liste kaçıncı sayfada?
bn anası babası olmaan çocukmuyum mertcanla gelcem iştee![]()
gebzede drag organizasyonu olmasa muhakkak gelirdim tüm arkadaşları orda görmek güzelolurdu ama sağlıkolsun resimlerle yetiniriz bizde
bence böle bi mekan çok daha iyi olur
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
mekan olması bencede mantıklı. diğer turlu cok karısıklık olucaktı. bellki bir mekana gidilmesi ve servisin oradan yapılması cok iyi olur. isteyen 2 porsiyon yer![]()
Mangal olayı daha ucuza ve daha doyurucu olacaktır tabiki ama onunda dezavantajları var.Çok geniş bir alan gerekecek,biraz dağınık bir ortam olacak,kiminin mangalı yanmayacak toz duman uğraşacak,eti pişmeyecek,bir oturma düzeni olmayacak,ayakta belki geçecek o kadar süre,çoğu insan birbirini hiç hatırlamıyacak,vs...
Diğer durumda büyük bir U masa oluşturup yemekler gelmeden önce bir tanışma düzeni yapabiliriz.Masada oturarak yemek öncesi sonrası çay muhabbeti vs.olur.Kız arkadaşı eşi ile gelen gezer dolaşır vs. yani daha düzenli olur diye düşünüyoruz.
Bakalım bugün Cenker konuşacak mekan sahibi ile menüyü zengin tutup fiyatı hesaplı napabiliriz öğrenecez.yine karar çoğunluğun olacak![]()
arkadaşlar bugün orayla görüştüm sıkı bir pazarlık sonucunda fiyatı 20 tl ye indirdik,sağolsunlar bizleride kırmadılar..ogün 120 kişilik bi grup daha olacak,onlarda ist-ank geliyorlarmış..onları kapala alana alacaklar.bizleri resimde görülen dere tarafına alacaklar..bi u masa yapar herkez yemeğini yer sohbetini eder..karar sizin arkadaşlar yarın kesin cvp vermem gerekiyor..persembede kesin sayı vermem gerekiyorki hazırlasınlar etleri..
KİŞİ BAŞI ET MENÜ
1 pirzola 1 biftek
3 Dilim sucuk
2 adet akcaabat köfte
1 Porsiyon salata(masaya duble olarak gelecek)
1 Porsiyon yoğurt(masaya duble olarak gelecek)
1 Porsiyon patates tava(masaya duble olarak gelecek)
+ tereyağ bal+köy ekmeği
1 Adet alkolsüz içecek
+ sınırsız çay
fiyatını düsürttük menüye köfte eklettik
not:kadir yurtdısında olduğundan buraya yazdım..
banada uyar
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)