemlidir
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Direkt benzin püskürtmeye rağmen tüketimi biraz fazla kaçıyor. LPG ile hallolacak bir mesele ama o da bana ters.
3000 devire kadar çok da istekli değil. Bunu da kutu içi filtre ve chip ile hallederiz ama değmez diyorum.
Diğer her niteliği tam istediğim gibi.
G kuvvetini seviyorum, boxer sesini seviyorum, scoop'unu seviyorum, yakışıklı ve hırçın görünüşünü seviyorum, camların çerçevesiz oluşunu seviyorum, open wastegate'i açınca sol şeritte araba kalmamasını seviyorum, yol tutuşunu seviyorum, kar keyfini seviyorum, sunroof'unu seviyorum, rengini seviyorum, jantlarını seviyorum, kanatlı halinin hayalini kurmayı ve kanatsız halinin görünüşünü seviyorum vs., vs...
100 oktan sevgisini sevmiyorum, benzin ibresinin inişini görmeyi sevmiyorum, frenlerine tam olarak güvenememeyi sevmiyorum, parktayken sürtüp kaçılınca patlayacakmış gibi olmayı sevmiyorum, yeni yıkattıktan sonra veletlerin arabanın camlarına yapışmalarını sevmiyorum, bana aldırdığı banka kredilerini sevmiyorum, motorun çok gürültülü çalışmasını ve birşey olacak diye beni korkutmasını sevmiyorum, başkaları arabaya binince çok gürültülü olduğunu söylemelerini sevmiyorum, polisleri sevmiyorum ve asıl başka araba kullanmaktan keyif alamamama sebep olmasını sevmiyorum!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)