User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Muhabbet Kuşu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayvan sevgisi bir başka güzel be hayvanları sevmeyen insanlara acıyorum...

ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya buğra demek seninle görüştüğümüzde gelen sesler muhabbetindi soracaktım ama unutuyorum hep...

ben yaklaşık 20 seneden beri ilgilenirim muhabbetlerle, onu eğitmen çok zor çok uğraşman gerekir, çok sabretmen lazım belki 3-4 ayını alabilir belki ilgili alakalı daha kısa sürede sana alışabilir, ama olmadı bence git varsa daha küçüğü ile değiştir, veya konya'da jumbo dediklerimiz normalin 2 katı büyüklüğünde olan türleri var (üreticisi), ben sana ondan hediye getireyim

bana bi ara aylık dergileri gelirdi ingiltereden ama bıraktım artık araba daha ağır bastı

haa bi arada papağan beslemiştim

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede vardı erkekti tam 9 sene yaşadı konuşmayıda öğretmiştim

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendim bu konuda ilgili değilim ama arkadaşımdan biliyorum kendisi kuşların üstüne düşmesede kuşlar devamlı insana yanaşıyordu ırktan gelen bir özellik heralde birde onun kuşlar çok cana yakındı muhabbetleri süperdi bkz. video 1;
    http://www.youtube.com/watch?v=e8e0wAnafY0
    gece otururken bile karanlıkta bir bakıyorduk kafesten patara kütere çatara çutara sesler geliyordu kuşlar çok çalışmaktan hakkı rahmetine kavuştular daha sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra korkulan mı oldu yoksa ses gelmiyor

bak kıvama gelip gelmediğini hayvanın tepkisiz kalmasından anlayacaksın ona göre.. abartma yani hayvan dengede duramaz sendelemeye falan başlarsa melekler geziniyor demektir etrafında ona göre

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da benim rahmetli Cici'nin videosu... yoğurtlu çorbaya bayılırdı kerata...

http://www.youtube.com/watch?v=oGg4WSgPnAc
    benim temeli gördüm sanki bi an

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi, bir ara ısırıyordu ama genede geliyordu parmağıma. Şimdi parmağımı soktuğumda kafeste her yere gidip geliyor fakat parmağıma gelmiyor

moruk kus daha onceden gelıyor ama suan gelmıyor ıse bırseyden huzursuz olmus olabılır. kafesınde ıken sakın duruor mu yoksa kıpır kıpır mı? kafesın kapısını acık bırak dısarı cıkıo mu kendısı. cıkması ne kadar suruo. eger hemen cıkar ıse eve ortama alısmıs demektır ama 30 dakıka sonra kapıya gelıp cıkım mı cıkmıyım mı dıe dusunuyor ıse eve alısmamıs demektır. eve alısmaması demek sana da alısmaması demektır. kapısını dureklı acık bırak sen yokken. evde yemını de mutlaka kafesın ıcıne koy gırıp cıkmaya alıssın. dısarı yem koyma.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya buğra demek seninle görüştüğümüzde gelen sesler muhabbetindi soracaktım ama unutuyorum hep...

ben yaklaşık 20 seneden beri ilgilenirim muhabbetlerle, onu eğitmen çok zor çok uğraşman gerekir, çok sabretmen lazım belki 3-4 ayını alabilir belki ilgili alakalı daha kısa sürede sana alışabilir, ama olmadı bence git varsa daha küçüğü ile değiştir, veya konya'da jumbo dediklerimiz normalin 2 katı büyüklüğünde olan türleri var (üreticisi), ben sana ondan hediye getireyim

bana bi ara aylık dergileri gelirdi ingiltereden ama bıraktım artık araba daha ağır bastı

haa bi arada papağan beslemiştim

O ilk fotoğraftaki iyiymiş baya

Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra korkulan mı oldu yoksa ses gelmiyor

bak kıvama gelip gelmediğini hayvanın tepkisiz kalmasından anlayacaksın ona göre.. abartma yani hayvan dengede duramaz sendelemeye falan başlarsa melekler geziniyor demektir etrafında ona göre
    Ya ben 1 gün boyunca yem vermiyordum. Annem gene kıyamamış vermiş. Yeniden başlıcam eğitime o yüzden

Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk kus daha onceden gelıyor ama suan gelmıyor ıse bırseyden huzursuz olmus olabılır. kafesınde ıken sakın duruor mu yoksa kıpır kıpır mı? kafesın kapısını acık bırak dısarı cıkıo mu kendısı. cıkması ne kadar suruo. eger hemen cıkar ıse eve ortama alısmıs demektır ama 30 dakıka sonra kapıya gelıp cıkım mı cıkmıyım mı dıe dusunuyor ıse eve alısmamıs demektır. eve alısmaması demek sana da alısmaması demektır. kapısını dureklı acık bırak sen yokken. evde yemını de mutlaka kafesın ıcıne koy gırıp cıkmaya alıssın. dısarı yem koyma.
    Sakin sakin duruyor ama ne zaman bir el yaklaşsa yada birisi yaklaşsa kafes içerisinde çıldırmaya başlıyor. Kafesin kapısı genel olarak zaten her gün açık. Kafasına göre giriyor, çıkıyor Ya çok akıllı aslında. Böyle biliyor uyuz olduğumu. CAK CAK CAK CAK diye başımda uçuyor sonra ben ayağa kalkınca gidiyor konuyor başka bir yere

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)