Serencebey Nickli Üyeden Alıntı
Walla enson paypaldan bi kullaniciya forumdan anlastigim icin 150 Euro gonderdim. Eger ikinci el mali aldigmizdan bunun icin sorun cikarirlarsa yandim. Ordaki kadin eger surkli parca alirsan gumruk mevzuatinin bilmem kacinci maddesinden ticari alim yapiosun die vergiye sokarim dedi. Yani butun herseyimiz Ankara posta mudurlugundeki 2 tane kadina bagli. Guzel Turkiye'min saka gibi olaylarindan bir tanesi daha.
Gecen hafta arabanin parcalarini alirken karnimi agrittilar yok 55$ kargo olmaz sen urunun fiyatini ona koydurmususn die falan dediler. Kafa goz dalasi geliyor insanin orda da. Ama kadina insanca dedimki;
"Sizde emir kulusunuz anliyorum ama emirleri kendinizden aliyorsunuz, buraya her gun bir dunya dolandirici geliyordur onada bisi demiorum. Ama elimde faturam var hesabini yapiosun 93 Euro cikior daha neye beni zorluosunuz dedim. Yuzunde salak bi siritis oldu. Kivirdi bu sefer zaten ucuzmus vergisini odeyip alin dedi. Sen ode o zaman o vergiyi hemen alayim dedim. Kargoda otomobil parcasi var dedim kucuk kutu olmasi imkansiz gidin bakin dedim. Bana demezmi insallah die. Yahu insani zorla sinirlendiriyorsunuz hanimefendi hirsizmiyim yani ben vergimi kaciriorum dedim. O arada telefon montumun on cebindeydi ters sekilde. Hakaret mi ediosunuz bana dedim ses kaydi var elimde illa dava mi acalim dedim. Kalsin urun sizde dedim. Ben onu alirim bi sekilde kanuni yollarla dedim. Kadin bi dumur oldu. Siz sunun 2 tane fotokopisini cektirin dedi KIZIL KAFA. Gittim cektirdim geldigimde o yoktu obur esmer kadin vardi sizin urununuz ne kadarmis dedi hesapladi etti sora aldim gittim.
Hep soyluyorum. Duzgunce is yapmayi engelleyen insanlardan Nefret ediyorum. Bildigim kadariyla dunyanin hic bir yerinde gumrukte urunun fiyat siniri yok. Bizi bu duruma sokanlar utansin.
Yeni taktigim paypal ciktisini alicam Photoshop ile uzerindeki degeri degistiricem. Banka ciktisinida ayni sekilde yapicam. Sahtecilikten basimiza bela gelsinde bir devletle davalik olalim :)